åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð¡ Hos TG Shop bygger vi pÃ¥ mange Ã¥rs erfaring inden for brÊnde, trÊpiller og produkter til hus & have. Den erfaring bruger vi til at udvÊlge kvalitetsprodukter, du kan stole pÃ¥. Vi tilbyder hurtig levering og personlig service.
Vesterhavsvej 155G, 9490, Pandrup, ãã³ããŒã¯
- info@tgshop.dk
- tgshop.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg lider rigtig meget af stÞvallergiâŠ
Jeg lider rigtig meget af stÞvallergi men efter jeg kÞbte det her kan jeg slet ikke mÊrke det. KÃMPE lifesaver til andre med samme problem ð

TGShop.dk ããã®åç
Havde nogle spÞrgsmÃ¥l og fik svar medâŠ
Havde nogle spÞrgsmål og fik svar med det samme. Det hele kÞrt på skinner let levering og de ser fine

ForfÊrdelig levering
Jeg fik leveret brÊnde af TGShop. Ved huset står der et klart markeret område, hvor brÊndet skulle stilles. Alligevel stiller vognmand det helt ude på vejen, så jeg skal slÊbe 900 kg brÊnde meget lÊngere end nÞdvendigt. Da jeg ville klage, har TGShop ikke engang et telefonnummer man kan ringe til. Jeg tÊnker at jeg bestiller mit brÊnde et andet sted nÊste gang. Jeg kunne ligeså godt selv have slÊbt det hele fra Pandrup med den vognmandsforretnings måde at levere på.

TGShop.dk ããã®åç
TrÊet var fint tÞrt selvom det var luftâŠ
TrÊet var fint tÞrt selvom det var luft tÞrret stykkerne have den rigtige stÞrrelse.

TGShop.dk ããã®åç
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering og god service.