Alt er sÃ¥ lÊkkert, frisk og delikat. Der er til 2 personer i hver boks og ved 4 bokse fÃ¥r man super lÊkkert brÞd til. Man kan ogsÃ¥ kÞbe ekstra brÞd. Man skal heller ikker undervurdere salaterne -... ãã£ãšèŠã
Har flere gange hentet de lÊkreste tapas, senest i forbindelse med et stÞrre familie arrangement og er aldrig blevet skuffet. Uovertruffet lÊkkert, klar til tiden og serveret med et smil. Vi ses ige... ãã£ãšèŠã
Nytårsmenu til 5 stjerner. Meget lÊkker og godt sammensat menu, der glÊdede os alle i over 4 timer. Kommer meget snart tilbage til jeres lÊkre butik og venlige personale
Det er en 5 stjernet oplevelse atâŠ
Det er en 5 stjernet oplevelse at handle hos TaTapas på Rungstedvej i HÞrsholm. LÊkre tapas lavet af de bedste produkter. Stor anbefaling herfra
Bedste tapas sted! Bedste ejere og personale.
Vi havde bestilt TaâTapas i gÃ¥r til 8 personer, og det var helt fantastisk. Virkelig lÊkre retter, og pÊne portioner.
Vi vil varmt anbefale dette skÞnne sted, så professionelle og kompetente ejere og personale.
Derfor får I 5 stjerner. Tusind tak!
Dejlig Tapas med udsÞgt og venligâŠ
Dejlig Tapas med udsÞgt og venlig betjening.
Tak for gode mad oplevelser.
Fantastisk oplevelse - ses snart igenð
Helt spontant bestilte jeg tapas til at samle op pÃ¥ vej hjem fra job. Det var sÃ¥ lÊkkert og delikat at jeg meget gerne kommer igen og vil give jer mine varmeste anbefalinger ð
Super fantastisk mad
Super fantastisk mad. Har hentet ca 10 gange fÞrâŠ..
Så fik vi mad til mit barnebarns dåb til 50 pers. Det var så lÊkkert og smukt anrettet alle gÊsterne var i ekstase over maden, så sikkert mange nye kunder.
Endnu engang tak for mad og skÞn betjening
Alt er så lÊkkert
Alt er så lÊkkert, frisk og delikat. Der er til 2 personer i hver boks og ved 4 bokse får man super lÊkkert brÞd til. Man kan også kÞbe ekstra brÞd. Man skal heller ikker undervurdere salaterne - så lÊkre og skÞnne og perfekt som en del af hele måltidet. Der er også ost og dessert.
Gode vine til fin pris.
Vi kÞber 7-10 bokse til 3 og så er vi mÊtte og tilfredse og der er nogle gange lidt til overs.
Har også brugt dem til selskaber - 100% anbefalelsevÊrdigt!
Ejerne Rasmus og Kristine-Louise er sÞde, skÞnne og meget dygtige.
Ja, vi har vÊret stamkunder siden de slog dÞrene op i 2021 for fÞrste oplevelse âkaldteâ pÃ¥ flere ðð
Super mad og super service altid klarâŠ
Super mad og super service altid klar med smagsprÞver
DANMARKS BEDSTE TAPAS
Jeg har aldrig fÞr oplevet så lÊkker tapas. Vi var en 5 stykker nede på restauranten og både service, hygge og isÊr maden var fÊnomenal. Der var simpelthen styr på ALT!
BEDSTE TAPAS JEG NOGENSINDE HAR Fà ET IâŠ
BEDSTE TAPAS JEG NOGENSINDE HAR Fà ET I DANMARK. Kan kun anbefale, hvis du sÊtter pris på god service, sublim mad og helt overordnet fremragende oplevelse. Jeg giver Tatapas 10/10.
Sublim mad og skÞn betjening
Vi fik 10 retter til 22 mennesker. Det var intet mindre end sublimt! Oveni den skÞnne mad er betjeningen så varm og imÞdekommende. Vi er på kort tid blevet store fans!
Jeg har ALDRIG fÞr oplevet en sÃ¥âŠ
Jeg har ALDRIG fÞr oplevet en sÃ¥ fantastisk og indlevende service, som jeg har fÃ¥et hos TaâTapas.
Jeg har nu hentet mad derfra en del gange og aldrig har jeg set andet end smil og hjertevarm betjening af kunderne.
Forleden dag kom jeg (desvÊrre) efter lukketid- og til trods for at det var mig der havde overset de nye Ã¥bne/lukketider, fÃ¥r de sÞde vÊrter en overvÊldende trang til at jeg ikke skal gÃ¥ tomhÊndet hjem. SÃ¥ de tilbyder mig at fÃ¥ deres sidste retter med hjem, sÃ¥ âvinds trods alt fÃ¥r lidt at spiseâ og da jeg Þnsker at betale, fÃ¥r jeg bare at vide at det skal jeg ikke tÊnke pÃ¥, men at de hÃ¥ber at se mig igen en anden gang.
For mig stÃ¥r TaâTapas som et fyrtÃ¥rn indenfor moderne og fantastisk service.
I et fag hvor der kan vÊre langt mellem âsnapsneâ vil jeg komme igen og igen hos de sÞde mennesker - for det har de virkelig fortjent. Tak for jer:)
Har flere gange hentet de lÊkresteâŠ
Uovertruffet lÊkkert, klar til tiden og serveret med et smil.
Vi ses igen, igen
Fantastiske tapas
Super lÊkkert og frisktillavet tapas. Rigtig god og kompetent betjening.
Dejlig veltillavet og indbydende tapasâŠ
Dejlig veltillavet og indbydende tapas retter. Super sÞd betjening. Absolut ikke sidste gang jeg bestiller 7 retters tapas der! Tak
Meget lÊkker mad og sÞd betjening.
Det var alletiders
Det var alletiders. Virkelig lÊkre retter med et rigtig godt brÞd til ð€©Kan varmt anbefales.
Hold nu op en oplevelse at vÊre forbiâŠ
Hold nu op en oplevelse at vÊre forbi Ta'tapasð hele oplevelsen var fantastisk. Fra vi kommer ind og bliver mÞdt at en, der brÊnder for det mad, der er lavet, de rÃ¥vare, der er udvalgt, de sammensÊtninger, der er lavet. Og alligevel blev der lige Êndret pÃ¥ oste udvalgtet, da han ikke mente den var perfekt. Det smagte virkelig godt! BÃ¥de rejer, fisk, kÞd, ( isÊr sortfod skinkenð ) salat, ost og ikke mindst brÞdet. Vi valgte 7 forskellige Ked af vi ikke har prÞvet det tidligere. Det er bare fantastisk
Gode friske råvarer og et bredt udvalg af delikate tapas.
Gode friske råvarer og et bredt udvalg af delikate veltillavede tapas. Når så også lokalet er indbydende og betjeningen meget venlig, kommer vi selvfÞlgelig snart igen - og vores venner skal naturligvis også inviteres på skÞnne lokale tapas!
Nytårsmenu til 5 stjerner.
Nytårsmenu til 5 stjerner.
Meget lÊkker og godt sammensat menu, der glÊdede os alle i over 4 timer.
Kommer meget snart tilbage til jeres lÊkre butik og venlige personale
Helt igennem fantastisk veltillavetâŠ
Helt igennem fantastisk veltillavet tapas af gode rÃ¥varer og sublime smagsoplevelser. ð€© Virkelig sÞde mennesker og god service! Kan varmt anbefalesâŠð