teknoraks.com.tr レビュヌ

1. 電子機噚店
  2. 電化補品店
  3. パ゜コン アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

Teknoraks, 2006 yılında Gaziantep'te kurulan, teknoloji ve bilişim sektörÃŒnde 15 yılı aşkın tecrÃŒbeye sahip bir e-ticaret markasıdır. Perakende satışla başlayan yolculuğumuz, zamanla kurumsal projelere ve gÌçlÃŒ bir yazılım altyapısına dayanan kendi entegrasyon sistemimize uzandı. BugÃŒn 60 kişilik uzman ekibimizle, yıllık 100.000'i aşkın siparişi gÃŒvenle mÌşterilerimize ulaştırıyoruz. DizÃŒstÃŒ ve masaÃŒstÃŒ bilgisayarlardan ekran kartına, monitörden oyuncu ekipmanlarına kadar geniş bir ÃŒrÃŒn yelpazesinde; Apple, Lenovo, Dell, Acer, HP, Asus, Corsair, ViewSonic gibi dÃŒnyaca tanınan markaların yetkili satıcısıyız. Bunun yanında Transcend, Timetec, Veikk ve ThermoPro'nun TÃŒrkiye distribÃŒtörlÌğÌnÃŒ yÃŒrÃŒtÃŒyor; NPO ve NicePro markalarının sahibi olarak kendi ÃŒrÃŒnlerimizi de tÃŒketicilerle buluşturuyoruz. Bireysel alışverişin ötesinde, kurumsal satış kanalımızla işletmelerin teknoloji ihtiyaçlarına özel çözÃŒmler sunuyor, Avrupa pazarlarına yönelik Ar-Ge çalışmalarımızı sÃŒrdÃŒrÃŒyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışımız doğrultusunda Birleşmiş Milletler, UNICEF, IOM ve International Rescue gibi kuruluşlarla 5 yıldır insani yardım projelerinde yer alıyor, gÌçlÃŒ lojistik altyapımızla 13 ÃŒlkeye ihracat gerçekleştiriyoruz.

連絡先

(24)

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Mavi ekran sorun çözÌmÌ

Aldığım bilgisayarı açtığım gibi mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. MÌşteri hizmetlerine ulaştığımda cihazın freedos olduğunu benim bunu fark etmediğimi saptadık. Teknoraks mÌşteri hizmetleri bu sÃŒreçte bana desrek oldu ve sorunumu hızlıca çözdÃŒk bu destek için teşekkÃŒr ederim

2026幎9月1日

İlgili mÌşteri hizmetleri

Satın aldığım ÃŒrÃŒn aynı gÃŒn iptal edildi sebebini anlamadığım için firmaya ulaşmaya çalıştım mÌşteri hizmetlerine bağlandığımda bana sebebi açıkladılar ve aynı ÃŒrÃŒnÃŒ kampanyalı fiyat ÃŒzerinden tekrardan satın aldırdılar sorunumu çözme konuşunuzda ilgililerdi

2026幎8月26日

Kaliteli hizmetin adresi

Kendi internet sayfalarından AIO all in one bilgisayar aldık. Uygun fiyatlı aldığımız için ÅŸÃŒphelenmişyik fakat sonrasınds mÌşteri hizmetleriyle görÌştÃŒkten sonra aklımda soru işaretlerinin hepsi kayboldu. Aynı hizmetin daha kapsamlısını ÃŒrÃŒnÃŒ satın aldıktan sonra sorun yaşarsam bilgisayar teknisyenleri ve ÃŒrÃŒn uzmanlarıyla da sağlıyormış. TÃŒrkiye'de böyle bir hizmet sunduğu için Teknoraks a ayrıca teşekkÃŒr ederiz.

2026幎8月22日
5぀星のうち5の評䟡

Bilgisayar teknisyeni bulunan mÌşteri hizmetleri

BugÃŒn 1 ay öncesinde aldığım ÃŒrÃŒnde şarj etme problemiyle karşılaştım. Bir sÃŒre uğraşıp yapamayınca mÌşteri hizmetlerine bağlandım onlarda beni ilgili birime aktardılar. Direkt olarak bir bilgisayar teknisyeniyle görÌştÃŒm ve sorunu tespit edip çözÃŒmledik, çok teşekkÃŒr ediyorum

2026幎8月15日

kusursuz mÌşteri hizmetleri servisi

Aldığım ÃŒrÃŒnÃŒnÃŒn kurulumunu yapamadım. DÃŒn mÌşteri hizmetlerine ulaştım 7 dk içerisinde mÌşteri hizmetlerine bağlanabildim hızlı bir şekilde beni ÃŒrÃŒn teknisyenine bağladılar. bu şekilde ÃŒrÃŒnÃŒ iade etmeden veya geri göndermeden anında çözÃŒme ulaştım. Kibar ve hızlı çözÃŒm için teşekkÃŒr ederim

2026幎8月14日

Yetkili mÌşteri hizmetleri

Akşam olmasına rağmen ÃŒrÃŒnle alakalı tÃŒm sorularım cevaplandı. MÌşteri hizmetlerinde direkt ÃŒrÃŒn uzmanlarının çalışması ÃŒrÃŒn hakkında detaylı bilgi alınması sağlıyor. Bu yatırımı için Teknoraksı tebrik ediyorum.

2026幎8月14日
5぀星のうち1の評䟡

Yetkisiz işlem yapan firma

ÜrÃŒnÃŒ sıfır ve marka garantili aldığımı dÌşÌnÃŒyordum, fakat yaşadığım sÃŒreçte durumun hiç de öyle olmadığını gördÃŒm.

Firmadan yaklaşık 60-70 bin TL değerinde bir bilgisayar satın aldım. ÜrÃŒn elime ulaştığında kutusu kapalı ve sıfır ÃŒrÃŒn gibi görÃŒnÃŒyordu. İlk birkaç gÃŒn herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak kısa sÃŒre içerisinde bilgisayar mavi ekran hataları vermeye başladı.

ÜrÃŒnÃŒn garantisi olduğunu dÌşÌnerek yetkili servise gönderdim. Servisten gelen raporda ise benim için oldukça şaşırtıcı bir durum ortaya çıktı: Bilgisayarın **yetkisiz şekilde açıldığı ve içerisindeki RAM ile SSD gibi orijinal bileşenlerin farklı ve daha dÌşÌk özellikli bileşenlerle değiştirildiği** tespit edildi. Servis, bu durum nedeniyle işlem için ayrıca ÃŒcret talep etti.

Bunun ÃŒzerine satın aldığım firmayı ve satış yöntemlerini araştırmaya başladım. Araştırmam sonucunda, satın aldığım ÃŒrÃŒnÃŒn neden marka garantisi yerine firmanın kendi garantisi kapsamında olduğunu daha iyi anlamaya başladım.

Benim açımdan asıl problem şu: **60-70 bin TL vererek sıfır bir bilgisayar satın alırken, ÃŒrÃŒnÃŒn kutusunun açılıp içerisindeki orijinal parçaların değiştirilmiş olmasını ve sonrasında ÃŒrÃŒnÃŒn tekrar sıfır ÃŒrÃŒn gibi satılmasını kabul edilebilir bulmuyorum.**

“ÜrÃŒn bizim garantimiz altında” denmesi de benim için marka garantisinin yerini tutmuyor. ÇÌnkÃŒ marka garantisi bulunan sıfır bir ÃŒrÃŒn satın aldığımı dÌşÌnÃŒrken, sonradan ÃŒrÃŒnÃŒn daha önce açılmış ve içerisindeki parçaların değiştirilmiş olduğunu öğrenmek ciddi bir gÃŒven problemi oluşturuyor.

Elimde **yetkili servis raporu ve satın alma işlemiyle ilgili belgeler** bulunuyor. Yaşadığım bu durumla ilgili TÃŒketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Bu yorumu yalnızca yaşadığım mağduriyeti anlatmak için değil, **buradan alışveriş yapmayı dÌşÌnen kişilerin satın aldıkları ÃŒrÃŒnÃŒn gerçekten fabrika çıkışı orijinal haliyle gelip gelmediğini ve garanti kapsamını özellikle kontrol etmeleri gerektiğini bilmeleri için** yazıyorum.

2026幎8月1日
5぀星のうち5の評䟡

Kusursuz ve samimi mÌşteri hizmetleri deneyimi

Teknoraks ÃŒzerinden satın aldığım supboard ÃŒrÃŒnÃŒ kÃŒreği eksik bir şekilde geldi bunu fark edince direkt mÌşteri hizmetlerine ulaştım sorunumu kibar bir şekilde çözÃŒp hızlı bir şekilde sonuca ulaştırdı teşekkÃŒr ederim.

2026幎8月13日
5぀星のうち5の評䟡

MÌşteri hizmetleri ÃŒrÃŒnÃŒ geri gönderim yapmadan sorunumu çözdÃŒ

satın aldığım bilgisayarın açılıp kapanma sorunu vardı MÌşteri hizmetlerine hızlı bir şekilde bağlanıp sorunumu hızlı bir şekilde çözdÃŒ.Böyle deneyimli bir mÌşteri hizmetleri ekipi olduğu için çok memnun kaldım

2026幎8月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス