ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãnskar oxÃ¥ att jag hade lÀst hÀr innan. Det Àr riktigt lurendrejeri. Jag ville reklamera min vara vilket dom sa ja till och fick mejl om att jag skulle fÃ¥ fraktsedel sÃ¥ jag kunde skicka tillbaka. Me... ãã£ãšèŠã
Köpte trimmern frÃ¥n Tassarna. Min hund accepterade den och den fungerade bra. NÀr det var dags för byte av skÀret skruvade vi bort skruvarna. TyvÀrr föll allt av innan vi hann se hur det skulle sitta.... ãã£ãšèŠã
KUNDE BÃRJAT BRINNA⊠fungerade ju jÀttebra tills andra laddningen dÃ¥ batteriet blev överhettat och startknappen smÀlte in/fast. -**UPPDATERING, har fÃ¥tt Ã¥terkoppling 6/3, dÃ¥ de ursÀktar och att de... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb service o leverans
Snabb service o leverans, goda tuggben tycker hundarna
NÃ¥gon MÃ STE STOPPA DENNA BLUFF SIDA!!!
Tassarnas balsamspray med jojobaolja
Köpte tassarnas balsamspray med jojobaolja hos GranngÃ¥rden. Produkten funkar sÀkert som balsam betraktat, fast den har en EXTREMT stark parfymdoft. Ãr orolig för hur hunden mÃ¥ste lida med sÃ¥ intensiv parfym och kan dÀrför inte anvÀnda mig av sprayen!
Utebliven leverans
Utebliven leverans. Slutat svara på mejl. En bluff.
Produkten Àr jÀttebra
Produkten Àr jÀttebra! Liten och smidig för smÃ¥ tassar ðŸ Lite sen leverans men vÀrd att vÀnta pÃ¥âºïž
Betalar inte tillbaka returfrakten vid reklamation
FÃ¥r tyvÀrr stÀlla mig till övriga missnöjda kunder hÀr och önskar att jag kollat upp företaget bÀttre. Flexikopplet jag köpte höll inte ens tre hela dagar. Blev visserligen erbjuden bÃ¥de 30 och 50 procent tillbaka och behÃ¥lla det helt odugliga kopplet. Annars fick jag skicka tillbaka och betala returfrakten. Skrev att jag inte har ngn nytta av ett sönder koppel utan vill ha 100 procent pengarna tillbaka OCH Givetvis Àven frakten betald dÃ¥ detta inte var en âvanlig returâ utan en reklamation. Allt enl Konsumentköplagen. Men de hÀnvisade till sin web-sida dÀr det stÃ¥r att de inte betalar returen. Och det var det som gÀllde. Trots att de sjÀlva hÀnvisar till konsumentköplagen pÃ¥ sin websida sÃ¥ verkar de inte vara sÃ¥ kunniga i vad den innehÃ¥ller. Det slutade med att jag tackade ja till 60% av pengarna tillbaka för jag orkade inte tjafsa mer. Men vill verkligen AVRà DA att handla hos detta oseriösa företaget! Jag kommer inte att göra det i alla fall
KUNDE BÃRJAT BRINNA⊠fungerade juâŠ
-**UPPDATERING, har fÃ¥tt Ã¥terkoppling 6/3, dÃ¥ de ursÀktar och att de haft problem med sin leverantör, och att en ny trimmer Àr pÃ¥ vÀg⊠ser sÃ¥ ut ocksÃ¥, har fÃ¥tt en notis frÃ¥n PostNord att jag vÀntar paketð
Hade mailat flera gÃ¥nger men fick bara Ã¥terkoppling första vid första mailet. Var alltsÃ¥ varit tyst frÃ¥n dem sedan slutet av december dÃ¥ jag reklamerade, dröjde lÀnge innan svaret komâŠ
Ãnskar oxÃ¥ att jag hade lÀst hÀr innan
Ãnskar oxÃ¥ att jag hade lÀst hÀr innan. Det Àr riktigt lurendrejeri.
Jag ville reklamera min vara vilket dom sa ja till och fick mejl om att jag skulle få fraktsedel så jag kunde skicka tillbaka. Men fick aldrig någon fraktsedel. Har mejlat 100 gånger men får inget svar. Köp aldrig någonting dÀrifrån om ni inte vill bli blåsta så att sÀga. Det Àr kinaskit skrÀp som dom sÀljer.
Köpte trimmern från Tassarna
Köpte trimmern från Tassarna. Min hund accepterade den och den fungerade bra. NÀr det var dags för byte av skÀret skruvade vi bort skruvarna. TyvÀrr föll allt av innan vi hann se hur det skulle sitta. Det fanns ingen bruksanvisning. Jag kontaktade Tassarna två ggr på mail för att få en bruksanvisning men de återkom aldrig. Ska vi köpa en likadan blir det inte från detta företag i alla fall.
Fick en trimmer som inte fungerade
Fick en trimmer som inte fungerade. Trots löften att skicka en ny har jag inte fått någon.
Mitt omdöme Àr de Àr oseriösa.
Inte seriöst
TyvÀrr tvingas jag konstatera att Tassarna Àr ett oseriöst företag. Jag avråder alla att ha med det att göra. I mitt fall handlar det om att en betalad bestÀllning av en trimmer uteblivit av orsak som Àr Tassarnas ansvar. DÀrefter har flera veckors försök till mailkontakt inte resulterat i något alls. Jag har varken fått någon trimmer eller pengarna tillbaka. Bedrövligt!
vÀntat över 1 månad.
BestÀllt en lampa 13 november idag Àr det 15 december har mailat flera gånger och dom sÀger att det Àr leveransförseningar, och fortfarande inte fått nått spårningsnummer på leveransen.
Min bestÀllda produkt har inte levererats
Min bestÀllda produkt har inte levererats. NÀr jag mailat och frågat företaget fick jag svar att den Àr på vÀg. NÀr det gått en dryg månad anmÀlde jag till Klarna att jag inte kunde betala eftersom jag inte fått min bestÀllning. NÀr jag mailade företaget och frågade om de kan skicka en ny fick jag till svar att de kan inte göra något förrÀn jag drar tillbaks min anmÀlan hos Klarna. Vilket skÀmt! Om jag skulle dra tillbaka min anmÀlan så måste jag såklart betala mitt köp, klart man inte gör det utan en levererad produkt. Sjukt oseriöst företag och svar från dem.
2 trasiga trimmers.
2 trasiga trimmers.. får svar om att få reklamera och få en ny. Sen knÀpptyst i 4 månader. Detta Àr vÀl ett Shopify konto dÀr Àgaren har en dröm om att bli miljonÀr på att lura mÀnniskor. Så himla tråkigt.
GÃ¥r inte att reklamera defekt vara
Fick, efter lÃ¥ng vÀntetid, en trimmer som bara fungerar om man inte rör vid denð€š. Reklamerade och fick till svar âvill du att vi skickar en nyâ? Svarade ja och undrade hur jag skulle gÃ¥ till vÀga med stundande betalning och reklamation sv den defekta varan. Sedan dess helt tyst, trots tvÃ¥ pÃ¥stötningar, och min betalning hos Klarna förfaller snart. Riktigt dÃ¥ligt!
Nermailad, ej samtyckande kund
La saker i kundkorg till senare. Blir totalt nermailad av "personlig rabatt" och "glöm inte din bestÀllning". SkitlÀskigt. Jag angav förvisso mailadressen nÀr jag TÃNKTE köpa- sen fick jag dÃ¥lig magkÀnsla och lÀmnade sidan. Det rÀckte för att de ska anvÀnda mina uppgifter. Trodde man behövde genomföra ett köp och rÀknas som kund för att juridiskt ha medgett samtycke till email? Och fÃ¥ valet att fÃ¥ email dessutom. Obehagligt. Kommer absolut INTE gÃ¥ in dÀr igen!
BestÀllt flera produkter vid olikaâŠ
BestÀllt flera produkter vid olika tillfÀllen och varit nöjd MEN sÃ¥ bestÀllde jag ett dubbelkoppel som INTE HÃLL MÃ
TTET alls och inte heller låste det ena kopplet. Reklamerade direkt, men fick inget svar.
Efter diverse pÃ¥stötningar kom ett erbjudande om hÀlften av pengarna tillbaka men jag ville ju ha ett fungerande dubbelkoppel. ð
Ã
tskilliga mejl senare och obs kvÀllstid då jag letat upp bolagets Àgare fick jag begÀran att skicka in bilder kl 11 på kvÀllen. (borde sÀga allt om detta drop-shipping- bolag)
Men gjorde som jag blev ombedd och slutligen kom efter ytterligare förfrÃ¥gan besked om att de bett leverantören skicka ett nytt koppel gratisð
Borde förstått att det inte skulle ske eller fungera. Nya försök till kontakt med företaget meningslösa.
Ãnskar ocksÃ¥ att jag kollat med Trustpilot före köp
Handla inte av detta oseriösa företag.
Det Àr min rekommendation.
De bryr sig inte om några kunder, bara sina pengar.
Det Àr nu 4 månader sedan och jag har varken fått ersÀttningskoppel (500kr) eller kontakt/svar med tassarna.se
Högljudd
De som skriver att den Àr tyst förstår jag inte, måste vara olika beroende på vilket exemplar man får för min låter lika högt som biltemas hundtrimmer.
Laddaren var avklippt i två delar
Laddaren var avklippt i två delar, alltså blev trimmern obrukbar. Har mailat ca 10 mail till deras kundservice. Men inget svar.
Besviken
Ãnskar att jag lÀste hÀr först, har dÃ¥ inte gjort en bestÀllning. BestÀllde 2, fick en trasig och en som fungerar. Har skrivit till kundtjÀnst och inte fÃ¥tt nÃ¥got svar, skrev 1:a gÃ¥ngen 12/8. Ãr sÃ¥ besviken! Det framgÃ¥r inte heller att varan skickas frÃ¥n Kina.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ