Telldus Technologies AB レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har alltid funkat bra, och vid problem så har supporten alltid varit snabb att hjälpa till, tar aldrig flera dagar att få hjälp som telldus själva nämner " svar inom 3-5 arbetsdagar" tog knappt 16 tim... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fungerar utmärkt. Krävs lite tålamod vid installation och konfiguration. Styr och läser av nästan alla 433Mhz fjärrbrytare och sensorer. Har använt den i två år utan större problem. Hade problem m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hade lite tekniskt strul när jag flyttade en Tell stick från ett konto till ett annat. Fick snabb och vänlig hjälp från deras support, helt galet bra, man fick prata med riktiga människor som kunde nå... もっと見る

5つ星のうち2の評価

企業情報

1. ホーム オートメーション
  2. 電子機器会社
  3. 電子機器店
  4. 電子機器卸業者
  5. ソフトウェア企業

当該企業による記述

Välkommen till Telldus – din partner för ett enklare och smartare hem. Vi är experter på att integrera IoT-enheter från flera leverantörer, vilket gör att du kan skapa ett anpassat smart hem-system under ett och samma tak. Vår plattform är utformad för att vara intuitiv och användarvänlig, så att du enkelt kan styra allt från belysning till säkerhetssystem med minimal ansträngning. Med Telldus kan du automatisera ditt hem för att bättre passa din livsstil, med funktioner som gör att dina enheter samarbetar smart och effektivt. Oavsett om du är hemma eller borta, ger vi dig kontroll och bekvämlighet direkt i handen.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 63

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Absolut sämsta företaget någonsin…

INTE KÖP DERAS PRODUKTER!!!! Absolut sämsta företaget jag någonsin kommit i kontakt med. Köpte in mig på en stor mängd produkter för att kunna slå av allt på ett visst klockslag. En väldigt simpel basfunktion hos alla leverantörer av smarta kontakter. Mitt uppsätt fungerade fint i en period, men slutade plötsligt att fungera. Denna gratis basfunktion hade nu blivit betald premiumfunktion. Ohörd arrogans! Hoppas dom går i konkurs!!

2023年12月3日

So dissatisfied with Telldus

So dissatisfied with Telldus. The service is often down and the requirement for loyal existing customers to require a premium account to access the services they had previously is atrocious. I am now looking for a replacement system to install in my home.

2023年11月29日

Lämnar Telldus

Lämnar Telldus, tycker det har fungerat ok men när man börjar ta betalt för bastjänster och komplicerar funktionalitet finns det bättre alternativ. Upplever också att fler återförsäljare tar bort Telldus ur deras sortiment vilket skapar en osäkerhet för hur framtidssäkert systemet blir.

2023年10月10日
5つ星のうち1の評価

Telldus live - bottenbetyg!

Vi har haft Telldus live i något år och var initialt väldigt nöjda men sista året - vilket skräp!! Kan inte rekommendera någon att installera detta. Vi har trots att ha betalat för ett abonnemang flera avbrott per vecka. Köp inte detta - det finns andra alternativ som håller en bättre prestanda än detta! Dessutom
en oerhört dålig uppdatering om driftstörningar mm. Bottenbetyg

2023年9月21日

Undvik Telldus

Har använt Telldus433MHz för att styra lampor. Har fungerat skakigt. Därför gick jag inte vidare att styra motorvärmaren med Telldus. Fördelen var att scheman fortsatte att fungera oberoende av internet. I våras skulle de helt plötsligt ta betalt för molntjänsten och nollställde alla scheman jag hade. Bedrägeri. Kommer troligtvis att gå över till Athom Homey Bridge eller Nexa Bridge X. Just nu styr jag mina lampor med mina tidigare mekaniska timers som jag som tur var hade sparat.

2023年9月10日

Bytt bort Telldus

Kan bara hålla med de flesta insändarna. Produkterna går inte helt att lita på. Behöver ofta trycka både två och tre gånger för att de ska fungera och vissa dagar fungerar de inte alls. Nu går de inte ens att använda som tänkt utan att betala en månadskostnad. Supporten de har existerar i praktiken inte. Nu har jag beställt andra produkter och byter system. Ett företag som inte värnar om sina kunder är inget man vill rekommendera. Finns mycket bättre system på marknaden än Telldus

2023年9月8日
5つ星のうち1の評価

Har nu blockerat de enkla funktionerna!

Tar plötsligt betalt för de elementära funktioner som är gratis hos alla andra. Detta trots att jag köpt många dyra produkter från Telldus och de då lovat att de är gratis att använda enklare funktioner men att man med "premium" kan köpa till mer prestanda.

2023年8月13日

Inte värt pengarna

Jag hade haft Telldus för ett par år och deras produkter hade aldrig funkat som de ska. Sedan jag fick mailet att de skulle avsluta med automationer på deras gratis tjänst, tog jag fram en Raspberry Pi 3 som jag hade i garderoben och installerade Home Assistant på den. Jag bara önskat jag hade gjort det tidigare. Nu har jag kopplat min Znet Lite v2 på Home Assistant och alla automationer fungerar utmärkt genom det lokala API utan att behöva betala en krona för deras extremt ostabil molntjänst.

Också ärligt talat deras produkter är väldigt dyra och ostabila och de finns mycket bättre och billigare lösningar som bara kräver lite setup i början.

2023年4月1日

En total katastrof..

En total katastrof... osäkert redan når det var gratis. Nu tvingar de en att betala och nu är det mer eller mindre värdelöst. Schemaläggningen funkar bara ibland och till och med något så enkelt som av och på med appen som fortfarande ska vara grattis lägger av fast att man betalar.
Dessutom helt värdelös support, svår att nå och är oacceptabelt långsam. Talar inte om hur man får det låga priset som de uppger på hemsidan, så man måste betala via appstore och det blir dyrare…
Dessutom saknas teknisk kunskap…

2023年7月9日
5つ星のうち2の評価

Värdelöst system!

Värdelöst system!! Alltid någon eller några random lampor som inte släcks eller tänds som de ska. Så ofta står 1-2 lampor och lyser hela natten. Dessutom så är det väldigt ofta som systemet tappar kontakten helt och är helt ur funktion. Att nu dessutom behöva betala en månadskostnad för något som inte funkar känns förjäkligt!🤬 Men jag har inte heller lust att lägga pengar på ett helt nytt system😢 Så sitter fast i en fälla!!!

2023年7月9日

Opålitlig

Betalade för att bli uppgraderad till "premium" efter det att schemalagda funktioner inte längre stöds i "basic". Har efter flera veckor fortfarande inte återfått funktionaliteten för schema. Har mailat supporten två gånger utan att få svar. Telldus lurar sina kunder med metoder som får betraktas som bedrägeri!

2023年5月17日

Trustpilot エクスペリエンス