䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Den Àr redan en favoritjacka

En vÀldigt snygg jacka i bra kvalitet och med mycket bra passform. Jag Àr mycket nöjd med mitt köp.

2025幎11月23日

Thalita からの回答

Tack snÀlla för din fina recension! ✹
Vi blir sÃ¥ glada att höra att du tycker om jackan och att bÃ¥de kvaliteten och passformen levde upp till dina förvÀntningar. Det betyder verkligen mycket för oss🀍

Tack för att du valde att handla hos oss ❀ du Àr alltid vÀlkommen tillbaka!

JÀttefin kofta (grön)

JÀttefin kofta (grön). Bra i storleken och snabb leverans.

2025幎8月24日

Thalita からの回答

Tusen tack för din fina recension! 💚 SÃ¥ roligt att höra att koftan passade bra och att leveransen gick smidigt. Hoppas du fÃ¥r mycket glÀdje av den!

5぀星のうち1の評䟡

Stor varning för detta företag

Stor varning för detta företag! Om något Àr fel med produkterna som tex trasigt eller fel storlek hamnar du i en helt sjuk maildialog dÀr de återkommer med goddag yxskaft svar, emojisar och löften de inte håller. I över två månader försökte jag reklamera en trasig kofta med ett hål i och ville returnerar två varor. Fick mail om att jag inte behövde returnera de de två produkterna utan de skulle dras av från fakturan Àndå samt koftan skulle jag få först 10% sen 30% och till slut 70 % på. De återkopplade till Klarna först efter typ 15 mail och 2 månad och då drog de endast av för koftan. De två övriga produkterna började de sedan erbjuda rabatt för om jag behöll dem, alltså samma som de i sitt första mail sagt att jag inte behövde returnera. Ett sånt skÀmt, kommer aldrig ha med detta bolag att göra igen efter att detta Àr avklarat! Om jag får svar på detta så kommer deras svar innehålla hur de förstår frustrationen och att det inte ska vara på detta sÀtt, precis som de skrivit i sina mail men de rÀttar inte till sina felaktigheter.

Hej Malou ❀
Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse, Àven om vi såklart Àr ledsna över att höra att du kÀnner dig missnöjd.

Vi beklagar verkligen att hanteringen av ditt Àrende dragit ut på tiden och upplevts som rörig. Vår intention har hela tiden varit att hitta en lösning som du skulle kÀnna dig nöjd med, utan att behöva krångla med returer.

Som vi tidigare informerat om har vi skickat ett returformulÀr för produkterna du ville returnera, vi erbjöd innan en rabatt som ett alternativ, något många av våra kunder uppskattar för att slippa skicka tillbaka varor. Rabatterna vi erbjudit har varit en del av vår vilja att möta dig halvvÀgs, inte för att försvåra processen. Och cardigan ska du såklart ha full ersÀttning för då det var ett hål i den, vår kundtjÀnst har felat i detta.

Vi vill också förtydliga att det vi menade i tidigare mejl var att du inte behöver returnera varorna om du accepterar rabatten. Det var inte vår avsikt att ge intryck av att du skulle få behålla produkterna kostnadsfritt, rabatten erbjöds som en lösning istÀllet för retur, inte utöver det.

Vi tar till oss av din feedback och ser över hur vi kan bli tydligare i vÃ¥r kommunikation framöver. Även om detta Àrende inte blev som du önskat, hoppas vi ÀndÃ¥ att vi kan avsluta det pÃ¥ ett sÃ¥ rÀttvist och smidigt sÀtt som möjligt nu.

5぀星のうち1の評䟡

Har nu vÀntat pÃ¥ mina varor i flera

Har nu vÀntat pÃ¥ mina varor i flera veckor o varje gÃ¥ng jag mejlar skriver dom att det Àr pÃ¥ vÀg. 🀬🀬🀬

Hej Anna,

Vi förstår verkligen din frustration över att ha vÀntat så lÀnge, och vi Àr ledsna för att din bestÀllning Ànnu inte kommit fram.

Vi har undersökt Àrendet och ser att försÀndelsen tyvÀrr har fastnat på vÀgen till dig. Det Àr såklart inte så det ska vara, och vi ser nu över hur vi kan lösa det på bÀsta sÀtt för dig, antingen genom att skicka om varan eller hitta en annan lösning som du blir nöjd med.

Tack för ditt tålamod, vi hör av oss med nÀsta steg så snart som möjligt.

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥lig service vid defekta varor

Funkar sÀkert bra om man fÃ¥r hela produkter. Men nÃ¥got Àr fuffens med deras personal/produkter/lager/tillverkare och du kan INTE Ã¥ngra dig eller skicka tillbaka. Enligt lag ska jag inte betala för en trasig produkt. Jag ville dÀrför reklamera en jacka kostnadsfritt. Jag var VÄLDIGT, vÀldigt tydlig med det i över en vecka, i mail efter mail. Blir erbjuden med en början 10% pÃ¥ varan, tillslut 70%. Erbjudanden haglade in med vÀnliga ord och emojis, sen skulle jag fÃ¥ % pÃ¥ mitt nÀsta köp. Ledsen, men nÀr detta Àr över med er, kommer jag ALDRIG vilja köpa nÃ¥got pÃ¥ er sida. Mitt tÃ¥lamod bröts ner sakta med sÀkert. KÀnde mig manipulerad och arg. Vem vill ha en jacka med ett hÃ¥l i? Du vill sÀnda den tillbaka kostnadsfritt, eller fÃ¥ det makulerad, ellehur? Du har all rÀtt som kund till detta. Jag har fÃ¥tt skicka bild efter bild, film efter film dÀr det tydligt visar felet... De ska "göra en bedömning" .. - Tillslut sÃ¥ sÃ¥g de att det var ett hÃ¥l!.. Köpte jackan i maj, Àrendet Àr igÃ¥ng Àn. Fick kontakta KLARNA som hjÀlpt mig och stÀngt Àrendet för att de skapar en tvist med Thalita. Thalita tar ÀndÃ¥ kontakt med mig och ber mig stÀnga tvisten. För att det skulle gÃ¥ snabbare i det fallet. (struntnack, bara för att komma undan) KLARNA har tydligt bett mig att inte stÀnga nÃ¥got Àrende med Thalita. Utan det Àr Thalita som ska stÀnga Àrendet med KLARNA,nÀr de löst detta med mig. Fri retur, pengarna tillbaka. DÃ¥ Àr det löst. Jag betalar inte för nÃ¥got som Àr trasigt. Det hoppas jag inte nÃ¥gon annan gör heller. Har aldrig varit med om nÃ¥got som detta. /Therese

Hej Therese,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi Àr uppriktigt ledsna över att du behövt gÃ¥ igenom det hÀr. Det Àr aldrig vÃ¥r avsikt att nÃ¥gon kund ska kÀnna sig frustrerad, nedbruten eller manipulerad.

Detta Àr helt oacceptabelt – som kund ska du aldrig behöva betala för en produkt som Àr trasig. Du har sjÀlvklart rÀtt att reklamera och fÃ¥ pengarna tillbaka. Det mÃ¥ste ha skett nÃ¥got fel i vÃ¥r kundtjÀnsthantering, och jag kommer personligen att kolla upp detta. SjÀlvklart ska du fÃ¥ dina pengar tillbaka.

Vi har under denna tid ocksÃ¥ haft en konflikt med vÃ¥r leverantör för att försöka fÃ¥ ersÀttning för den defekta jackan, vilket tyvÀrr har försvÃ¥rat Àrendet – men det fÃ¥r aldrig bli ditt problem som kund.

Att du har behövt skicka bild efter bild och kÀmpa i flera veckor Àr inte acceptabelt. Vi förstår verkligen att detta dragit ut på tiden och orsakat mycket frustration, och vi ber om ursÀkt för det. Vi ser nu över våra rutiner för reklamationer och kundservice för att se till att detta inte hÀnder igen.

Vi Àr tacksamma att du har varit så tydlig, Àven om vi önskar att du aldrig hade behövt kÀmpa så mycket för något som borde ha varit enkelt. Jag löser detta nu personligen med Klarna, du ska få det avslut du har rÀtt till.

Thalita

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt fin och bra service

Otroligt fin och bra service. VÀldigt tillmötesgående,snabbt svar och info via mail och varor som motsvarande mina förvÀntningar.

2025幎7月25日

Hej Carolina!

Tack snÀlla för din fina recension! 💛

Det glÀder oss att du Àr nöjd med bÃ¥de servicen och produkterna. Vi strÀvar alltid efter att ge en personlig och snabb upplevelse – och det betyder mycket att du upplevde just det.
Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du vill!

KÀrlek 💖

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr overaskande nöjd med mina varor

Jag Àr overaskande nöjd med mina varor. Både kvalité, utseende men Àven str som för mig kan vara lite knivigt. Jag tÀnker anvÀnda pyjamasen i min vardag, man kan inte se att det Àr en pyjamas utan något snyggt & skönt man har valt att ha på sig.

2025幎7月2日

Thalita からの回答

Tack snÀlla för din fina recension! 💛 Det gör oss sÃ¥ glada att höra att du Àr överraskande nöjd – precis den kÀnslan vi hoppas vÃ¥ra kunder ska fÃ¥. Fantastiskt att storleken passade bra och att du kÀnner att pyjamasen funkar i vardagen ocksÃ¥ – det Àr precis sÃ¥ vi vill att vÃ¥ra plagg ska kÀnnas: bekvÀma, vackra och mÃ¥ngsidiga. Tack för att du valde oss! ✹

Produkterna kommer från AliExpress

Produkterna kommer från AliExpress. Gör en egen bedömning.

2024幎5月18日

Hej ❀

Tack för din feedback. Vi uppskattar att du tar dig tid att dela med dig, Àven om vi blev lite förvÃ¥nade dÃ¥ vi inte hittar nÃ¥gon order kopplad till ditt namn i vÃ¥rt system. Om du har lagt en bestÀllning hos oss fÃ¥r du gÀrna höra av dig med dina kontaktuppgifter, sÃ¥ att vi kan se över ditt Àrende och hjÀlpa dig pÃ¥ bÀsta sÀtt 🙏

PÃ¥ Thalita handplockar vi varje produkt med kÀrlek och intention. Vi samarbetar med flera olika leverantörer runt om i vÀrlden – bland annat i Indien, dÀr hantverket Àr enastÃ¥ende, och i Shanghai, dÀr vi har hittat unika och kvalitativa produkter som matchar vÃ¥r bohemiska och sjÀlfulla stil.

VÃ¥rt mÃ¥l Àr alltid att erbjuda vÃ¥ra kunder nÃ¥got speciellt – nÃ¥got som inte bara Àr vackert, utan som ocksÃ¥ bÀr pÃ¥ kÀnsla och sjÀl. Vi Àr stolta över det vi skapar och över alla vÃ¥ra lojala kunder som kÀnner sig inspirerade av vÃ¥r vÀrld.

Tack igen för att du hörde av dig. Vi finns hÀr om du har fler frÃ¥gor eller om det Àr nÃ¥got vi kan göra för dig 💛

Varma hÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

Superbra hjÀlpsam respons och hjÀlp.

Superbra hjÀlpsam respons och hjÀlp.

2025幎3月26日

Thalita からの回答

Hej Therese! Tack för din fina recension! 💖 Vi uppskattar din feedback och Àr glada att vi kunde ge dig den hjÀlp du behövde. Tveka inte att höra av dig om du har fler frÃ¥gor! 🌻

5぀星のうち3の評䟡

Företag med fina produkter men med bristfÀllande returrÀtt

Företaget har en bra hemsida med flera fina produkter.
Fastnade för en plÀd som jag bestÀllde.
NÀr den kom, ca en vecka efter bestÀllningen, passade den inte in hos mig samt att fÀrgen inte riktigt stÀmde överens med hemsidans produktvisning.
Ville returnera. Man skulle skicka ett mail och få returadress.
Fick ett trevligt mail, dock utan returadress, med ett erbjudande om 30% avdrag mot att jag behöll plÀden. Tackade nej och bad åter om returadress. Då fick jag erbjudande om 50% avdrag mot att jag behöll filten vilket jag godtog för att slippa strul.
Stod med en filt, jag egentligen inte ville ha som jag ,trots allt, betalt nÀrmare 300 kr för. Den hamnade på Marketplace, dÀr jag lyckades sÀlja den.
-Är trött pÃ¥ dessa företag som inte hÃ¥ller vad de lovar vad gÀller returrÀtt.
+Klarna var accepterat så sjÀlva transaktionen var smidig.
+Snabb och trevligt mailsvar, om Àn dock inte tillfredsstÀllande

2024幎7月19日

Hej Ingela ❀
Tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension – vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse, Àven nÀr den inte blev som du hoppats.

Vi Àr glada att du gillade hemsidan och våra produkter, men det Àr sjÀlvklart tråkigt att plÀden inte motsvarade dina förvÀntningar. Vi försöker alltid vara så transparenta som möjligt med bilder och fÀrger, men vet att det ibland kan se olika ut på olika skÀrmar.

NÀr det gÀller returer försöker vi ibland erbjuda alternativa lösningar som kompensation, just för att göra processen smidigare – men vi tar till oss din feedback om att det ska vara tydligare och enklare om man vill returnera. Vi Àr ledsna att det kÀndes krÃ¥ngligt och att du inte fick den upplevelse vi strÀvar efter att ge.

Tack igen för att du hörde av dig – din input hjÀlper oss att bli bÀttre.

VÀnligen,

Spent, men superfornÞyd!

Ble litt forundret over at jeg fikk sporing på sending direkte fra Kina fremfor deres eget firma i Sverige. I tillegg var jeg litt skeptisk da jeg fant lite info om firmaet og noe tilbakemeldinger var negative. Jeg valgte likevel å ta en sjans, og det er jeg superglad for! Produktene var helt like som på bildene og kvaliteten var kjempegod! En superfin butikk som jeg kommer til å handle fra igjen! Håper på utvidet sortiment etterhvert også!

2023幎7月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス