䌁業情報

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

7件のレビュヌ

AK Techotel har vÊret en fast og vigtig

AK Techotel har vÊret en fast og vigtig samarbejdspartner for os siden 2009, og gennem alle de år har de vÊret med til at understÞtte en stor del af vores daglige drift. Deres bookingsystem er i dag en helt central del af vores forretning, og vi har svÊrt ved at forestille os at arbejde med et andet system.

Noget af det, vi isÊr sÊtter pris på hos AK Techotel, er, at de hele tiden udvikler sig. Systemet rummer utrolig mange muligheder, og det mÊrkes tydeligt, at det er udviklet i tÊt samarbejde med hoteller og andre brugere i branchen. Det gÞr, at lÞsningerne ikke bare er tekniske funktioner, men redskaber, der faktisk gÞr en reel forskel i hverdagen.

Senest har vi også taget deres AI-lÞsning, Mona, i brug, og det har vÊret endnu et stÊrkt skridt fremad. Mona hjÊlper blandt andet med check-ind, check-ud og udsendelse af nÞglekoder til vores gÊster, og det er med til at lette arbejdsprocesserne og skabe en bedre oplevelse for både gÊster og personale.

Ingen systemer eller samarbejdspartnere er fejlfrie, og det gÊlder ogsÃ¥ her. Der vil altid opstÃ¥ situationer, hvor noget ikke fungerer helt som forventet. Forskellen er bare, hvordan man som leverandÞr hÃ¥ndterer det — og her oplever vi, at AK Techotel skiller sig positivt ud. NÃ¥r der opstÃ¥r udfordringer, er de hurtige til at reagere, tage ansvar og finde en lÞsning. Endnu vigtigere er det, at de lÊrer af det, sÃ¥ tingene bliver forbedret fremadrettet. Det skaber tryghed og gÞr dem til en samarbejdspartner, man virkelig kan stole pÃ¥.

For os er AK Techotel ikke bare en systemleverandÞr, men en vÊrdifuld partner, som bidrager til udvikling, stabilitet og bedre drift. Derfor vil vi gerne give dem vores varmeste anbefaling. De fortjener ros for bÃ¥de deres produkt, deres udviklingsvilje og deres mÃ¥de at gribe tingene an pÃ¥, nÃ¥r virkeligheden ikke altid er perfekt — for det er netop dér, man ser kvaliteten af en samarbejdspartner.

Herfra skal der lyde en stor og oprigtig anbefaling af AK Techotel

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

Et intelligent og intuitivt system

Vi valgte i 2024 at vi ville skifte vores bookingsystem, da det eksisterende vi havde, på mange måder ikke levede op til vores forventninger, og fordi jeg selv tidligere har benyttet Picasso andre steder, og vÊret meget glad for det, faldt valget på Picasso fra AK Techotel.

Vi startede implementeringen efteråret 2024 så vi kunne vÊre klar til vores sÊsonstart marts 2025.

På trods af at vi have mange behov og krav som tidligere ikke har ligget i Picasso, så virkede alt til opstart.

Vi har fra start vÊret fulgt tÊt at en konsulent, som har en enorm indsigt og forståelse både af selve systemet og dets muligheder og begrÊnsninger, men også i de praktiske behov vi har ude ved de enkelte kasser og arbejdsstationer. Det har vÊret rigtigt fint at der var en som er bindeled mellem os og programmÞrerne.

Samtidig er systemet jo sådan at man selv er herre over hvad der lÊgges ind og hvordan det bygges op. Så det er vigtigt man sÊtter sig ordentligt ind i selve opbygningen, for efterfÞlgende er det super nemt at lÊgge nye konti, varer, priser mv. ind og i det hele taget få nogle rapporter, oversigter mv. som er tilpasset firmaets behov. Når man fÞrst er inde i opbygningen opdager man hvor utroligt fleksibelt systemet er og hvor nemt det er at bygge videre efterhånden som der er behov for det.

Overgangen har vÊret super nem, og de bump der selvfÞlgelig kommer på vejen er blevet lÞst hurtigt og professionelt. Vi er i en lÞbende proces omkring dette, og er egentlig bare begejstrede over hvor mange muligheder systemet rummer og hvor villige Techotel er til at udvikle så det bliver endnu bedre.

Vi er gået fra en udbyder hvor man oftest fik at vide at ”det kan systemet ikke” eller ”det er ikke noget vi p.t. vil udvikle på” til at vi nu har en partner der meget gerne vil udvikle hvad vi har brug for,
og samtidig fÃ¥r vi ogsÃ¥ glÊde af det der lÞbende udvikles for de mange andre kunder de har – det er genialt, og vi er glade.

2025幎2月3日
自発的なレビュヌ

Oversikt og kontroll =gode resultater!

Oversikt og kontroll =gode resultater!
Ved å benytte Picasso som en total leverandÞr av både bookingsystem, kassesystem og CRM system, har vi nå en utrolig god oversikt over både Þkonomien vår og kundeportefÞljen. Med de digitale lÞsningene har vi fått et smidig og up to date innsjekk og utsjekksystem, som har gitt oss mulighet til å effektivisere bemanningen vår. Vi har bedre tid til gjestene - og kan overlate inn og utsjekk til "Mona". Vi får all informasjon vi måtte Þnske i rapportsystemene, og kan fÞlge opp våre strategier for optimalisering av salg og kundeoppfÞlging. Til sist opplever vi en solid supportavdeling som fÞlger oss opp om vi har spÞrsmål som vi trenger å få svar på. Oppsummert har vi gleden av å se at resultatene våre utvikler seg i positiv retning. Vi anbefaler picasso og de digitale lÞsningene varmt.

2025幎8月8日

Picasso Digital

Vi fik Picasso Digital i slutningen af 2021. Vi havde haft et andet hotel system fÞr, og vi er rimelige erfarne med at benytte IT til Hotel og konference drift. Vores hotel har 84 rum og 12 lokaler

Det tog lidt tid at komme ind i Picasso's funktioner. Picasso er er omfattende system, som man kan spare tid på at bruge korrekt og Þge omsÊtningen med.
Herudover benytter vi også Mona til at reducere personale omkostninger i receptionen

Vi oplever, at vores hotel nu er foran konkurrenter på grund af brugen af Picasso.
Supporten er god, der kommer nye smarte funktioner hele tiden til Picasso.

Techotel er en super samarbejdspartner, som varmt kan anbefales til både små og store hoteller.
Techotel personel er kompetente og venlige.

Jeg anbefaler oprigtigt Picasso, Mona og Guestshopper til at opnå en nutidig effektiv Hotel og konference drift,

Men venlig hilsen
En tidfreds kunde gennem fire år

G. Kristensen
Hotelchef

2024幎9月18日
自発的なレビュヌ

Picasso virker gammeldags og ikke inuitivt

FÞr I indgår samarbejde med AK Techotel, undersÞg meget grundigt, om deres system, Picasso, er noget for jer, og om I kan leve med VPN-lÞsningen. Picasso virker meget forÊldet og tungt at arbejde i - ikke intuitivt på nogen måde. Vi antog, at det var et moderne system og fik fÞrst introduceret det tekniske set-up, efter vi underskrev. Dette er også vores medansvar, men da vi forsÞgte at komme ud af det, inden AK Techotel havde brugt tid på os, var de meget afvisende og fastholder os i en kontrakt med et system, vi ikke Þnsker at tage i brug. Gammeldags system og dårlig service.

2023幎5月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ