TegelsEnSanitairExpert.nl レビュヌ 14

4. 床材店
  5. タむル工事請負業者

TegelsEnSanitairExpert.nl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Bij TegelsEnSanitairExpert.nl vind je alles voor een stijlvolle en duurzame badkamer, keuken of vloer. Wij zijn dé online specialist in hoogwaardige tegels en sanitair voor de Nederlandse en Belgische markt. Kwaliteit staat bij ons voorop: we selecteren alleen producten van topmerken en werken samen met betrouwbare fabrikanten.

Naast de beste materialen bieden we uitstekende voorwaarden. Snelle levering, scherpe prijzen en heldere garantievoorwaarden zijn voor ons vanzelfsprekend. We begrijpen dat verbouwen en renoveren stressvol kan zijn, daarom zetten we alles op alles om jou te ontzorgen met duidelijke communicatie, handige tips en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

Of je nu een complete badkamer wilt vernieuwen, een vloer wilt leggen of op zoek bent naar inspiratie: bij TegelsEnSanitairExpert.nl profiteer je van een ruim assortiment, eerlijk advies en een soepele online bestelervaring. Onze tevreden klanten waarderen ons niet voor niets met hoge scores.

Bekijk ons assortiment online en ervaar zelf hoe wij kwaliteit, gemak en service combineren. Wij staan klaar om jouw project tot een succes te maken!

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Mooie tegels & persoonlijke service, TOP!

Dit is een topbedrijf met snelle, persoonlijke service dat tegels van goede kwaliteit biedt tegen een goede prijs. Zeker een aanrader!

We hadden op korte termijn tegels nodig voor de renovatie van onze toiletruimtes. Via de chat kregen we direct duidelijkheid dat levering binnen de deadline mogelijk was. Tussendoor nog enkele keren afgestemd, en alles werd zoals beloofd op tijd geleverd.

Nogmaals hartstikke bedankt Julius voor de prettige en snelle hulp!

2026幎4月30日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie tegels en topservice!

Tegels voor mijn koffiehoekje en Keukenwand besteld, ben er super blij mee! De kwaliteit is echt mooi en ze staan geweldig in mijn interieur. De levering was snel en alles was super netjes verpakt. Ook de communicatie verliep duidelijk en vlot. Onwijs goed geholpen door de klantenservice!

2025幎11月5日
5぀星のうち5の評䟡

Samples besteld en deze waren snel in

Samples besteld en deze waren snel in huis, prettig mailcontact.

2025幎10月1日

Beste Bianca,

Dank voor je mooie review! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen hoor ik uiteraard graag :)

Super ervaring

Supermooie tegels besteld tegen een hele goed prijs. Een goed en snel bereikbare klantenservice en een leuk assortiment.

2025幎10月2日

Beste Robert,

Dank voor je feedback en het vertrouwen!

Fantastische service

Fantastische service, heel snel antwoord en super behulpzaam.
Hun tegel was bovendien top kwaliteit en waarheidsgetrouw aan de foto op de site.
Super aanrader.

2025幎9月9日

Beste Ash,

Dank voor je feedback, vertrouwen en de review! Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop.

Topkwaliteit en supersnelle service

Ik heb onlangs tegels besteld voor mijn nieuwe wc en ben enorm tevreden. De levering was supersnel en de service uitstekend – de medewerker was vriendelijk en behulpzaam. De tegels zelf zijn van topkwaliteit, netjes verpakt en bovendien tegen een scherpe prijs. Binnen twee dagen had ik alles in huis. Echt een aanrader.

2025幎8月28日

TegelsEnSanitairExpert.nl からの回答

Dank voor de mooie review, goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is gegaan. Wellicht tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Alles was zeer goed te overleggen.

Alles was zeer goed te overleggen.
Vriendelijke mensen.
Snel geleverd.

2025幎8月20日

Dag Ben,

Dank voor je feedback en het vertrouwen! We zijn benieuwd naar het resultaat :)

Julius

Goede producten

Goede producten, super klantenservice 👍

2025幎7月18日

Beste Emma,

5぀星のうち5の評䟡

Net in de zomervakantie mijn badkamer

Net in de zomervakantie mijn badkamer hier samengesteld, en het bedrijf heeft mij hierbij een goed gevoel gegeven, ze hebben een groot assortiment in tegels, en daarbij ook een hele mooie showroom waarbij je gelijk bepaalde keuzes kunt zien. Het bedrijf heeft vriendelijk personeel en via de telefoon snel bereikbaar voor vragen.

2025幎7月14日

Beste Mark,

Dit bedrijf reageert snel

Dit bedrijf reageert snel , levert snel en denkt met je mee !

2025幎7月21日

Beste Jouri,

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over mijn ervaring met tegelsensanitairexpert

Zeer tevreden over mijn ervaring met deze webshop! De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Bestellen ging vlot en alles werd compleet en op tijd geleverd. De producten kwamen exact overeen met de foto’s en beschrijving — geen verrassingen. Alles netjes verpakt en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar tegels of sanitair!

2025幎8月4日

Beste Serdar,

Mooie tegels gekocht

Mooie tegels gekocht! Snel geleverd en goede nazorg

2025幎7月29日

Dag Pauline,

5぀星のうち5の評䟡

Binnen 4 weken een compleet nieuwe badkamer!

Snelle levering van de materialen (complete badkamer). Ook gebruik gemaakt van de installatie service, binnen 4 weken alles geregeld van bestellen, installeren tot aan de eerste keer genieten van de nieuwe badkamer:). Echt top.

2025幎7月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス