レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dacht heel eerlijk, laten we maar keer proberen, maar zal niet waarmaken wat ze zeggen. Ik had maandagavond een bestelling geplaatst. Dinsdagavond alleen bevestiging gehad, dacht neem toch maar eff... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een klein flesje besteld om te testen. Bij een mannelijke collega geroken en was direct verkocht! Marc-Antoine Barrois `Ganymede` eau de parfum. Een unisex geur die de hele dag aangenaam blijft hang... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na onderstaande review met 1 ster, heeft men mijn mail en bestelling toch gevonden en contact opgenomen. De bestelling was er toen snel én met extra parfum sample naar keuze. Goed en snel opgelost... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik schrijf niet zo snel een review maar dit verdiend gewoon een uitstekende review! Eerste keer met testyourparfum in aanraking gekomen en wat een geweldig concept dit, perfect voor mij! Ik hou van ge... もっず芋る

䌁業情報

1. 銙氎店

圓該䌁業による蚘述

Parfum testen? bij Testyourparfum kan je makkelijk en goedkoop de beste parfum samples/proefjes kopen van verschillende topmerken.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Parfum op tijd geleverd

Parfum op tijd geleverd
Minpuntje is dat de parfums niet lang blijven moet vaker spuiten om de geur te behouden

2026幎3月25日

Beste Saida,

Bedankt voor je review.
Wij decanteren onze parfums direct vanuit de originele fles naar kleinere samples. Deze samples zijn juist bedoeld om een parfum eerst goed te kunnen testen, voordat je eventueel een volledige fles aanschaft.
Zo kun je ervaren hoe de geur zich ontwikkelt en hoe lang deze blijft hangen. De meeste parfums in ons assortiment blijf je lang ruiken.

We adviseren om het parfum eerst op een kledingstuk of teststrip te sprayen in plaats van direct op de huid. Ruik na verloop van tijd nog eens om een goed beeld te krijgen van de geur.

Zeer tevreden

Binnen een dag in huis. Netjes verpakt. En ondanks dat het " maar " test parfums zijn, vind ik het in hele mooie flesjes zitten. Ik ben zeer tevreden en raad het zeker aan eens uit te proberen.

2026幎3月24日

Top bedrijf

Ik had maandagavond een bestelling geplaatst. Dinsdagavond alleen bevestiging gehad, dacht neem toch maar effe contact op, heel snel werd track en trace doorgestuurd en lag het netjes woensdagochtend in de brievenbus.
Dus 5 sterren voor dit bedrijf!!!

2026幎3月16日

Zeer tevreden.

Goede producten. Snelle levering.
Bestel regelmatig, gaat altijd goed.
Super verpakt en heerlijke geuren.

2026幎2月23日

Testyourparfum からの回答

Bedankt voor je leuke review!

5぀星のうち2の評䟡

Anders dan verwacht

Voor mij een teleurstelling. Het zit niet in de originele flesjes en je betaalt toch fors voor een tester. Gelukkig alles kunnen retourneren en mijn geld retour ontvangen.

2026幎2月10日

Beste Larissa,

Vervelend dat je dacht dat het miniatuur flesjes waren.

We sturen de originele parfum gevuld in kleine sample flesjes met verstuiver dit staat op elke pagina duidelijk beschreven.

De foto's zijn als indicatie om welke parfum het gaat. https://www.testyourparfum.com/wat-wij-doen/ hier vindt je meer informatie hierover en hoe onze flesjes eruit zien.

Als je niet tevreden bent met je bestelling mag je het gewoon retour sturen. Graag een mail sturen naar info@testyourparfum.com

Super blij met mijn luchtjes

Super blij met mijn luchtjes
Had er 5 besteld kreeg er 4 binnen maar een mail naar ze gestuurd en volgende dag was die al binnen super blij mee

2026幎1月22日

Testyourparfum からの回答

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent!

5぀星のうち4の評䟡

Goede Hulp.

Postnl heeft me in de steek gelaten. Maar heb het goed afgehandeld met Testyourparfum. Het contact met hun was beter dan postnl. Dankje Bram.

2025幎12月29日

Beste Will,

Vervelend om te horen dat het pakje niet is aangekomen. Bij de PostNL track en trace die je geeft staat dat het pakje geleverd is. Is dit niet het geval?
Zou je dan een mail kunnen sturen naar info@testyourparfum.com? dan kunnen we je verder helpen en PostNL een onderzoek laten starten en indien nodig je pakje opnieuw opsturen als het fout is geleverd of verloren is gegaan. Klopt het adres wat je hebt opgegeven? graag horen we van je.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。