Jag har över 20 Ã¥rs erfarenhet somâŠ
Jag har över 20 års erfarenhet som utvecklare och UX/UI-designer, och min upplevelse av Tengais AI-intervjuverktyg Àr tyvÀrr mycket negativ.
Produkten lider av allvarliga anvÀndbarhetsproblem:
â Extremt lÃ¥ng responstid
â Röstsvar och text Àr osynkade (text kommer först, ljud lÃ¥ngt efter eller inte alls)
â Systemet buggar ofta, ibland kan man svara, ibland inte
â Fördröjningar som gör att hela intervjun blir i praktiken omöjlig att genomföra
Detta Àr inte smÃ¥ skavanker â det Àr fundamentala UX-fel som gör produkten oanvÀndbar i sitt kÀrnsyfte.
NÀr jag kontaktade supporten och pÃ¥pekade detta fick jag endast svaret att âdet fungerar hos ossâ. Efter ytterligare Ã¥terkoppling fick jag inga svar alls. Det Àr ett anmÀrkningsvÀrt dÃ¥ligt bemötande nÀr en anvÀndare rapporterar blockerande fel.
Det som gör detta extra frustrerande Àr att jag verkligen ville genomföra intervjun. Det gÀller ett sommarjobb dÀr jag vill arbeta med att hjÀlpa Àldre mÀnniskor och bidra till samhÀllet â men Tengais system gjorde det omöjligt att ens slutföra processen.
AI kan vara ett fantastiskt verktyg, men bara om det Àr stabilt, snabbt och respektfullt mot anvÀndaren. HÀr fallerar Tengai på alla tre.