UseriÞst selskap
Ba om tillatelse til å låse seg inn i huset, fikk lov til det men låste ikke etter seg da de gikk.
TotalleverandÞr av målere, avlesning og avregningstjenester. Vi leverer radiator-, vann- og energimålere. Individuell måling av leilighetens forbruk.
ç±³åœ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Dessverre tvunget til å forholde meg til det via sameiet jeg bor i. De fakturerer feil i blant så vÊr obs på det. Ellers appen deres har feil så ofte - enten er den nede, ellers fungerer ikke innloggingen din igjen. Support klarer ikke hjelpe.
Sameiet jeg bor i monterte mÃ¥lere for fjernvarme fra Techem i oktober 2022. Installering av mÃ¥lere ble utfÞrt av Bravida. Det viste seg at mÃ¥leren var feilmontert og ikke registrerte forbruk i KwH, men i kubikk. FÞrst i mars 2023 ble feilen rettet. Det betydde at det reelle forbruket av fjernvarme for oktober, november og desember 2022 og januar og deler av februar 2023 var umulig Ã¥ finne ut av. I stedet ble vÃ¥rt forbruk basert pÃ¥ samme periode i 2021 som for vÃ¥r del var feil da vi brukte elektriske ovner i stor grad i stedet for fjernvarme og var mye borte. Techem og Bravida gav til slutt en liten kompensasjon som ikke stÃ¥r i forhold til de ulemper en slik feilmontering medfÞrte. Ser Techem har fÃ¥tt mange dÃ¥rlige kundevurderinger. De lever opp til detð se review trustpilot Techem.dk og Techem.com
UseriÞs firma!
Det er jo stadig feil på varmemålere dems. Virker som at dems teknikere har mangel på kompetanse da jeg måtte vÊre hjemme fra jobb allerede 4 ganger. Dem holder ikke avtaler og kommer heller ikke til avtalt tid, så det oppstår alltid forsinkelser. Jeg er lei av få få stadig besÞk av Techem. Prisene og forbruk av varme og varmtvann har steget sikkelig opp! Unormal hÞy forbruk. Vanskelig å få tak i kundeservicen eller daglig leder. Man får bare frekke svar om at alt ser helt i orden ut. Virker som at man må bare betale og Techem Norge gir blaffen så lenge man betaler til de. Om noen skal ha leilighet vennligst sjekk hvem som er ansvarlig for beregning av varmtvann/varme! Ellers så kommer man på en prismessig smell.
Etter å ha fått installert målere fra Techem har forbruket 4 doblet seg, så anbefaler INGEN å ta i bruk tjenester fra disse!!
Unormale regninger på fjernvarme og varmt vann ,om man hadde omregnet faktura fra dem i vanlig kWh da bruker jeg over 4000 kWh på 2 radiator og varmt vann i en måned på en mild vinter.