レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Terwolde Groningen kent geen Service. Bellen niet terug en reageren niet. Zeer slecht bedrijf Wij proberen om een reparatie te laten uitvoeren maar naar meerdere contacten geen afspraak kunnen maken... もっず芋る

2.9

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Bij aankoop van mijn auto kreeg ik te

Bij aankoop van mijn auto kreeg ik te horen dat er net een nieuwe accu in de auto gezet was. Na eerste onderhoud binnen 4 maanden kreeg ik te horen dat de accu al vervangen moest worden omdat deze schijnbaar al kapot was. Toen ik aangaf dat deze net vervangen was en ik navroeg hoe dat kon gingen ze toch maar overleggen. Na het ophalen van de auto krijg ik te horen dat de accu toch niet vervangen moest worden en is opgeladen. Ik weet al wat er dus bij de APK bijkomt voor vervanging

Recentelijk geeft de auto lawaai en trilt de motor heel erg. Hierover heb ik een mail gestuurd met video’s en foto’s. Met de vraag of dit kwaad kan en of het eventueel verstandig is om langs de garage te gaan. Ik vond het netter om vooraf een mail te sturen dan dat ik zomaar binnenloop. Als reactie krijg ik twee vraagtekens zonder enige inleiding van de mail of een nette afronding.

Wat zijn we toch aan het doen hier?

2026幎3月18日

Terwolde Groningen brengt schade toe

Terwolde Groningen brengt schade toe aan mijn velgen na het wisselen van winterbanden naar zomerbanden. Ik meld die schade bij de manager, vervolgens word ik indirect weggezet als leuganaar. Terwolde Groningen heeft geen vertrouwen in haar klanten. Terwolde Groningen heeft weinig reflectie en zelfreflectie en legt de schuld buiten zichzelf. Terwolde is een onvolwassen bedrijf zonder verantwoordelijkheidsgevoel.

2026幎3月23日

Prima service!

22-01-2026, Renault GRONINGEN.
30.000 km beurt uitgevoerd (Renault Espace).
Prima service.
Auto gehaald van mijn privéadres en zelfs mooi gewassen teruggebracht.
Mijn dank daarvoor.
=============

2026幎1月22日

Terwolde Groningen kent geen Service

Wij proberen om een reparatie te laten uitvoeren maar naar meerdere contacten geen afspraak kunnen maken met hun. We hadden eerst een prijsopgaaf nodig maar ook daar wordt niet op gereageerd. Het is allemaal lastig als je iets voor elkaar wilt krijgen hier. Ik rij al meer dan 20 jaar Renault maar met deze Service begin ik toch te twijvelen.
Ik heb 1 ster gegeven omdat dit het laagste is wat je kunt geven

2026幎2月9日

Dit jaar een mooie Renault 5 Iconic

Dit jaar een mooie Renault 5 Iconic gekocht bij Terwolde dealer in Emmeloord. Hulde voor dit dealerschap en kudos voor de professionele en enthousiaste verkoper Rene. Rene was zowel door de telefoon vooraf als tijdens ons bezoek uiterst professioneel, deed een goede aanbieding en leverde de auto 200% compleet en netjes af. Kortom aanrader voor het team, waar we verder een vers gebakken taart voor meebrachten. Alsnog dank Rene en team Emmeloord en succes !

2026幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

TitelSlechte afhandeling recall en technische schade aan mijn Arkana

Titel:
Slechte afhandeling recall en technische schade aan mijn Arkana

Recensie: Pas op met de afhandeling van recalls bij deze vestiging. Mijn Arkana RS-Line uit 2022 is technisch en financieel zwaar gedupeerd na een recall voor een keerring.

Direct na de uitvoering van de recall ontstond er een harde knal, waarna de auto begon te schudden bij de overgang van EV naar de brandstofmotor. Hoewel de monteur dit tijdens een proefrit zelf heeft geconstateerd, bleef een echte oplossing uit. Op de onderhoudsbon werd vervolgens onjuiste informatie gezet over de snelheid waarbij het probleem optrad.

Als "oplossing" is de software van mijn auto teruggezet naar een oudere versie. Dit verhielp de trillingen niet. Zowel de garage als de importeur nemen geen verantwoordelijkheid voor de gevolgschade van deze recall.

Uiteindelijk zag ik mij genoodzaakt de auto tegen handelsprijs te laten terugnemen door de garage, waardoor ik als klant de financiële schade draag voor een probleem dat na de recall is ontstaan en niet is opgelost. Een zeer teleurstellende ervaring met de service en nazorg van deze dealer. Denk goed na voordat u hier een recall laat uitvoeren.

2025幎11月25日
5぀星のうち1の評䟡

December een nieuwe auto gekocht.

December een nieuwe auto gekocht.
Eens maar nooit meer. Het is met afstand het slechtste bedrijf waar ik ooit een auto heb gekocht.
Ze beloven van alles, maar komen werkelijk niets na.
Met een heel grote boog omheen rijden is mijn advies.

2025幎12月18日

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring.
Nieuwe bedrijfsauto (Renault Express) afgeleverd en bij aflevering werkte het display niet.
Na contact had men pas na twee weken ruimte in de werkplaats om er na te kijken.
Er werd tot 2 keer toe beloofd om terug te bellen, maar dat werd niet gedaan.

2025幎12月11日

Vanmorgen bij Terwolde Emmen (

Vanmorgen bij Terwolde Emmen ( Mitsubishi)geweest om een andere auto te kopen. Er zaten diverse verkopers, alleen die hadden geen tijd denk ik,om mij te woord te staan. Een goedemorgen kon er nog niet af. Na een tijdje rondgekeken te hebben maar weer vertrokken. Moet je hier een afspraak maken om een andere auto te mogen kopen?

2025幎12月12日

Uitstekende service

Uitstekend geholpen en vooral serieus genomen door Terwolde in Groningen. Een Renault Austral gekocht op afstand op goed vertrouwen. Auto netjes en keurig afgeleverd. Alles top afgehandeld door Max de Vleeschouwer. Aanrader!

2025幎11月17日

Hoge waardering filiaal Emmen

Zeer tevreden over service en kwaliteit. Altijd even vriendelijke personeel. Zowel in de showroom als in de werkplaats. Voor 100 % vertrouwen in de vakkundige monteurs en onderhoud van onze Renault. Dit is ook niet onze eerste Renault en zeker niet de laatste.

2025幎11月7日

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Auto bij aflevering al met storing, gaten in de matten, kapotte hoedenplank en niet verholpen schades. Piepende remmen pas na vijf keer terugkomen opgelost, na vier keer afgewimpeld te zijn met “remmen schoongemaakt”. Bij interesse in een duurdere auto geen enkele reactie van verkoper of directie. Auto inmiddels elders ingeruild. Hier kom ik nooit meer terug!

2025幎10月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ