Horsens - Dennis havde fri, blev der fordi vi lige kom ind ad dÞren og skulle ha lavet en nÊsepiercing. Sà god stil. Dejlige lokaler, sÞdeste mennesker, god tid, tÃ¥lmodighed og professionalisme. Dagen... ãã£ãšèŠã
Jeg fik lavet flere tatoveringer hos Cecilia, som virkelig er dygtig og omhyggelig. Hun lytter til mine idéer og fÃ¥r designet til at blive prÊcis som Þnsket. OgsÃ¥ stor ros til den anden tatovÞr, T... ãã£ãšèŠã
Tattoo Fashion skive er et seriÞst sted, hvor Janni og Ivan er fuldt ud professionelle i deres job. Jeg har flere gange fÃ¥et lavet tatoveringer af Janni. ð Hendes imÞdekommenhed over for Þnsker til... ãã£ãšèŠã
Tatoo fashion Viborg en rigtig godt sted til tatoo og piercing. Havde en dejlig fornÞjelse bÃ¥de med piercing med Ivan og tatoo lavet af Theo. Fantastiske faglige og hjÊlpsomme mennesker. Ivan har hjul... ãã£ãšèŠã
Super dygtige og seriÞse
RÞdovre.
Super dygtige og seriÞse, kan helt sikkert anbefale dem.
Tatto Fashion haderslev
Er blevet tatoveret ca 10 gange i mit liv. Uden problemer. Også med hvid farve. Og så ville jeg lige shine gammel tribal op med hvide kanter. Og spurgte Gigi i Tatto Fashion i Haderslev om han kunne gÞre det. Og han sagde... Sorry. I don't speak Danish.
Gigi brugte world famous white Ink. Til lave kanter på min Tribal.
Fik 2 dage efter hÊvede arme der boblede med vÊske ud af huden. Og vilde smerter. Og blev indlagt akut 2 gange. Og det har varet over en måned nu. Og de vil nu have mig til KÞbenhavn og få skrabet tatoverings farven vÊk
SÃ¥ ikke en god oplevelse.
At de bruger så usikker farve er bindegalt.
Og at de ikke krÊver man test tattoo med farven fÞrst. Nu den er så usikker. Er sindsygt.
Og jeg har nu brugt flere penge til creme og medicin. End tatoveringen kostede. Og det ik slut endnu.
Det gÞr ondt i mine arme. FÞles som nåle der stikker ud af huden indefra.
Og de mener de ingen ansvar har.
Speciale.
Virkede ikke sÊrlig proffesionel.
MÞgbeskidt sted.
Mega godt sted
Blev tatoveret for anden gang ved tattoo fashion i Viborg af den mega dygtige og sÞde tatovÞr Cecilia. Alt var helt perfekt og hun var ekstremt gode til at fÃ¥ en til at fÞle sig tilpas i detâ€ïž nÊsten alle fra min familie er blevet tatoveret her og alle har vÊret mere end tilfredse ððŒalt i alt en mega god oplevelse kan 100% anbefales
Virkelig god oplevelse!
Kan klart anbefale Emily fra tattooâŠ
Kan klart anbefale Emily fra tattoo fashion RÞdovre, mega dygtig og detaljeorienteret.
Rigtig hyggeligt og professionelt sted
Rigtig hyggeligt og professionelt sted, de ved hvad de laver, og vil 100% komme igen hvis jeg skal have lavet en tattoo mere!
Alt i alt god oplevelse
Rigtig sÞd og imÞdekommende tatovÞrâŠ
Rigtig sÞd og imÞdekommende tatovÞr (RÞdovre) Rigtig flot tatovering.
God service, masser af plads, rent og pÊnt.
God oplevelse
Plads til forbedring
Jeg fik for cirka et år siden lavet en cover up tatovering af en udenlandsk gÊste artist, den er jeg meget glad for , men hvad jeg ellers har fået lavet hos dem er meget mangelfuldt, farver og streger er lÞbet ud, og noget er lavet med forkert farve , der er virkelig plads til forbedring. Top karakter til gÊste artisten og nul stjerner for Þvrigt arbejde
Er super tilfreds med mine designs fraâŠ
âž»
Er super tilfreds med mine designs fra Tattoo Fashion Skive.Er tilfreds med mine designs fra Janni, samt mine to drenge har hver isÊr designs af Paw og Ivan, som det er helt vildt glade for!!
Fantastisk stemning og super godt arbejde hos tattoo fashion Skive Kan varmt anbefales! â€ïžâ€ïž
Tattoo fashion Skive
Tattoo fashion Skive
Min kÊreste og hans ven fik lavet tatovering sammen og de blev SÃ
flotte! Hun er simpelthen så sÞd og rart at komme ind til.
Jeg kommer nok tilbage for selv at få lavet noget.
Perfect tattoo
Just got a tattoo made by their new artist Pamela, all was perfect, she's very good.
FÞrste gang jeg fik lavet lilleâŠ
FÞrste gang jeg fik lavet lille tatovering fÞlte mig godt tilpas, selvom om processen tog lÊngere tid end jeg forventede. Er meget glad for den
Tatoo fashion Viborg en rigtig godtâŠ
Tatoo fashion Viborg en rigtig godt sted til tatoo og piercing. Havde en dejlig fornÞjelse både med piercing med Ivan og tatoo lavet af Theo. Fantastiske faglige og hjÊlpsomme mennesker. Ivan har hjulpet mig med en piercing der har jeg lavet hos en anden piercer og den var lavet forkert. Jeg havde masser problemer med den, men Ivan var så hjÊlpsom hele vejen. Sikkert anbefaling. Bedste i byen. NÊste projekter kun hos dem.
Tattoo Fashion
Den bedste tattoo studio i hele verden anbefaler dybt ᅩ
Thank you Fernando,ypu did it again ,iâŠ
Thank you Fernando,ypu did it again ,i love itðº
Ioana is a great artist and takes goodâŠ
Ioana is a great artist and takes good care of her clients