レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Teamtand er den bedste tandlÊge jeg har prÞvet.. og jeg har prÞvet eb del🫣 De har al tid i verden til os med tandlÊgeskrÊk og prÞver ikke at presse noget ned over hovedet. Man bestemmer selv farten

䌁業が回答したした

Virkelig god oplevelse hos Andreas og Sabrina hos Team Tand i Ballerup. Jeg skulle have lavet to huller og var rÊdselsslagen inden, men jeg mÊrkede ikke det mindste og det hele gik sÃ¥ hurtigt. Jeg led... もっず芋る

䌁業が回答したした

Service er i top. Venligt personale, hyggeligt ventevÊrelse og god kaffe! Og sÃ¥ er tandlÊger ogsÃ¥ fra Þverste hylde! Jeg fik rykket alle 4 visdomstÊnder ud i en omgang, af Simone. Det er nu dagen... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科医垫

圓該䌁業による蚘述

Teamtand er en moderne tandlÊgevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytÊnkende atmosfÊre og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sÊtter vores patienter i hÞjsÊdet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mÞdet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

465件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Teamtand er den bedste tandlÊge jeg har

Teamtand er den bedste tandlÊge jeg har prÞvet.. og jeg har prÞvet eb del🫣

2026幎4月15日

Teamtand からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, Camilla. Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du fÞler dig tryg hos os trods tandlÊgeskrÊk 😊

Dygtigste tandlÊge

I sÃ¥ gode profesionelle trygge hÊnder, sÃ¥ jeg “nÊsten” glemte alt ubehag ❀
Min bedste anbefalinger

2026幎3月31日

Teamtand からの回答

Tak for dine sÞde ord, Christina. Det er skÞnt at hÞre, at du fÞler dig tryg hos os ❀

Varm anbefaling

Altid super sÞde og imÞdekommende personale. Dygtige og får mig til at slappe af, trods min nervÞsitet.

2026幎3月17日

Teamtand からの回答

Tak for din varme anbefaling, Janne. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du kan finde ro hos os trods nervÞsiteten 😊

Altid et godt besÞg

Altid et godt besÞg, med god service og behagelige omgivelser, kan klart anbefales.

2026幎3月21日

Teamtand からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Micael. Vi er glade for, at du altid fÞler dig godt tilpas hos os - det betyder meget for os ☺

Teamet hos TeamTand er altid sÞde og

Teamet hos TeamTand er altid sÞde og rare. De er serviceorienterede og meget professionelle, lige damerne i receptionen til tandplejer, tandtekniker og tandlÊger.

2026幎3月18日

Teamtand からの回答

Tak for din sÞde anmeldelse, Anne. Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med hele teamet hos os 😊

Top klasse

Service er i top. Venligt personale, hyggeligt ventevÊrelse og god kaffe!

Og så er tandlÊger også fra Þverste hylde! Jeg fik rykket alle 4 visdomstÊnder ud i en omgang, af Simone. Det er nu dagen efter og jeg har stadig ingen smerter.

2026幎3月13日

Teamtand からの回答

Tak for din anmeldelse, Patrick. Det er dejligt at hÞre, at alt gik godt med behandlingen. Jeg giver selvfÞlgelig dine sÞde ord videre til Simone 😊

Benyttede os af deres super gode tilbud

Benyttede os af deres super gode tilbud og erfarede, at det var det rene bondefangeri..

Tilbud: eftersyn- rgt. billeder- tandrensning og air brush af tÊnder+ gavekort på 500kr for 432kr.
Personalet er super sÞde, men inden jeg så mig om, var det en helt anden behandling og 1300kr at betale ved kasse 1?
Ydermere fik jeg et overslag på 2 plast fyldninger, på 2x ca 2300..
Gik til min gamle tandlÊge og fik begge 2 lavet for 1290.kr.
Eftersyn og div, fik jeg ikke.. Det ville blive lavet på nÊste besÞg, men jeg kommer ikke der mere.

Siger bare PAS PÅ, det er den rene penge maskine.

Ps. Mine tÊnder fejler intet, udover 2 knÊkkede fyldninger, som er lavet nu og har ingen “sygdoms historik”.

Jeg kÞre gerne langt, til en tandlÊge, som jeg stoler på og er fair med sine priser.

2026幎2月11日

Hej Sussi,

FÞrst og fremmest er vi kede af at hÞre, at du ikke har haft en god oplevelse hos os.

Vores kampagnetilbud gÊlder den almindelige undersÞgelse og tandrensning, som de fleste patienter har behov for. Hvis tandplejeren under besÞget vurderer, at der er behov for supplerende undersÞgelser eller anden behandling, er dette desvÊrre ikke en del af kampagnetilbuddet. Det fremgår også af betingelserne for tilbuddet.

Af hensyn til tavshedspligten kan vi desvÊrre ikke kommentere på konkrete sundhedsforhold i en offentlig anmeldelse.

Vi bestrÊber os altid på at informere om både behandling og priser undervejs, så man kan tage stilling, fÞr noget udfÞres. Hvis der er opstået en misforståelse i dit tilfÊlde, vil vi meget gerne hÞre fra dig og gennemgå forlÞbet sammen. Du er meget velkommen til at kontakte os telefonisk.

Pia, Teamtand

Virkelig en god tandlÊge oplevelse

Virkelig en god tandlÊge oplevelse.
Skiftede til TeamTand for et år siden og har ikke fortrudt. Hverken på min pengepungs vegne eller ud fra at alle mÞder en med smil, imÞdekommenhed og venlighed.

2026幎3月9日

Teamtand からの回答

Tak for de sÞde ord, Lizette. Det er dejligt at hÞre, at du har haft gode oplevelser hos os det sidste års tid.

Effektiv og dygtige tandlÊger og assistenter 🊷

Jeg har fÃ¥et Êren af bÃ¥de at blive behandlet af Andreas og Mathias fra Ballerup afd og jeg er lykkelig for at have valgt teamtand som tandlÊge. De er sÞde, effektive og fÃ¥r en til at fÞle sig tryg og i ekstrem dygtige hÊnder. SÃ¥ hvis du mangler en tandlÊge eller overvejer at skifte, sÃ¥ er hele teamet hos teamtand Ballerup ekstrem dygtige🊷

2026幎2月12日

Teamtand からの回答

Tak for din skÞnne anmeldelse, Stephanie. Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du fÞler dig tryg og godt taget imod hos os. Jeg giver selvfÞlgelig dine ord videre til Andreas og Mathias 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。