SÃ¥ god service at det gjorde mig flov. Jeg havde en mobil fra greenmind der ikke lÊngere kunne tÊnde og som jeg ikke kunne fÃ¥ til reparation selvom der var garanti pÃ¥ med den undskyldning at "garan... ãã£ãšèŠã
Pludselig ville min iPhone ikke tÊnde og jeg troede, at den var gÃ¥et i stykker. Ekspedienten reddede min dag. Han var meget venlig, hjÊlpsom og service-minded. Det lykkedes ham ret hurtigt, at tÊnd... ãã£ãšèŠã
Den pÃ¥ Amagerbrogade 28 skulde skifte en battari til min google pixel 7 pro. udskifning gik godt. men de kom til at lave en rÞd streg pÃ¥ skÊrmen. reparatÞren sage det med det samme. og de vi... ãã£ãšèŠã
Meget positiv oplevelse hos Telerepair i Lyngby. Jeg fik skiftet et batteri pÃ¥ min gamle MacBook. Hurtigt og proff. Senere havde jeg problemer med en inaktiv mailserver. Dette problem blev ogsÃ¥... ãã£ãšèŠã
- æºåž¯é»è©±ä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±ã®ãªãµã€ã¯ã«ã»ããã¯è§£é€ãµãŒãã¹
- æºåž¯é»è©±è²©å£²åº
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ ãµãŒãã¹
- é»è©±ä¿®çæ¥
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks stÞrste reparatÞr af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi kÞber og sÊlger også refurbished telefoner!
Ãsterbrogade 140, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- info@telerepair.dk
- telerepair.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Fantastisk service!
Jeg var forleden nede i butikken for at få skiftet panserglas, men endte med også at kÞbe et cover til både mig og min kÊreste, fordi servicen var så god
Rigtig god service
Rigtig god service!
Min skÊrm var gået i tusind stykker og det var en meget gammel model. De fik skaffet det rette glas og skiftet skÊrmen, til en god pris.
Overholdte estimerede tidsplan
Fik renset mit ladestik gratis
Fik renset mit ladestik gratis.
Det gik hurtigt og servicen var i top
Supergod service
Supergod service! Fixet venligt og telefonen er tilbage i topform. Klart 5 stjerner!
Super effektiv og hurtigt service.
Super effektiv og hurtigt service.
Super hurtig og god service af Hamed:)
God service
God service, han lÞste mit problem uden beregning!
Her kan man trykt efterlade sine ting!
iPhone fik ny skÊrm let og hurtigt
Min iPhone havde vÊret en tur i asfalten og skÊrmen var halvt sort derefter.
Jeg bookede en tid online i Roskilde. Det var super nemt, og jeg kom til prÊcis på det tidspunkt jeg havde booket. Medarbejderen kunne straks se at skÊrmen skulle skiftes. Det tog 45 min. EfterfÞlgende virkede ansigtsgenkendelsen ikke, men det blev også straks fikset. Og tlf virker perfekt. Dejligt nemt og hurtigt.
God service
Ualmindelig god service og kompetent medarbejder
En meget hjÊlpsom medarbejder som togâŠ
En meget hjÊlpsom medarbejder som tog godt imod min telefon ð Jeg ventede i butikken imens udskiftning af batteri blev ordnet.
Jeg har besÞgt butikken fÞr, og gÞr det gerne igen når behovet er der.
Kan kun anbefale dem ððŒððŒððŒ
Fik lige ordnet min telefon som ikkeâŠ
Fik lige ordnet min telefon som ikke kunne oplade. Hurtigt, og gratis, da det kun tog 5 min. Super god service. 1000 tak for det.
PÃ¥ KÞbmagergadeðð
I had dropped my phone and had to getâŠ
I had dropped my phone and had to get it repaired. The repair man fixed my phone in 15 minutes and was fair about the price. 10/10 service, would drop my phone again.
Super service.
Har i dag fÃ¥et den bedste service ðð
Blev mÞdt af super venlig eksp som lÞste mit telefon problem
Jeg har iPhone hÞretelefon som ikkeâŠ
Jeg har iPhone hÞretelefon som ikke virker venstre side han har brugt 15 minutter til at finde ud af uden for penge . Andre vil have 200 til 500 kr Hvor tit oplever man i dag .
They were very nice and fix my phoneâŠ
They were very nice and fix my phone within minutes, this is definitely the place ill go if my phone gets broken again!
Jeg kom ind med min telefon
Jeg kom ind med min telefon, som ikke kunne oplade. Den blev fikset lynhurtigt til en mere end fair pris. Super god betjening også! Kan meget anbefales