Den Àr redan en favoritjacka
En vÀldigt snygg jacka i bra kvalitet och med mycket bra passform. Jag Àr mycket nöjd med mitt köp.

Thalita ããã®åç
Thalita is the place with a heart for personal fashion and unique decor in modern boho chic style.
VÀsterÃ¥s, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Thalita ããã®åç
JÀttefin kofta (grön). Bra i storleken och snabb leverans.

Thalita ããã®åç
Stor varning för detta företag! Om något Àr fel med produkterna som tex trasigt eller fel storlek hamnar du i en helt sjuk maildialog dÀr de återkommer med goddag yxskaft svar, emojisar och löften de inte håller. I över två månader försökte jag reklamera en trasig kofta med ett hål i och ville returnerar två varor. Fick mail om att jag inte behövde returnera de de två produkterna utan de skulle dras av från fakturan Àndå samt koftan skulle jag få först 10% sen 30% och till slut 70 % på. De återkopplade till Klarna först efter typ 15 mail och 2 månad och då drog de endast av för koftan. De två övriga produkterna började de sedan erbjuda rabatt för om jag behöll dem, alltså samma som de i sitt första mail sagt att jag inte behövde returnera. Ett sånt skÀmt, kommer aldrig ha med detta bolag att göra igen efter att detta Àr avklarat! Om jag får svar på detta så kommer deras svar innehålla hur de förstår frustrationen och att det inte ska vara på detta sÀtt, precis som de skrivit i sina mail men de rÀttar inte till sina felaktigheter.

Thalita ããã®åç
Har nu vÀntat pÃ¥ mina varor i flera veckor o varje gÃ¥ng jag mejlar skriver dom att det Àr pÃ¥ vÀg. ð€¬ð€¬ð€¬

Thalita ããã®åç
Funkar sÀkert bra om man fÃ¥r hela produkter. Men nÃ¥got Àr fuffens med deras personal/produkter/lager/tillverkare och du kan INTE Ã¥ngra dig eller skicka tillbaka. Enligt lag ska jag inte betala för en trasig produkt. Jag ville dÀrför reklamera en jacka kostnadsfritt. Jag var VÃLDIGT, vÀldigt tydlig med det i över en vecka, i mail efter mail. Blir erbjuden med en början 10% pÃ¥ varan, tillslut 70%. Erbjudanden haglade in med vÀnliga ord och emojis, sen skulle jag fÃ¥ % pÃ¥ mitt nÀsta köp. Ledsen, men nÀr detta Àr över med er, kommer jag ALDRIG vilja köpa nÃ¥got pÃ¥ er sida. Mitt tÃ¥lamod bröts ner sakta med sÀkert. KÀnde mig manipulerad och arg. Vem vill ha en jacka med ett hÃ¥l i? Du vill sÀnda den tillbaka kostnadsfritt, eller fÃ¥ det makulerad, ellehur? Du har all rÀtt som kund till detta. Jag har fÃ¥tt skicka bild efter bild, film efter film dÀr det tydligt visar felet... De ska "göra en bedömning" .. - Tillslut sÃ¥ sÃ¥g de att det var ett hÃ¥l!.. Köpte jackan i maj, Àrendet Àr igÃ¥ng Àn. Fick kontakta KLARNA som hjÀlpt mig och stÀngt Àrendet för att de skapar en tvist med Thalita. Thalita tar ÀndÃ¥ kontakt med mig och ber mig stÀnga tvisten. För att det skulle gÃ¥ snabbare i det fallet. (struntnack, bara för att komma undan) KLARNA har tydligt bett mig att inte stÀnga nÃ¥got Àrende med Thalita. Utan det Àr Thalita som ska stÀnga Àrendet med KLARNA,nÀr de löst detta med mig. Fri retur, pengarna tillbaka. DÃ¥ Àr det löst. Jag betalar inte för nÃ¥got som Àr trasigt. Det hoppas jag inte nÃ¥gon annan gör heller. Har aldrig varit med om nÃ¥got som detta. /Therese

Thalita ããã®åç
Otroligt fin och bra service. VÀldigt tillmötesgående,snabbt svar och info via mail och varor som motsvarande mina förvÀntningar.

Thalita ããã®åç
Jag Àr overaskande nöjd med mina varor. Både kvalité, utseende men Àven str som för mig kan vara lite knivigt. Jag tÀnker anvÀnda pyjamasen i min vardag, man kan inte se att det Àr en pyjamas utan något snyggt & skönt man har valt att ha på sig.

Thalita ããã®åç
Produkterna kommer från AliExpress. Gör en egen bedömning.

Thalita ããã®åç
Superbra hjÀlpsam respons och hjÀlp.

Thalita ããã®åç
Företaget har en bra hemsida med flera fina produkter.
Fastnade för en plÀd som jag bestÀllde.
NÀr den kom, ca en vecka efter bestÀllningen, passade den inte in hos mig samt att fÀrgen inte riktigt stÀmde överens med hemsidans produktvisning.
Ville returnera. Man skulle skicka ett mail och få returadress.
Fick ett trevligt mail, dock utan returadress, med ett erbjudande om 30% avdrag mot att jag behöll plÀden. Tackade nej och bad åter om returadress. Då fick jag erbjudande om 50% avdrag mot att jag behöll filten vilket jag godtog för att slippa strul.
Stod med en filt, jag egentligen inte ville ha som jag ,trots allt, betalt nÀrmare 300 kr för. Den hamnade på Marketplace, dÀr jag lyckades sÀlja den.
-Ãr trött pÃ¥ dessa företag som inte hÃ¥ller vad de lovar vad gÀller returrÀtt.
+Klarna var accepterat så sjÀlva transaktionen var smidig.
+Snabb och trevligt mailsvar, om Àn dock inte tillfredsstÀllande

Thalita ããã®åç
Legit side som sender til Norge.
Produktene er akkurat som på bilde
Ble litt forundret over at jeg fikk sporing på sending direkte fra Kina fremfor deres eget firma i Sverige. I tillegg var jeg litt skeptisk da jeg fant lite info om firmaet og noe tilbakemeldinger var negative. Jeg valgte likevel å ta en sjans, og det er jeg superglad for! Produktene var helt like som på bildene og kvaliteten var kjempegod! En superfin butikk som jeg kommer til å handle fra igjen! Håper på utvidet sortiment etterhvert også!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã