企業が回答しました
Reached out after wrong order on my side. However, mail was in my spam and were quick with the response to deliver my package in time. Thanks Mieke & Jelle.
企業が回答しました
Voor het eerst een bestelling geplaatst en er later achter gekomen dat ik 10% korting kon krijgen. Mailtje gestuurd en die werd binnen 24 uur beantwoord met: we hebben je 10% korting alsnog terugges... もっと見る
企業が回答しました
Ik ontving schoenen van Asics die na een paar keer dragen reeds begonnen te scheuren aan de binnenzijde ter hoogte van de hiel. Na melding hiervan bij Tennispro werd er meteen een garantieprocedure... もっと見る
企業が回答しました
✓ N°1 in tennis ✓ Beste prijsgarantie ✓ Snelle Levering ✓ Niet tevreden, geld terug
Heirweg 21, 9270, Kalken, ベルギー
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Tennispro.nl からの回答
2de email gekregen van tennispro dat ze niks hebben gekregen qua gegevens. Ik heb een nieuwe mail vestuurd met bewijs dat ik wel mijn gegevens direct gestuurd heb. Anderhalve week nadat ik mijn pakketje besteld heb kreeg ik een telefoontje van een mevrouw uit India via een "anoniem" nummer om te vragen of ze mijn adres mocht hebben, fijn om ook gelijk te weten waar mijn tennispro artikelen vandaan komen. Tennispro legt de schuld bij de klant omdat de mensen uit India geen Nederlands adres kunnen lezen, erg professioneel!

Tennispro.nl からの回答
26 december een nike tennis thirt en zweetbandjes besteld. Echter nog niets gekregen. Ze een email gestuurd maar kreeg een automatisch antwoord in het Engels terug. De vervoerder zegt dat hij nog steeds aangemeld moet worden.Zit dus nog steeds te wachten. Slechte service dus....
Verassing binnen vijf minuten na plaatsing krijg ik bericht van ze. Nu is het pakket voorbij de grens....en is hij onderweg. Toevallig dat lijkt mij niet...

Tennispro.nl からの回答
De combinatie van een groot aanbod en duidelijke uitleg maakt deze tenniswebsite erg prettig. Vooral voor beginnende tennissers is het fijn dat er advies wordt gegeven bij rackets. Dat zie je niet bij elke webshop.
Snel geleverd, goed product maar de retourkosten echt buiten proportie. Nederlands website maar retour gaat naar België. Retourkosten: €21,00.

Tennispro.nl からの回答
Ik vond het spannend om hier te bestellen vanwege de reviews. Uiteindelijk toch een padelracket besteld. De levertijd zou wat langer duren en dit stond netjes vooraf vermeld. Echter kwam het racket veel eerder. Super fijn. De doos waar de racket in zat was helaas een stukje open/beschadigd. Ik denk dat dit tijdens het vervoer is gebeurd. Al met al geen beschadigingen aan het racket en ik ben er erg blij mee.
Irritant, je besteld bij een .nl webshop.
Naar blijkt bij een Belgische organisatie te bestellen… wat retourneren weer kostbaar maakt.
Stom van mij,…

Tennispro.nl からの回答
Goede prijs, ze geven duidelijk aan dat je pakketje iets langer duur, duurde voor mij 3 dagen voordat ik mijn pakketje in goede orde ontvangen heb.

Tennispro.nl からの回答
Op basis van de prijs gekozen om mijn bestelling via tennispro.nl te plaatsen. De bevestiging kwam netjes per mail binnen en ook werd ik op de hoogte gehouden van de de status van mijn order, de levering met UPS verliep ook probleemloos!
Weer een negatieve review. Op de website laten weten dat iets voorradig is en vervolgens (nadat er besteld is) laten weten dat het 5-7 duurt voordat het artikel weer voorradig is. Heel slecht en in mijn ogen misleiding. Vervolgens aangeven dat de bestelling onderweg is (op 19/9) terwijl nadien blijkt dat de bestelling eerst op 23/9 werd verzonden!
Ik heb vaker besteld bij Tennispro. De bestelling is altijd netjes bezorgd. De service, ook de klantenservice, is uitstekend. De kwaliteit van de producten zijn prima. Al met al heel tevreden met Tennispro 👍🏼
Heel snel reactie gekregen op mijn vraag. Ook mijn bestelling is snel en netjes geleverd! Super

Tennispro.nl からの回答
levertermijn duurde wat lang omdat het product van Frankrijk moest komen. mailtje met de vraag naar het pakket werd snel en beleefd beantwoord. product goed verpakt en in perfecte staat aangekomen.

Tennispro.nl からの回答
Ik heb op 19/6/2025 een artikel besteld, volgens de site was dit artikel op voorraad en binnen de 24/48u geleverd.
Tot op heden heb ik nog niets ontvangen (14/7/2025).
Ik twijfelde eerst om te bestellen ivm de negatieve reviews. Maar die gingen voornamelijk over levertijd en klantenservice. Mijn bestelling werd met ongeveer een week geleverd, wat ik prima acceptabel vind. Product was verder prima, dus ik heb niets hoeven te retourneren en heb geen ervaring daarmee.

Tennispro.nl からの回答
Telefonisch is het bedrijf niet te bereiken wat ik zeer kwalijk vind!!
Bespanning ziet er ontzettend slordig uit. Klantenservice geeft aan dat dit 'erbij hoort' en geeft geen verdere compensatie. Slechte kwaliteit en service
Lange bezorging tijd, laat me wachten thuis tussen 8 en 14u en ups bezorgde niet thuis maar naar aflevering punt. Geen uitleg waarom. Producten waren goed, prijs het zelfde als in andere winkels. Retourkosten moet ik zelf betalen 20€. Zekker laatste keer om hier iets te bestellen.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。