Bra och prisvÀrt program
Bra och prisvÀrt program! Snabb och bra support.
Vi erbjuder fastighetsÀgare och förvaltare ett digitalt verktyg för fastighetsförvaltning. En helt molnbaserad plattform för att ta kontroll över din ekonomiska och tekniska förvaltning. Vi samlar och digitaliserar information gÀllande avtal, avisering, Àrendehantering och kreditbedömning, all information om dina fastigheter på en och samma plats. En plattform som förenklar och effektiviserar det administrativa arbetet för fastighetsbolag och dess hyresgÀster.
Ãstra Vittusgatan 36, 371 33, Karlskrona, ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bra och prisvÀrt program! Snabb och bra support.
Bra och smidigt program för fastighetsÀgare! Men supporten sticker ut! Jag har aldrig varit med om ett företag som har så snabb och bra support. Man kan ringa, chatta eller maila och man får svar nÀstan omgående. Helt fantastiskt och inte vanligt nuförtiden. 5 av 5!
Tecta har varit toppen att jobba med. Kundsupporten Àr utmÀrkt, både snabb och tydlig, och programmet Àr enkelt att anvÀnda och fungerar bra för våra behov. Vi kan varmt rekommendera Tecta.
VÀldigt nöjd med Tecta, jobbar som fastighetsförvaltare och allt jag behöver i mitt dagliga arbete finns i Tecta. Tex att skriva avtal med digital signering, digitala besiktningsprotokoll, portal för felanmÀlningar. Smidig integration till Fortnox för effektiv hantering av kundreskontra!
Rekommenderar Tecta. Bra produkt i stÀndig utveckling. De supportar alltid vid frågor och de Àr alltid tillgÀngliga.
Ett riktigt fint fastighetssystem med ett modernt och vÀldigt enkelt grÀnssnitt. Det Àr ett perfekt komplement till Fortnox med alla fastighetsrelaterade funktioner. Många smarta lösningar som underlÀttar fastighetsÀgandet. Dessutom med en vÀldigt bra Support!
Smidigt system med lÀnk till Fortnox som passar oss bra
Smidigt och bra fastighetssystem
Vi har anvÀnt oss av Tecta sedan deras startfas och det har varit ett vÀldigt behjÀlpligt verktyg för oss som underlÀttar vår avisering, avtal och en bÀttre överblick av hyresgÀster/objekt.
Ett bra och prisvÀrt system. Vid behov av hjÀlp så finns kundtjÀnst dÀr snabbt och hjÀlper till.
Från att haft olika systern och rutiner för avisering, signera hyresavtal och ha koll på fastigheter som alla legat i olika bolag nu bara behöva ett system har sparat pengar i licenser men mycket tid och mindre risk för tappa bort saker.
Svårt att printa ut kontrakt som Àr gjorda.
Annars bra
VÀl fungerande affÀrssystem, som jag dessutom upplever bara har blivit bÀttre och bÀttre.
AnvÀndarvÀnligt och nytt program för den lilla fastighetsÀgaren!
Mycket bra fastighetssystem som underlÀttat och sparat tid i förvaltningen. Smidig hantering av avier, integration med Fortnox och kommande funktioner verkar lovande. Dessutom vÀldig prisvÀrt jÀmfört med andra förvaltningssytem, kan starkt rekommendera .
Nytt smidigt system som utvecklas hela tiden har jÀttebra integration till Fortnox.