TwoSisters レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Haljina koju sam naručila je doÅ¡la ista kao na Å¡to je bila na slici. Mjere pogođene, kao da je Å¡ivana po meni tako da niÅ¡ta nemoram popravljati čak ni duÅŸinu haljine. Visoka sam 163, 74 kg i opseg gr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisch ervaring, mijn bestelling beantwoord volledig aan mijn verwachtingen (prachtige kwaliteit en kleur), werd heel snel en veilig geleverd. Zelf de verpakking vul je instant met liefde. Mijn t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige jurk, mooie kleuren, super vrouwelijk. Het pakketje kwam aan in een roze zakje met hartjes erop. Daarin een superschattig pakketje in vloeipapier met een touwtje, kaartje en een kusje. Een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

P r a c h t i g e kleding! Vintage rokken en geborduurde jas om verliefd op te worden. Met zorg verpakt als meerdere cadeautjes. Alleen 1 aandachtspuntje: door het dunne karton van de doos, was deze t... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Lieve vrouwen, onze shop is een 100% Fairtrade shop. Alle producten worden handgemaakt in onze Ateliers met heel veel liefde en aandacht❀ Wij willen niets liever dat jij gaat stralen vanuit diegene wie jij bent. Jouw essentie, dat wie jij bent is volkomen uniek en precies voldoende. De plek die jij in je leven inneemt is bedoeld voor jou. En mooie kleding kan jou helpen om die plek ook echt te gaan innemen! Daar doen wij met ons team alles aan!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Wat een prachtige vrouwelijke jurken

Wat een prachtige vrouwelijke jurken die perfect passen. De kleuren zijn schitterend, om vrolijk van te worden. De stof is luchtig en gewoon van katoen wat tegenwoordig bijna uniek is. Prachtig ingepakt en snel verstuurd. Alsof je een cadeautje krijgt. Fijn dat het Fairtrade is, dat geeft een beter gevoel. Een geweldig initiatief dat ik zeker blijf steunen met mijn aankopen.

2025幎1月29日

Een aanrader

De informatie op de website is zeer compleet, en het bestellingsproces soepel. Alleen jammer dat de rok die ik graag wou, niet op voorraad was, maar dat is niets tegen het bedrijf zelf. Ik had gewoon pech. Ik heb een andere besteld en het bevalt mij prima. De kwaliteit is goed, en de maten kloppen wel.

2025幎1月13日

Wat een topervaring

Wat een topervaring, persoonlijke benadering als je je pakket thuis krijgt, en zo'n kaartje erbij met die tekst, dat doet een mens goed!! Dank Two Sisters en wat zijn de jurken prachtig, ik weet waar ik voortaan terecht kan voor mooie jurken. En ook nog alles wat jullie erbij doen en de achterliggende gedachte maakt het nog leuker om bij jullie te shoppen.

2025幎1月11日

Fair trade

Snelle levering, mooi ingepakt, het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen en zo voelt een pakketje van the two sisters. Ook vind ik het fijn om fairtrade kleding te kopen en dragen en dat dit bedrijf een heel mooi goed doel steunt bij de mensen waar de kleding gemaakt wordt.
Niet geheel onbelangrijk: de kleuren en de stof zijn heel mooi en de pasvorm perfect! Ik ben erg blij met mijn aankopen.

2025幎1月2日
5぀星のうち5の評䟡

Ben blij met mijn zwarte ensemble

Ben blij met mijn zwarte ensemble. Heel mooi en netjes gemaakt en afgewerkt! Naai zelf erg veel, dus ik heb er kijk op. Ik vind het geweldig. Ben nu verkocht aan die Massala kleurige rok. Kom er nu niet toe ga ik morgen doen. Ik ben blij, zo lief alles ook ingepakt, dank voor de sleutel hanger. Tot heel snel, liefs van Ank

2025幎1月2日

Magica!

Zorgvuldig, liefdevol en prachtig verpakt. Heel snel bezorgd, ondanks dat ik de bestelling op kerst plaatste. Ruim op tijd om te schitteren op NYE!
Kleding stof is heerlijk, hoe het past is top! Het zit comfortabel, het zwiert, fijne stof en je support ook nog een een good cause. The Two Sisters is magic! ✹ I most definitely gonna sprinkle the magic around. 🪄

2024幎12月28日
5぀星のうち5の評䟡

Op zoek naar een "trouwjurk" voor de

Op zoek naar een "trouwjurk" voor de fotoshoot van onze elopement werd ik door een bekende getipt over The Twosisters. Ik twijfelde tussen 2 jurken en besloot contact op te nemen met Ingrid.
Ik ontving een snelle en vriendelijke reactie en heb aan de hand daarvan mijn bestelling gedaan. De prachtige
Vaiana broderie jurk in het wit had ik de volgende werkdag al in huis! Super kwaliteit en inderdaad super vrouwelijk! Ik zie er naar uit om deze jurk te dragen op onze dag ❀

2024幎12月24日
5぀星のうち5の評䟡

Prachtige jurk en eerlijke fashion

Prachtige jurk en rok van fijn katoen. Het ruikt zelfs lekker, geen chemische lucht die vaak in nieuwe kleding zit. Geen fast fashion, maar eerlijke kleding die ook nog gewoon prachtig is! Ik voel me op en top vrouw in deze jurk!

2024幎12月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス