In januari ben ik de uitdaging aangegaan met de 30 dagen Verbeter Jezelf Challenge van The Improvement. Ik heb me er volledig aan gehouden, elke training vastgelegd en mijn voortgang gedeel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snelle levering en tevreden over het product! Voorheen kreeg ik erg last van mijn darmen wanneer ik een proteïne shake innam. Daardoor bewust de keuze gemaakt voor de plantaardige versie en alles be... ãã£ãšèŠã
De producten worden goed weergegeven op de site en is makkelijk in gebruik. Ik gebruik de DIM, gummies en magnesium al een tijd en merk echt verschil. Zodra je in de overgang gaat word het lastiger... ãã£ãšèŠã
Ik had voorheen vaak last van kramp nadat ik de magnesium in had genomen totaal geen last meer gehad eindelijk weer een goede nachtrust zonder wakker te worden met pijn kortom Top product en snel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã¿ãã³ã»ãµããªã¡ã³ãå°éåº
- ãã£ãããã¹ãšæ é€ã®ãµãŒãã¹
- ããªã¹ãã£ãã¯å»çæœè¡è
- èªç¶é£ååº
- ãªãŒã¬ããã¯é£ååº
- ãªãŒã¬ãã㯠ã·ã§ãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
The-Improvement is jouw partner in gezondheid en welzijn. Wij zijn een supplementenbedrijf dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige organische producten voor zowel mannen als vrouwen. Bij ons vind je supplementen die vrij zijn van onnodige toevoegingen zoals suikers en e-nummers. Ons doel is simpel: we willen mensen helpen om op een natuurlijke en gezonde manier het beste uit zichzelf te halen. Of je nu op zoek bent naar meer energie, een beter immuunsysteem of algemeen welzijn. Bij The-Improvement geloven we in eerlijkheid, transparantie en de kracht van natuurlijke ingrediënten.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle bezorging goede supplementen
Mijn bestelling was snel binnen de producten waren goed ingepakt. Contact was goed. De supplementen smaken ook nog eens goed ik ben er tevreden mee.
Ik heb het dezelfde dag gekregen als ikâŠ
Ik heb het dezelfde dag gekregen als ik heb besteld en ik kreeg ook instructie hoe ik mijn supplementen moet gaan gebruiken. Kort samen gevat was alles top!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ