レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastische tenten en uitstekende service voor ons kamp! Wij zijn ontzettend tevreden over de tenten die we voor ons kamp hebben gebruikt. Vanaf het eerste moment merkten we dat de tenten va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Serge heeft regelmatig één of meer tipi's op de Stadscamping in Tilburg geplaatst. Behalve dat ze er fantastisch uit zien bieden ze ook een geweldige ervaring aan gasten die erin overnacht hebben. We... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De Tipi’s zijn mooi en ruim. Levering en plaatsing altijd in overleg en op tijd. Geven een leuke uitstraling op onze speciale camping. Volgend jaar weer!

5つ星のうち5の評価

Sinds 2020 contact gevonden en sinsdien zijn diverse groepen 8 op eindkamp gegaan in deze tipi's. Serge levert top kwaliteit tenten, goede matten erin en is uiterst flexibel in opbouwen en afbreken. H... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 子供向けのパーティー サービス
  2. ・
  3. テント レンタル業

当該企業による記述

Relaxed & super sfeervol met de kinderen kamperen in jouw eigen tuin. Moeiteloos, comfortabel, avontuurlijk, tijtloos. Kant & klaar & kosteloos afgeleverd & opgezet. …tijt voor gezelligheid, tijt voor elkaar, tijt voor plezier, tijt voor feest en tijt voor avontuur…

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3件

レビューを書く

aanrader!!

Fijne communicatie en echt een beleving. Wij hebben heel erg genoten van ons avontuur gewoon in de achtertuin. De kinderen hebben het er nog steeds over en de volgende keer is al geboekt.

2022年7月13日

Sehr empfehlenswert!

Fijne ervaring met dit bedrijf. Wij wonen net over de grens in Duitsland, in de buurt van Nordhorn. Top dat ze dus ook in het grensgebied komen voor het huren van een tipi. De kids hebben onwijs genoten. Vriendelijke gast, tent is snel opgezet en weer meegenomen. Je hoeft zelf niets te doen, behalve plek vrij te maken waar de tent mag staan. Prijs kwaliteit is top, de herinneringen zijn onbetaalbaar! Echt een backyard camping gevoel. Doen we nog eens.

2022年5月30日

tent in je tuin からの回答

Hey Nathalie. Heel graag gedaan. Super om te horen dat jullie zoveel plezier hebben gehad. Wellicht tot een volgende keer!

Geweldig! Love ittt

Het avontuur begint al wanneer ze de tent komen brengen en opzetten. Echt een leuke ervaring! De tenten zijn ruim en prachtig, met een uniek design. Ik ben al jaren fan <3

2022年4月15日

Fantastisch concept

Fantastisch concept! Wij hadden helemaal een festivalgevoel met deze tipi in onze eigen tuin. Opgezet en afgebouwd door de toppers van tent in je tuin. Dit wil je :-)

2022年4月2日
5つ星のうち5の評価

We hebben een paar ontzettend leuke…

We hebben een paar ontzettend leuke dagen gehad met jullie tipi. En de ruimte erin was super. Het fijnste was (ja, dat heb ik weer), dat het 's nachts ging regenen.
Uber vakantie gevoel! Gaan we zeker vaker doen!
En ja, aanrader!

2022年3月30日
5つ星のうち5の評価

Vakantiefeestje in eigen tuin!

Wat een supertof concept! Naast dat de tent ontzettend mooi in je eigen tuin staat (Halllooo perfecte Instagramfoto’s ;)), is het ook ontzettend gezellig om in deze fijne tent te kamperen! Wij hadden iets leuks te vieren en hoefden zelf geen enkele moeite te doen iets leuks te organiseren, de tent werd op het afgesproken moment opgezet (en later ook weer netjes opgehaald door de liefste mensen!) in onze eigen tuin! Zelf hebben we een paar lampjes opgehangen, tuinstoeltjes neergezet, fijne muziek opgezet, lekker eten besteld en een heerlijke fles wijn opengetrokken, easy does it! Wij hebben het ultieme gevoel van een weekend vakantie gehad! Dit gaan we zeker weer doen! 💜

tent in je tuin からの回答

Dank je wel Daniëlle. Als er weer een feestje is, horen we het graag!

5つ星のうち5の評価

Aanrader! Wat een tof avontuur.

Samen met de kindjes in de tent slapen was een avontuur op zich. Gewoon in eigen tuin maar zo gezellig! Echt een aanrader. Service is ook fijn en verloopt soepel.

tent in je tuin からの回答

Dank je Sanne. Als het dit jaar weer zo zonnig is, doen we het gewoon nog een keer, toch?

Aanrader

Aanrader! Mensen met hart op goede plek. En hoe leuk is een herinnering maken met een comfortabele praktische en supermooie tipi.

tent in je tuin からの回答

Heel lief van je Wendy! Misschien dit jaar weer een avontuur?

5つ星のうち5の評価

Mooie ervaring met tent in je tuin

Mooie ervaring met tent in je tuin. Ik dacht niet dat het zou passen in onze kleine tuin met tegels maar de tent werd op platen geschroefd en stond binnen enkele minuten. Heerlijk in geslapen, mooi avontuur voor de kinderen

tent in je tuin からの回答

Fijn om te horen Tessa. Hopelijk tot een volgende keer!

instant vakantiegevoel

Instant Vakantiegevoel maar dan in je eigen tuin! Heerlijk geslapen. Ook in regen en storm! De kinderen vonden het een feestje, en ik ook. Gaan we zeker vaker doen!

tent in je tuin からの回答

Dank je Stefanie! Zien we elkaar dit jaar zeker wel weer!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。