Teknicar - Smedegaard Auto ApS レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Gertrud Rask Vej 1, 9210 Aalborg SØ, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Egentlig skulle jeg bare have monteret et bakkamera, men ejern Thomas’s ekspertise har gjort, at jeg nu flere gange har taget turen fra Fyn til Aalborg for at bruge Smedegaard Auto. Man skal le... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Som altid er de hurtige, søde, rare og hjælpsomme og så de lige så dygtige som de store værksteder, forskellen her er blot at jeg her betaler en rimelig pris for arbejdstimer i forhold til de store v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

TOTAL IORDEN SERVICE! thomas smedegaard yder den bedste service! man kan trygt give ham hans bil i hænderne. han har nu hjulpet mig to gange nu og hver gang løser han problemerne hurtig. han er... もっと見る

企業情報

1. 自動車修理店
  2. 自動車修理・整備店
  3. 整備士

さまざまな外部ソースから提供された情報

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Gertrud Rask Vej 1, 9210, Aalborg SØ, デンマーク

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,032

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Havde hurtigt behov for at få…

Havde hurtigt behov for at få vinterdækkene på, før en tur til Norge. Mailet om morgenen, senere på dagen var det ordnet. Perfekt.

2025年10月20日

Hej Mikal

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe med at få vinterdækkene på, så du kunne komme godt afsted til Norge.

Super god service

Super god service.
Har aldrig mødt så dygtige og imødekommende mekaniker

2025年10月16日

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet super god service, og at vores mekanikere har gjort et godt indtryk med deres dygtighed og imødekommenhed.

5つ星のうち4の評価

Altid god behandling

2025年10月13日

Hej Egon

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du altid oplever god behandling hos os.

5つ星のうち5の評価

Altid super hjælp og høj faglighed

Jeg driver selv et mindre autoværksted, men når det gælder de mere avanceriet kodninger og diagnosearbejde på VW og Audi, ringer jeg altid til Smedegaard-Auto. Thomas tager sig altid tid til at hjælpe, og det er tydeligt at han har en dyb tekniske forståelse og specialviden for VAG-gruppen.

Servicen er i top og Thomas er ærlig hjælpsom og meget kompetent.
Kan varmt anbefale dem der har brug for specialist om VW Og Audi.
Jeg har lige sat min Audi A4 ud til Thomas, for at få lavet en frontskade.

2025年10月10日

Hej Kristian

Tak for din flotte anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du sætter pris på vores faglighed og service.

Super dygtige

Jeg har selv et lille autoværksted i Skovsgård ved Brovst. Så hvis jeg har et problem, kan jeg altid ringe til Thomas. Især om de tyske biler. Jeg sender biler videre til dem, hvis jeg ikke kan løse problemet.

2025年10月3日
自発的なレビュー

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har tillid til Thomas og vores hjælp, især når det gælder de tyske biler.

5つ星のうち4の評価

God service og god prisanbefaler

God service og god pris

2025年7月18日

Hej Leo

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du anbefaler os!

Vi er glade for, at du oplevede både god service og en fair pris. Det er sådan, vi gerne vil gøre en forskel.

Mange sommerhilsner

Professionelt

2025年7月4日

Hej Peter,

det er godt at høre, at du oplever dit besøg som professionelt.

Mange sommerhilsner
Sofie fra Teknicar ☀️

Fantastisk service

Fantastisk service
Imødekommende mekaniker

2025年5月12日

Hej Rasmus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet fantastisk service og en imødekommende mekaniker.
Vi gør os umage for, at det hele skal føles trygt og ordentligt fra start til slut – så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Effektiv

2025年5月7日

Hej Sonja,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede både god service og en effektiv proces.
Vi gør os umage for, at det skal være nemt og trygt at komme forbi, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚

Let og ukompliceret

Let og ukompliceret. Har fået skiftet hjul der flere gange.

2025年4月24日

Hej Berit,

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du oplever det som let og ukompliceret at få skiftet hjul hos os.
Vi gør os umage for at gøre det nemt at komme forbi, så det betyder meget, at du lægger mærke til det – også når du kommer igen og igen.

5つ星のうち5の評価

Thomas er en venlig og seriøs…

Thomas er en venlig og seriøs mekaniker, og fornuftig pris.

2025年4月25日

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Thomas.
Venlighed, seriøsitet og en fornuftig pris er noget, vi sætter en ære i, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

5つ星のうち5の評価

Altid et super professionelt værksted

Altid et super professionelt værksted, meget tilfreds med arbejdet.

2025年4月24日

Hej Lotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du oplever værkstedet som både super professionelt og pålideligt.
Vi gør os umage for at levere ordentligt arbejde hver gang, så det betyder meget, at du er tilfreds.

Brug Teknicar Smedegaard Auto ApS

Thomas dernede er en dygtig mekaniker og der bliver ikke lavet mere end man har aftalt, så du kommer ikke og henter din bil og får en træls regning med i hånden som man kan gøre hos andre mekanikere.

2025年4月23日

Hej Dan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg hos Smedegaard Auto.
Vi gør os umage for at være grundige, ærlige og holde os til det, der er aftalt – så det glæder os, at du oplever netop det hos Thomas.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Venlig og pålidelig

Pålidelig og venlig service.

2025年3月17日

Hej Pia,

det er vi rigtig glade for at høre.

Vi sætter pris på din anmeldelse og håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

5つ星のうち5の評価

Venlig gut der nemt og billigt kunne…

Venlig gut der nemt og billigt kunne fikse min Skoda :)

2025年3月18日

Hej Kristian,

det er super godt at høre, at du fik fikset din Skoda.

Sving endelig forbi igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

Hurtig og professionel service

Hurtig og professionel service. Kan klart anbefales.

2025年3月14日

Hej Lars,

det er godt at høre, at du er tilfreds med servicen!

Vi er særligt glade for, at du anbefaler værkstedet - og vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Trustpilot エクスペリエンス