Telesvar - telefonpasning - callcenterÂ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Telesvar passer virksomhedens telefon, så i kan passe virksomhedens hovedopgaver.
SmakkegÃ¥rdsvej 173 TV, 2820, Gentofte, ãã³ããŒã¯
- info@telesvar.dk
- telesvar.dk
Altid hurtig og professionel respons pÃ¥âŠ
Altid hurtig og professionel respons på henvendelser. Konkurrencedygtige priser. Kan varmt anbefale.
De er professionel og rigtig god service
Fantastisk lÞsning til vores travleâŠ
Fantastisk lÞsning til vores travle hverdage, Telesvar gÞr os i stand til at ringe tilbage når det passer ind, herved kan vi vÊre mere tilstede i vores samtaler med kunderne
Meget serviceminded personale
Meget serviceminded personale. Vi har brugt firmaet i flere år. Jeg kan varmt anbefale dem.

Telesvar - telefonpasning - callcenter ããã®åç
Jeg er godt tilfreds med telesvar ogâŠ
Jeg er godt tilfreds med telesvar og har brugt dem i flere år.

Venlig og professionel betjening

Professionel telefonpasning
Jeg har vÊret kunde hos Telesvar i fire år og har gennem hele forlÞbet vÊret yderst tilfreds med deres professionelle håndtering af telefonopkald. Det er fantastisk at have backup på telefonen i travle perioder eller når man har brug for at holde fri.

Telesvar - telefonpasning - callcenter ããã®åç
Har brugt telesvar i flere år
Har brugt telesvar i flere år. Cher og hendes folk gÞr det rigtig godt og til en rigtig god pris.
Kan kun give telesvar mine bedste anbefalinger.
Mikkel Nielsen, forsvarsadvokat

Telesvar - telefonpasning - callcenter ããã®åç
En professionel partner der altidâŠ
En professionel partner der altid levere en ordentlig service.

En fantastisk service!

Cher er super dygtig
Telesvar er perfekte til at svare telefoner og yde kundesupport.
Med venlig hilsen
Carsten Madsen