One set was ordered, another cheaper set arrived, claiming that they had sent the ordered set, with no possibility of complaint or refund. And no apology.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zojuist heb ik een klein halfuur in de wacht gestaan bij de klantenservice. Eerst 20 minuten, waarna de telefoon erop gegooid werd en daarna ik weer heb gebeld. Toen ik het wachtmuziekje niet meer kon... ãã£ãšèŠã
Snelle levering, maar retourneren: wat een drama! De plastic tas om mijn tas heb ik niet teruggestuurd. Hiervoor rekenen ze 10% van mijn aankoopbedrag, â¬9,50 dus in mijn geval... Behoorlijk wat duurde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De tas die ik besteld had werd eerder geleverd dan verwacht, echt een goede service van zowel de webshop als postNL! Netjes verpakt en helemaal naar wens. Een leuke bijkomstigheid was de extra 35% ko... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
THEBAGSTORE is een Nederlandse webshop met prachtige tassen en accessoires van vele bekende Nederlandse en internationale merken. Populair zijn de tassen van merken als Herschel Supply Co., Burkely, Tommy Hilfiger en Eastpak. Maar je vindt bij ons ook kleinere labels zoals het Amsterdamse O My Bag en Fab. & de Britse merken Mi-Pac en Spiral.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super tevredener
Super tevreden, mega snelle verzending en levering ( tijdens extreem drukke periode) mooi verpakt! Nog mooier wat er in het pakje zat. Heel tevreden met mijn twee handtassen van Monk &anna

THEBAGSTORE ããã®åç
Fijne site en snelle service
Ik had nog nooit van deze site gehoord maar zocht een tasje die ik maar nergens tegen kwam. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik gelijk een mailtje dat de bestelling was ontvangen. Super blij met mijn tas, hele fijne site om op te kijken en snelle service.
Ben helemaal blij dat ik deze site ontdekt heb.

THEBAGSTORE ããã®åç
Ik werd heel vriendelijk beantwoordâŠ
Ik werd heel vriendelijk beantwoord toen ik een vraag had over de tas die ik heb besteld. Prachtige tas en snel binnen! Super winkel.

THEBAGSTORE ããã®åç
Hele mooie tas van goede kwaliteit
Hele mooie tas van goede kwaliteit, super snel geleverd.

Hele fijne site
Hele fijne site, goed bereikbaar en goede kwaliteit! Ook in deze drukke tijd snel geleverd.

Ted baker bag
Hele mooie tas, netjes verpakt en de volgende dag geleverd zelfs tijdens lockdown!

THEBAGSTORE ããã®åç
Site is makkelijk te navigeren
Site is makkelijk te navigeren, verzending is vlot gegaan en de tas kwam heelhuids aan. Daaraan was te zien dat de afbeeldingen en beschrijving ook goed klopten.
Alleen de filters werken niet helemaal zoals het hoort; geef je aan naar schoudertassen te willen kijken, zitten er soms toch nog andere tussen.

Snel ontvangen! Ondanks online drukte vanwege Corona/feestdagen en drukte bijâŠ
Ondanks Corona/feestdagen en drukte bij bezorgers is mijn (eerste) bestelling bij The bagstore binnen 48 uur bezorgd! Goed ingepakt, onbeschadigd en een goede prijs tov andere (online) aanbieders. Ik ben blij!

Eerst nog even pronken
Altijd super fijne service en zo'n mooie tas dat hij voorlopig nog even op een speciaal plekje staat te pronken voordat ik hem ga gebruiken

THEBAGSTORE ããã®åç
Het weekendtas is zelfs in de meestâŠ
Het weekendtas is zelfs in de meest drukke periode van het jaar direct op tijd geleverd. Het bestellen ging zeer éénvoudig en de tas ziet er mooi uit.

De levering ging soepel
De levering ging soepel. Zonder enige hinder. De tas hebben we ontvangen in goede staat.
Super!!

Leren rugzak
Ik heb vorige week een prachtige lederen rugzak gekocht. Hij was in de aanbieding, van â¬189,95 voor â¬119,00, daar ging met een kortingscode nog eens â¬39,75 vanaf. Ik heb uiteindelijk â¬89,25 betaald. Ik heb de tas besteld op 17 december. De aankoop ging erg gemakkelijk. De kortingscode invullen en het betalen verliep heel soepel met veel manieren om te betalen. Ik kreeg meteen een mail met bevestiging van mijn bestelling met daarin ook het bericht dat ik een mail zou ontvangen wanneer het product werd verzonden. Die mail kwam snel daarna en zoals al op de website stond aangegeven heb ik de tas de dag erna op 18 december ontvangen. De tas was verpakt in een stevige doos. Ik wilde hem eigenlijk voor mezelf onder de boom leggen, maar ik kon het niet laten om hem al uit te pakken. De tas zat netjes verpakt met beschermend materiaal. Metalen gespen op de tas hadden extra bescherming om te zorgen dat daar geen krassen op kwamen en om het leer te beschermen. De tas voldoet precies aan zijn omschrijving op de website en aan mijn verwachtingen, ik ben er ontzettend blij mee.
Ik had niet verwacht dat ik voor dit bedrag zoân mooie leren tas van zoân goede kwaliteit kon kopen, hier kan ik wel wat jaren mee vooruit. Als ik weer op zoek ben naar een nieuwe tas is de website van "thebagstore" de eerste website waarop ik een kijkje neem.
Al met al, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en alles wat daarbij kwam kijken.
Bedank, 5 sterren!

Verkeerde rugzak gekregen..