レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vendeur trÚs réactif et trÚs professionnel. J'ai commandé un bracelet sailing de chez Oméga. Réception du colis trÚs rapide et soignée. Malheureusement le bracelet était trop grand. Retour effectué e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We werden door een vriendelijke winkelbediende ontvangen, die zelfs oog had voor ons jonge hondje. Liet zonder moeite horloges bekijken en passen. Mijn vrouw wou me een gepast geschenk geven voor mij... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Beste, De service was zeker naar behoren tijdens mijn bezoek voor het onderhoud van mijn tag heuer horloge. Echter vond ik de ontvangsttoog niet echt praktisch, gezien ik ook op dat moment mogelijk... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 時蚈店

圓該䌁業による蚘述

» Hét begrip voor uw horloge anno 1962 » Officiële 𝐑𝐚𝐥𝐞𝐱 Verdeler sinds 1975 » Luxe collecties bestaande uit 19 merken » Service- en onderhoud punt

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

TrÚs mauvaise expérience

TrÚs mauvaise expérience, je leur demande si ils ont tel modÚle, ils répondent par l'affirmative. Conversation assez courtoise, mon interlocuteur parle avec un collÚgue et là plus rien ne va. La montre en question est déjà réservée, un autre modÚle, déjà réservé aussi et infiniment moins courtois, j'irai voir ailleurs et ne me priverai pas de faire leur réputation!

2025幎12月2日
5぀星のうち5の評䟡

Vendeur trÚs réactif et trÚs

Vendeur trÚs réactif et trÚs professionnel.
J'ai commandé un bracelet sailing de chez Oméga. Réception du colis trÚs rapide et soignée. Malheureusement le bracelet était trop grand. Retour effectué et remboursement aussi sans difficulté. Le vendeur à pris le temps de toujours répondre à mes messages en étant trÚs courtois. Je recommande vivement

2025幎10月15日

€20 voor batterijtje van €4,95

Vandaag klein batterijtje gaan kopen. De verkoopster was in eerste plaats al enorm onbeleefd en geïriteerd dat wij gewoon een batterijtje kwamen kopen. (Sorry dat ikzelf ook een horloge open krijg en er graag zelf wat aan pruts). Zonder naar het batterijtje te kijken zegt ze dat het €20 kost voor een batterijtje
. ‘Je gaat ze nergens anders vinden
.’ Ok
 beetje overrompeld door haar arrogantie ga ik akkoord. Thuisgekomen check ik toch even internet en het eerste wat ik tegenkom is datzelfde batterijtje bij Bol.com gratis geleverd voor amper €4,95!!! Triestige zaak
 Dat je extra’tje vraagt voor een de vervanging zelf te doen, ok. Maar gewoon batterijtje uit de schuif halen en absurd bedrag uit je mouw schudden
 Mooie klantvriendelijkheid!

2024幎7月5日

TENSEN ROLEX

Begin 2021 op de lijst gezet voor een sky dweller met zwarte wijzerplaat. Verschillende keren de winkel bezocht. Op een moment was ik nog de 4de persoon in de rij. Ik zou de horloge zeker krijgen. In maart 2023 de winkel gebeld om na te gaan of er voorruitzichten waren met de levering. Plots hoor ik van de zaakvoerder dat de sky dweller zogezegd nieuwe mechanisme hebben en dat ze al hun lijsten gaan herzien. BLA BLA BLA Mijnheer dacht dat ik achterlijk ben. Er is niets veranderd aan de sky dweller model, er is enkel een nieuwe kleur plaat bijgekomen vorig jaar (mintgreen). Ze gingen zogezegd hun lijsten herzien. Plots krijg ik een mail dat ik op de wenslijst sta :) . Ze mogen hun horloge houden. Ik zet nooit meer geen stap binnen in deze winkel. Iedereen weet heel goed hoe Tensen te werk gaat. Hetzelfde geval voor een vrouwen model datejust 31mm mintgreen, nooit niks meer gehoord van hun. 2 weken geleden besteld bij mijn huidige rolex dealer en deze is al binnen. TENSEN = VRIENDJESPOLITIEK. Doe zo verder. Als ik 0 sterren kon geven had ik dit zeker gedaan, zelfs die 1 ster verdienen ze niet. PS: Ik heb alle correspondentie op mail dus schriftelijk bevestigd, dus kom nu niet af met dit te ontkennen.

2023幎12月5日

Gevoel van oplichting!

Gevoel van oplichting!

Op 18 december Breitling horloge waarvan een van de push knoppen defect was binnengebracht. Volgens de verkoper een kleine herstelling die 'misschien' niet meer voor de feestdagen hersteld zou geraken. Kon ik mee leven.
Indien de kosten 'hoger dan 60€' zouden zijn zou ik daarvan verwittigd worden. Ook correct.
Na 3 weken nog geen bericht dat horloge hersteld was. Zelf contact opgenomen en plots werd beweerd dat dit normaal was.
Het kwam op mij over dat ik zou liegen over wat er oorspronkelijk gezegd was.
Na bijna 5 weken bericht dat horloge kon afgehaald worden.
Herstelkosten 100€, zomaar zonder verdere detaillering van deze kosten.
Was er niet gezegd 'als de kosten hoger dan 60€...' ???
Ik vroeg om een factuur met gedetailleerde omschrijving van kosten onderdeel, kosten van arbeid,...
Met enige tegenzin werd een factuur opgemaakt, maar helaas zonder verdere detaillering van de kosten zoals ik gevraagd had.
De defecte en vervangen onderdeeltjes kreeg ik in een plastic zakje mee terug.
Pusher zelf zat er niet bij, dus is waarschijnlijk de oude er terug op gezet.
Als je de vervangen onderdeeltjes ziet kan je je de vraag stellen of deze 100€ kosten!?
ALs ik geen gedetailleerde factuur krijg mag ik me daar toch vragen bij stellen?
Enfin, dit zou je toch niet mogen verwachten van een bedrijf als Tensen/Breitling!!!
Dus volgende aankoop doen we bij de concurrentie!

2024幎1月20日

Fantastisch.

In de Rolex winkel hebben we een fantastische service gehad.
De verkoper nam ruim de tijd (en geduld) ons verschillende modellen te laten zien, uitleg te geven en vooral een optimale service aan te bieden.
Zeker een aanrader hier een Rolex te kopen!

2023幎12月22日

Super vriendelijke service!

Super vriendelijke service. Zonder problemen meerdere horloges kunnen passen. Gezegd er even over na te denken en andere winkels te bezoeken. Aan het einde van de dag letterlijk terug gerend omdat nergens een gelijke service geboden werd. Kwam terug binnen en mijn eerste Tudor aangeschaft.

2023幎4月26日

Nieuwe batterij

Ik ging voor een nieuwe batterij in mijn uurwerk. De volgende dag werd me verteld dat het uurwerk moest gepoetst worden wat 250€ zou kosten!!!
Bij een andere juwelier betaalde ik 25 voor een nieuwe batterij en alles werkt prima.

2023幎6月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス