Banner for Tasty Present BV

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Omdat ik goed ondersteund word door jullie. Enige opbouwende kritiek die ik heb is dat ik mij soms 'rot' zoek op de website. kan misschien eenvoudiger.

5぀星のうち1の評䟡

Sinterklaas is naar Spanje en snoepgoed ergens in Polen Voor mijn team in Polen heb ik Sinterklaasjes besteld maar tot heden niet bezorgd. De communicatie omtrent versturen en afleveren is slecht... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In eerste instantie kreeg ik een product dat afweek van wat ik besteld had (pralines met zelf ontworpen logo). Na één telefoontje werd het direct perfect opgepakt en binnen 24 uur had ik de juiste bes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede communicatie en snelle service. Ik zag te laat dat de express service niet aangeduid was. Na contact met de medewerkers hebben ze het nodige gedaan om het alsnog zo snel mogelijk bij... もっず芋る

䌁業情報

1. チョコレヌト工堎
  2. ギフト ショップ

Tasty Present BV に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Tasty Present maakt zakelijke waardering persoonlijk, smaakvol en eenvoudig. Met gepersonaliseerde chocoladecadeaus helpt Tasty Present bedrijven om klanten, collega’s, partners en relaties op een originele manier te verrassen. Niet met standaard relatiegeschenken die ergens in een lade verdwijnen, maar met chocolade die gezien, gedeeld en natuurlijk gegeten wordt.

Via de webshop ontwerp je eenvoudig jouw eigen chocoladegeschenk. Denk aan chocolade met een logo, foto, tekst, campagneboodschap of volledig eigen design. Van kleine attenties zoals bedrukte logoblokjes tot complete chocoladegeschenken, repen, sleeves en thematische cadeaus voor momenten zoals Pasen, Dag van de Zorg, Kerst, bedankjes, jubilea of zakelijke events.

Tasty Present richt zich op bedrijven die waardering tastbaar willen maken zonder gedoe. Daarom zijn veel producten al vanaf kleine aantallen te bestellen, maar ook geschikt voor grotere campagnes of terugkerende bestellingen. Ideaal voor marketingacties, onboarding, klantbedankjes, personeelsgeschenken, beurzen, events en relatiebeheer.

De chocolade wordt gemaakt met aandacht voor kwaliteit, uitstraling en presentatie. Zo ontstaat een cadeau dat niet alleen lekker is, maar ook past bij je merk en boodschap. Of je nu één persoon wilt verrassen of duizenden ontvangers tegelijk, Tasty Present maakt personaliseren overzichtelijk, schaalbaar en toegankelijk.

Kort gezegd: Tasty Present helpt bedrijven om hun merk, boodschap of waardering letterlijk smaak te geven. Van idee naar persoonlijk chocoladecadeau, zonder poespas. Gewoon goed geregeld.

Jouw Moment. Op Chocolade

圓該䌁業による蚘述

Persoonlijk. Smakelijk. Onvergetelijk
We helpen slimme bedrijven om waardering smaakvol, eenvoudig en schaalbaar te maken. Door hun merk snel en haarscherp op chocolade en sweets te printen. Zodat aandacht niet blijft hangen in ideeën, maar echt wordt gegeven.

連絡先

Jouw Moment. Op Chocolade

Personaliseer nu online je choco gifts

4.5

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Uitstekend

Op tijd gebracht, zag er goed uit en het smaakte heerlijk.

2024幎11月21日

Dankjewel voor jouw compliment Patrick. Groetjes, Team Tasty Present

5぀星のうち2の評䟡

Ik had 60 letters besteld maar er

Ik had 60 letters besteld maar er ontbrak er één

2024幎11月28日

Tasty Present BV からの回答

Beste Michel, dat is vervelend om te vernemen. Zou je een bericht kunnen sturen met welke letter ontbrak aub. Dan sturen we die meteen na. Excuses van de inpak Piet!

Geweldig!

Ik heb bij Tasty presents 70 chocoladeletters met logo opdrukking besteld. Deze werden uiterst snel geleverd. Daarnaast waren de letters erg mooi en erg letter. Het hele bedrijf heeft ervan genoten! Toptoptop en bedankt!

2024幎12月4日

Tasty Present BV からの回答

Hallo Marlon, dankjewel voor jouw mooi compliment! Laat het smaken. Groetjes, Team Tasty Present

Servicegericht

Servicegericht, goede website met duidelijke bestelopties en komen afspraken na.

2024幎11月27日

Tasty Present BV からの回答

Dankjewel voor jouw mooie review!
Team Tasty Present

Geweldig!

Terwijl we zelf (veel te) laat waren met bestellen, kregen we binnen 24 uren 77 chocoladeletters bezorgd. Ook nog met ons logo erop! Helemaal top!

2024幎11月27日

Tasty Present BV からの回答

Hallo Jasmijn, dankjewel voor jouw super leuk compliment en fijn dat alles op tijd en goed is binnengekomen. Hopelijk gaat het de ontvangers smaken ;-)

Met zorg verpakt

Snelle levering maar bovenal de bestelde chocoladeletters waren zorgvuldig goed verpakt!

2024幎11月17日

Tasty Present BV からの回答

Hallo Audrey, dankjewel voor de mooie referentie en fijn dat het naar tevredenheid is! Hopelijk zien we je snel weer terug.

Prima service

Goede snelle service, alles netjes verpakt 👍🏌

2024幎11月15日

Tasty Present BV からの回答

Dankjewel voor jouw leuke compliment 🙏

5぀星のうち2の評䟡

Gebroken

Verpakking is onvoldoende om breuk van de chocoladeletter te voorkomen dus kwam die in 4 stukken uit de doos

2024幎11月29日

Tasty Present BV からの回答

Heel vervelend om te horen. We gaan dit meteen onder de aandacht brengen bij onze afdeling logistiek.

5぀星のうち3の評䟡

Geleverd op afgesproken datum

Geleverd op afgesproken datum. Helaas waren sommige letters gebroken.
De letters zaten verpakt in de standaard verpakking en vervolgens meerdere letters samen in een doos. Mogelijk zijn de letters tijdens het transport gebroken.

2024幎11月22日

Tasty Present BV からの回答

Fijn dat het op tijd is binnengekomen. Bijzonder vervelend dat sommige letterds gebroken zijn. Was het niet goed verpakt?

Uitstekende service

Alles is netjes zonder enige schade aangekomen, snelle levering en de kinderen zullen blij zijn dat ze allemaal hun eigen letter van hun naam hebben gekregen

2024幎11月22日

Tasty Present BV からの回答

Fijn om te lezen. Laat het smaken!

Goed verpakt.

Goed verpakt. Hier een suikervrije chocoladeletter gekocht. Deze is plaatselijk niet meer te koop. Heel fijn dat dit opgestuurd kon worden!

2024幎11月14日

Tasty Present BV からの回答

Dankjewel voor jouw compliment!

Super.

Bezorgen wanneer het beste uitkomt. Super

2024幎11月17日

Tasty Present BV からの回答

Dankjewel voor jouw positieve review! Daar doen we het voor ;-)

5぀星のうち4の評䟡

Veel keus

Veel keus. valt niet mee om alle letters in chocola te vinden. Wel bij tasty present. En vaak ook nog in verschillende smaken. De bestelde letters zien er goed uit. Het kost echter wel wat, je betaalt er flink voor.

2024幎11月16日

Tasty Present BV からの回答

Dankjewel voor jouw leuke reactie. Inderdaad alle letters, maar zelfs ook cijfers en symbolen. Dankjewel voor jouw bestelling en review!

Mooie letters!Prima snelle leveringg

Prima snelle levering! Goed verpakt en de letters zien er goed en lekker uit. Die gaan m'n kids en kleinkinderen met smaak verorberen. Volgend jaar weer!

2024幎11月23日
自発的なレビュヌ

Tasty Present BV からの回答

Dankjewel voor jouw leuke reactie en hopelijk tot volgend jaar, of zoveel eerder ;-)

Goede en snelle service!

Voor mijn organisatie moest ik chocoladeletters bestellen. Heel makkelijk om de letters te bestellen en erg fijn dat je zelf de datum kan kiezen dat de letters verzonden worden. Erg snel en goed geleverd. Zeker aan te raden!

2024幎11月5日

Tasty Present BV からの回答

Dankjewel voor je positieve review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。