Thanks2You レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We werden heel goed geholpen door Aaron! Hij denkt mee naar oplossingen om een prachtig resultaat te bekomen. Dankjewel voor de hulp en snelle service.

5぀星のうち4の評䟡

Heel goede en snelle service. Het is ook echt mogelijk om het pakket volledig op maat te laten maken. Het enige minpuntje is dat de prijs wat aan de hoge kant lag in vergelijking met wat er in het pak... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Wij bestelden polo’s met logo voor de Oxfam Wereldwinkel in Diksmuide. Wat een service! Van een zeer vlotte en persoonlijke communicatie met Aron tot en met de aflevering van de mooi afgewerkte polo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring met Thanks2You was op alle vlakken heel vlot! Van offerte aanvraag tot inplannen van productie! Ik was heel aangenaam verrast door de snelheid waarmee Aron communiceert en actie ondern... もっず芋る

䌁業情報

1. 刺繍店
  2. 販売促進物品店

圓該䌁業による蚘述

Thanks2You is een Belgisch bedrijf dat bedrijven en particulieren helpt om op een oprechte, originele en duurzame manier waardering te tonen. Wij geloven dat bedanken meer is dan zomaar iets geven: het is een beleving creëren, een gevoel overbrengen en echte verbinding tot stand brengen. Onze specialiteit ligt in premium gepersonaliseerde geschenken en borduurwerk voor B2B. Met onze eigen professionele Tajima-borduurmachines produceren wij hoogwaardige personalisaties op textiel zoals bedrijfskledij, promotiekledij, petten en accessoires. Door deze eigen productie kunnen we snel schakelen, flexibel werken en elk item perfect afstemmen op de branding en waarden van onze klanten. Elk geborduurd stuk wordt zo een tastbaar symbool van waardering, met oog voor detail, afwerking en kwaliteit. Daarnaast staat Thanks2You bekend om zijn originele giftconcepten en luxe giftboxen, volledig op maat samengesteld. Geen standaard cadeaus, maar doordachte attenties die verrassen, blijven hangen en een blijvende indruk nalaten bij medewerkers, klanten of partners. Authenticiteit, kwaliteit, verbinding en verrassing vormen de kern van alles wat we doen. We werken nauw samen met onze klanten en denken strategisch mee: van idee en storytelling tot productie en levering. Thanks2You is er voor bedrijven die het verschil willen maken met hun waardering, niet groots om groots te zijn, maar betekenisvol, persoonlijk en memorabel.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de samenwerking

Zeer tevreden over de samenwerking. Professionele communicatie, uitstekende service en altijd vlot bereikbaar. De kwaliteit van het borduurwerk is hoog en opdrachten worden correct en tijdig uitgevoerd. Een betrouwbaar bedrijf die wij graag warm aanbevelen.

2026幎6月8日

Aanrader!

Een fijne samenwerking met een mooi resultaat! Naast een goede communicatie ook niets dan lof over de professionaliteit van Aron en zijn team. In de toekomst kies ik zeker opnieuw voor Thanks2you!

2026幎3月17日
自発的なレビュヌ

Super service!

They really helped us create a beautiful product. The sweater is perfect, and the embroidery is gorgeous, as is the print on the back

They were also very responsive and quick in terms of deadlines.

2026幎3月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス