Jeg har kun godt at sige om teoriklar, men jeg ved endnu ikke om, det svarer til de opgaver man bliver stillet til teoriprÞven. Det regner jeg naturligvis med, vi fÃ¥r seâŠ
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super gode og opdaterede billeder, varm anbefaling herfra !! lÊste teori hjemme og bestod uden problemer. Hold jer vÊk fra prÞver.dk de har gamle ubrugelige billeder de fÞrste 35 prÞver.
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Teoriklar.dk er en af Danmarks absolut mest populÊre platforme til online teoriprÞver â bÃ¥de til Motorcykel (A), Personbil (B), Lastbil (C) og PÃ¥hÊngskÞretÞj (C/E). PrÞverne er opbygget efter samme principper som de officielle teoriprÞver fra FÊrdselsstyrelsen, hvilket gÞr dem sÊrdeles velegnede til dig, der Þnsker at bestÃ¥ i fÞrste forsÞg. Vores digitale teoriprÞver er udviklet af erfarne og godkendte kÞrelÊrere med dybt kendskab til regler, pÊdagogik og myndighedernes krav. Inden lancering blev materialet testet af over 140 elever â alle bestod fÞrste gang. Du fÃ¥r adgang til mere end 1.500 svarmuligheder fordelt pÃ¥ realistiske situationsbilleder, emneprÞver og digitale fuldprÞver. SpÞrgsmÃ¥lene opdateres lÞbende og er baseret pÃ¥ de fejltyper, som elever ofte dumper pÃ¥ â sÃ¥ du undgÃ¥r dem. Brugere af Teoriklar.dk bestÃ¥r typisk uden problemer, nÃ¥r de har gennemfÞrt vores prÞver seriÞst. Platformen benyttes af bÃ¥de privatpersoner og kÞreskoler i hele Danmark og pÃ¥ FÊrÞerne. Du kan Þve dig hvor og hvornÃ¥r det passer dig â via mobil, tablet eller computer. Uanset om du tager kÞrekort for fÞrste gang eller skal generhverve det, er Teoriklar.dk det oplagte valg.
Vi hjÊlper dig med at bestÃ¥ din teoriprÞve â fÞrste gang.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Du fÃ¥r adgang til de samme typer spÞrgsmÃ¥l og trafiksituationer som hos FÊrdselsstyrelsen â trÊn dem igen og igen, og fÃ¥ styr pÃ¥ prÞven, fÞr du gÃ¥r op.
- Teoriklar.dk er udviklet af erfarne kÞrelÊrere og bruges dagligt af kÞreskoler og elever over hele landet. Vi hjÊlper dig med at bestÃ¥ din teoriprÞve â fÞrste gang â med opgaver og billeder, der ligner dem, du mÞder hos FÊrdselsstyrelsen. FÊrdselsstyrelsen benytter det samme billedprogram som Teoriklar.dk, sÃ¥ du trÊner med prÊcis de samme typer trafiksituationer. Hos os fÃ¥r du adgang til: Online teoriprÞver til bil, motorcykel, lastbil og lastbil med anhÊnger (kategori B, A, C og CE) En komplet online teoribog, skrevet i et letforstÃ¥eligt sprog En overskuelig oversigt over alle danske vejskilte Emneopdelte trÊningsprÞver med mulighed for at gentage svÊre spÞrgsmÃ¥l og fÞlge dine fremskridt Efter hver prÞve fÃ¥r du pÊdagogiske og letforstÃ¥elige forklaringer til alle billeder og spÞrgsmÃ¥l â sÃ¥ du lÊrer af dine fejl og forstÃ¥r, hvad du er i tvivl om Opdateret indhold, der fÞlger gÊldende regler og undervisningsplaner Brugervenlig adgang fra mobil, tablet og computer â Þv dig, nÃ¥r og hvor det passer dig Hurtig og venlig kundeservice, hvis du har brug for hjÊlp
ãã³ããŒã¯
- teoriklar.dk

PrÞv Danmarks mest brugte teoriprÞver
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 67ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg har kun godt at sige om teoriklar
Det er en ok hjÊlpsom app
Det er en ok hjÊlpsom app. Men der er en del fejl i appen
0 profesionalism
Rigtig godt
Afsindig mÊngde fejl i teoriprÞverne
Afsindig mÊngde fejl i teoriprÞverne. Kan på ingen måde anbefale det..
Du kan få både korrekt og fejl, på samme situation, men i to forskellige prÞver.
TeoriKlar gjorde virkelig en forskelâŠ
TeoriKlar gjorde virkelig en forskel for mig. SpÞrgsmålene var meget lig dem til prÞven, og det gav mig en god ro på dagen. Klarede det i fÞrste hug
Helt klart alle 5 stjerner vÊrd pÃ¥ alleâŠ
Helt klart alle 5 stjerner vÊrd på alle punkter..
KÞbte den store pakke
KÞbte den store pakke , og trÊnede alle 15 prÞver og emneprÞver igennem. TeoriprÞve bestÃ¥et med 1 fejl pÃ¥ 5min. Et fantastisk vÊrktÞj , hvor billeder og spÞrgsmÃ¥l stort set er de samme som til PrÞven. Kan absolut anbefalesð
Billeder er for småt på mobilen
Billeder et for småt på mobilen, og kan man ikke lave stÞrre på skÊrmen med 2 fingrene som normalt efter 15 dag sendt email har fået svar "jeg forstår ikke helt hvad du mener "

Teoriklar.dk ããã®åç
Super nem at bruge og virkelig enâŠ
Super nem at bruge og virkelig en lettelse at kunne melde bestået
Gav den modsatte effekt
Det hjalp slet ikke gik fra at fÃ¥ 2-4 fejl pÃ¥ âdrive 4 youâ til at fÃ¥ 12+ fejl hver gang jeg lavede dem pÃ¥ âteoriklarâ spÞrgsmÃ¥lene var mega dÃ¥rlige og gav ingen mening. Fik ogsÃ¥ min kÞrelÊrer til at se hjemmesiden, og ikke engang han kunne bestÃ¥ en prÞve pÃ¥ teoriklar og sagde ogsÃ¥ at spÞrgsmÃ¥lene var rigtig dÃ¥rlige og ikke passede med loven. SÃ¥ jeg skiftede heldigvis hurtigt tilbage til mit gamle âdrive 4 youâ og bestod min teoriprÞve. Spild af penge.

Teoriklar.dk ããã®åç
Igen gjorde hÊngerteori.dk muligt at fÃ¥âŠ
Igen gjorde hÊngerteori.dk muligt at få mig til at bestå min C/E teoriprÞve, det har helt klart vÊre de bedste penge at bruge igen. FÞrst på lastbil og så til hÊnger.
DesvÊrre synes jeg at man burde at kigge lidt mere på priserne. fordi det er lidt dyrt. Men ellers en udemÊrket platform
Ved at bruge teoriklar var jeg virkeligâŠ
Ved at bruge teoriklar var jeg virkelig godt klÊdt på til prÞven. Jeg klarede prÞven på 6 min og 2 fejl. Peter 60 år generhvervelse grundet fart overskridelse.