レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er langt mere end et A2‑kursus. Man mÞder passionerede og fagligt dygtige mennesker i hyggelige og utrolig smukke omgivelser. PÃ¥ mange mÃ¥der bliver dronehorisonten udvidet. En sÊrlig tak til kokke... もっず芋る

Fantastisk oplevelse. Tog mit A2 bevis i Horsens, Nicolai Juul Pedersen er underviser, hold da op han kan sit stof. Henrik Olsen var ogsÃ¥ med, stor viden omkring droner og netvÊrk. Forrygende dag... もっず芋る

䌁業情報

1. 映画・ビデオ制䜜業者
  2. ビデオ線集サヌビス
  3. ビデオ制䜜サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Jeg specialiserer i droneundervisning, medieproduktion og personlig trÊning. Jeg tilbyder skrÊddersyet personlig dronetrÊning, hvor du får en grundig gennemgang af din drone og dens funktioner. TrÊningen optages, så du kan bruge materialet som reference senere. En typisk session varer omkring 2 timer og finder sted i Fredensborg. Jeg tilbyder også personlig trÊning i videoredigering ved hjÊlp af det gratis program CapCut. Her sidder vi sammen ved din computer, hvor vi gennemgår dine videofiler, og jeg lÊrer dig at redigere dem professionelt. Denne trÊning kan kombineres med en flyvesession, så du både får optagelser og redigering på én dag. Derudover har jeg videoredigeringsworkshops i KÞbenhavn, hvor op til fire elever kan lÊre at redigere i CapCut. Workshoppen afholdes på hverdage fra kl. 13 til 17. Som medlem af min droneklub, Mini Droner DK, får du mulighed for at deltage i fÊlles flyvedage, online foredrag og eksklusive rabatter på udstyr og kurser. Mini Droner DK er en fantastisk mulighed for at blive en del af et engageret dronefÊllesskab. Vh Henrik Olsen TECH DRONE MEDIA www.techdronemedia.dk

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

40件のレビュヌ

Fantastisk oplevelse

Henrik Olsen var også med, stor viden omkring droner og netvÊrk.
Forrygende dag, kort sagt og bestod.
SÃ¥ klart en anbefaling til de 2 herrer

2026幎2月1日

A1/A3

Jeg har vÊret oppe til online certificering i A1/A3 ved Nikolai og Henrik.
Det var super fedt, både at kunne spare med de andre på holdet og dele oplevelser.
Jeg blev klÊdt godt på til prÞven. Kan klart anbefales.

2026幎1月25日

Jeg har taget A2 kompetencebevis hos

Jeg har taget A2 kompetencebevis hos Tech Drone Media den 23/11-25 som var godt tilrettelagt og Nikolaj som stod for undervisningen var godt forberedt og havde noget godt undervisningsmateriale og alle 15 bestod og Kurt stod for forplejningen som også var i top.
Steen V.

2025幎11月23日

Har vÊret pÃ¥ bÃ¥de A1/A3 og A2 kursus

Har vÊret på både A1/A3 og A2 kursus hos Tech Drone Media.
Begge kurser var en god oplevelse, med en afslappet atmosfÊre.
En super dygtig, utrolig behagelig og levende underviser, der på trods af det lidt kedelige teoretiske stof,
kan fange en, og fastholde interessen hele vejen igennem. Selve prÞvedelen foregår igen i en rolig, afslappet atmosfÊre.
Forplejningen fejler absolut heller ikke noget.
Et kursus hos TDM kan varmt anbefales!

2025幎11月23日

A2 Certificering

En fantastisk dag med Nicolai, hvor jeg fik taget mit A2-certifikat. Undervisningen var kompetent og forståelig, og stemningen både afslappet og tryg. Hele dagen var der styr på det hele – fra kaffe og frokost til Kurts kage, som rundede det hele perfekt af. Jeg kan kun anbefale kurset til andre, der vil tage deres A2-certifikat.

2025幎10月25日

A2 Kompetance kursus

Henrik fra Teck Drone Media havde arrangeret et A2 Kompetance kursus på Fjordskolen og det blev en fantastisk dag med kompetent undervisning af Nicolai med tryg vejledning i en afslappet atmosfÊre og hvor alle 16 elever bestod.
Der blev sÞrget godt for os hele dagen med kaffe, te, vand og frokost – og ikke mindst Kurts kage som prikken over i’et. Kan varmt anbefales til andre, der vil tage deres A2-certifikat pÃ¥ én dag.”

2025幎10月25日

Super fantastisk undervisning.

Super fantastisk undervisning og i trygge rammer hvor der bl.a. kan fås undervisning og forberedelse til certifikat A1/A3 & A2. Har netop tager A2 certifikatet hvor Nicolai underviste og stod for prÞven. Det kan varmt anbefales. En rigtig god oplevelse og god forståelig undervisning.

2025幎10月26日
自発的なレビュヌ

Jeg havde booket to timers peronlig

Jeg havde booket to timers peronlig trÊning med Henrik idag. Vi brugte starten til at spore os ind på hvad de vigtigste emner og funktioner som jeg havde mest behov for at blive trÊner i. Det gjorde at vi brugte tiden super effektivt på de vigtigste ting for mig. Jeg fik mange aha oplevelser med hvad dette fantastiske stykke gadget kan og jeg blev meget mere tryg ved at bruge dronen. Henrik er god som formidler og god til at fornemme hvor man. Kan varmt anbefales som enten et kickstart eller som i mit tilfÊlde en genstart i at bruge dronen.

2025幎5月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。