Hele snelle reactie, ook op een feestdag. Transparante communicatie over de prijs en goed opgevolgd. Topservice!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super vriendelijke mannen. Belde me op omdat er een klant tussenuit was gevallen en binnen de 20 minuten was alles opgelost. Daarna nog een uitleg gehad over hoe ik het afwasmachine schoon kan houde... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
We werken met een vast tarief van 74,99 EUR (excl. BTW) per huisbezoek. Dit is de tarief voor een huisbezoek met inbegrip van de verplaatsing en de diagnose van het probleem. Daarna rekenen we 24,99 EUR per begonnen kwartier inclusief de diagnose.
連絡先
De Limburg Stirumlaan 107, 1780, Wemmel, ベルギー
- +32472307505
- info@technocare.be
- technocare.be
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vlotte reparatie en snel geholpen
Hele snelle reactie
Vriendelijke & professionele mensen
Vriendelijke & professionele mensen. Werken efficiënt door en hebben duidelijk vakkennis. Alsook tips gekregen voor een langdurig gebruik van mijn droogkast.
Kostenafrekening niet conform website
Afspraak bekomen ging heel vlot en toestel is wel hersteld.
Kostenafrekening was echter helemaal niet conform de informatie die op website staat. Geen sprake meer van een basisprijs en kost per begonnen kwartier, wat de totaalprijs voor de herstelling zou drukken. Het totaal was waarschijnlijk niet toevallig 100% hetzelfde als de herstelprijs bij de toestelfabrikant.
Slechte service, niet nakomen van afspraken
Slechte service na een goed begin. De eerste afspraak verliep prima, maar daarna ging het mis. Er moest een onderdeel besteld worden en nu zijn we weken verder. Afspraken worden niet nagekomen, we moeten er zelf achteraan bellen en krijgen loze beloftes over vervangende technici die vervolgens niet komen opdagen. Erg teleurstellend.
Afspraak nagekomen Vriendelijke man Top…
Afspraak nagekomen Vriendelijke man Top service vandaag gebeld vandaag hersteld
Zeker een aanrader!
Mijn wasmachine was na de verhuis kapot gegaan. Meneer is langsgeweest en heeft dit gemaakt op letterlijk 26min, op een zondag! Super service, heel fijne communicatie met duidelijke verwachtingen en prijzen.
Zeker een aanrader!
Zeer goeie en snelle service
Zeer goeie en snelle service! Vriendelijke mensen en het probleem was zeer snel opgelost! 😁
Supersnel opgelost
Goede service aan een eerlijke prijs
Bedankt voor de snelle service!
Professionele vriendelijke techniekers
Zeer aangename en vriendelijke techniekers over de vloer gehad. Werkten goed door en zeer gecoördineerd zodat de klus efficiënt werd geklaard (kapotte oven + vaatwasser). Deze mensen hebben duidelijk kennis van zaken. Ik raad hen aan!
Super vriendelijke mannen
Daarna nog een uitleg gehad over hoe ik het afwasmachine schoon kan houden.
Heb ze meteen in m’n telefoon opgeslagen voor een (hopelijk niet) volgende keer.
Top! Super bediening
Top, vriendelijke mensen en super bediening. Snel hersteld en vakkundige mensen. Super doe zo voort!
Ze waren heel vriendelijk en heel snel
Ze waren heel vriendelijk en heel snel. Ik raad deze dienst aan iedereen aan!
Vriendelijke en vlotte service!
Snelle service en vriendelijke mensen
Snelle service en vriendelijke mensen . Zeker een aanrader
Top snel en perfecte oplossing
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。