レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

One set was ordered, another cheaper set arrived, claiming that they had sent the ordered set, with no possibility of complaint or refund. And no apology.

5぀星のうち2の評䟡

Zojuist heb ik een klein halfuur in de wacht gestaan bij de klantenservice. Eerst 20 minuten, waarna de telefoon erop gegooid werd en daarna ik weer heb gebeld. Toen ik het wachtmuziekje niet meer kon... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Snelle levering, maar retourneren: wat een drama! De plastic tas om mijn tas heb ik niet teruggestuurd. Hiervoor rekenen ze 10% van mijn aankoopbedrag, €9,50 dus in mijn geval... Behoorlijk wat duurde... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

De tas die ik besteld had werd eerder geleverd dan verwacht, echt een goede service van zowel de webshop als postNL! Netjes verpakt en helemaal naar wens. Een leuke bijkomstigheid was de extra 35% ko... もっず芋る

䌁業情報

1. バッグず旅行かばんの店
  2. バッグ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

THEBAGSTORE is een Nederlandse webshop met prachtige tassen en accessoires van vele bekende Nederlandse en internationale merken. Populair zijn de tassen van merken als Herschel Supply Co., Burkely, Tommy Hilfiger en Eastpak. Maar je vindt bij ons ook kleinere labels zoals het Amsterdamse O My Bag en Fab. & de Britse merken Mi-Pac en Spiral.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super tevredener

Super tevreden, mega snelle verzending en levering ( tijdens extreem drukke periode) mooi verpakt! Nog mooier wat er in het pakje zat. Heel tevreden met mijn twee handtassen van Monk &anna

2020幎12月29日

Hi Carmen,

Dank voor de mooie review!
We wensen je heel veel plezier met je twee tassen!

5぀星のうち5の評䟡

Fijne site en snelle service

Ik had nog nooit van deze site gehoord maar zocht een tasje die ik maar nergens tegen kwam. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik gelijk een mailtje dat de bestelling was ontvangen. Super blij met mijn tas, hele fijne site om op te kijken en snelle service.
Ben helemaal blij dat ik deze site ontdekt heb.

2020幎12月28日

Hallo Marjorie,

Super tof om te lezen! Hopelijk kunnen we je een volgende keer ook weer voorzien van een mooie tas!

5぀星のうち5の評䟡

Ik werd heel vriendelijk beantwoord

Ik werd heel vriendelijk beantwoord toen ik een vraag had over de tas die ik heb besteld. Prachtige tas en snel binnen! Super winkel.

2020幎12月28日

Hi Melissa,

Bedankt voor je 5-sterren review!
Wij zijn hier erg blij mee!

5぀星のうち5の評䟡

Hele mooie tas van goede kwaliteit

Hele mooie tas van goede kwaliteit, super snel geleverd.

Beste TPH,

Dank je wel voor de 5-sterren beoordeling!
We wensen je veel plezier met de tas!

Goede website

Goede website, snelle levering ondanks de drukte in december.

Hallo Eric,

Dank voor de 5-sterren review!
Wij zijn hier erg blij mee!

Hele fijne site

Hele fijne site, goed bereikbaar en goede kwaliteit! Ook in deze drukke tijd snel geleverd.

Hi Lisa,

Goed om te lezen dat je dit zo ervaren hebt.
Dank je wel en veel plezier met jouw bestelling.

Ted baker bag

Hele mooie tas, netjes verpakt en de volgende dag geleverd zelfs tijdens lockdown!

Beste Meijer,

Fijn dat de tas mooi is!
Bedankt voor je review en je uiteraard je bestelling!

5぀星のうち4の評䟡

Site is makkelijk te navigeren

Site is makkelijk te navigeren, verzending is vlot gegaan en de tas kwam heelhuids aan. Daaraan was te zien dat de afbeeldingen en beschrijving ook goed klopten.
Alleen de filters werken niet helemaal zoals het hoort; geef je aan naar schoudertassen te willen kijken, zitten er soms toch nog andere tussen.

Beste Mevr. Saskia Matthijssen,

Dank je wel voor je uitgebreide en duidelijke review!
We zijn blij met zulke feedback, zowel goed punten als verbeterpunten. We gaan kijken naar de filters en zorgen dat dit zo snel mogelijk is opgelost!

Snel ontvangen! Ondanks online drukte vanwege Corona/feestdagen en drukte bij

Ondanks Corona/feestdagen en drukte bij bezorgers is mijn (eerste) bestelling bij The bagstore binnen 48 uur bezorgd! Goed ingepakt, onbeschadigd en een goede prijs tov andere (online) aanbieders. Ik ben blij!

Hi Tessa,

Dat is fijn om te lezen!
Dank voor de review en de bestelling!

Toppie!

Product was volgens verwachtingen!
Supersnelle levering! Een echte aanrader!

Hi Els,

Bedankt voor de review en voor jouw bestelling bij ons!
Veel plezier met het bestelde product!

Prima service

Prima service, mooie kwaliteit

Beste Mevr. A.J. van Wageningen,

Bedankt voor de review!
Veel plezier met jouw bestelling!

Eerst nog even pronken

Altijd super fijne service en zo'n mooie tas dat hij voorlopig nog even op een speciaal plekje staat te pronken voordat ik hem ga gebruiken

2020幎12月24日

Hallo Lisa,

Haha, super tof! Hopelijk heb je er heel veel plezier van!
Dank je wel!

5぀星のうち5の評䟡

Het weekendtas is zelfs in de meest

Het weekendtas is zelfs in de meest drukke periode van het jaar direct op tijd geleverd. Het bestellen ging zeer éénvoudig en de tas ziet er mooi uit.

2020幎12月24日

Beste Bart,

Veel plezier gewent met jouw toffe weekendtas.
Dank voor je review!

De levering ging soepel

De levering ging soepel. Zonder enige hinder. De tas hebben we ontvangen in goede staat.
Super!!

2020幎12月23日

Hoi Benjamin,

Bedankt voor je 5-sterren review!
Wij zijn hier erg blij mee en wensen je veel plezier met de tas!

Snelle service

Snelle service, duidelijke site met extra korting.

2020幎12月23日

Hallo Yvonne,

Dank voor jouw review!
Wij waarderen dit enorm!

Leren rugzak

Ik heb vorige week een prachtige lederen rugzak gekocht. Hij was in de aanbieding, van €189,95 voor €119,00, daar ging met een kortingscode nog eens €39,75 vanaf. Ik heb uiteindelijk €89,25 betaald. Ik heb de tas besteld op 17 december. De aankoop ging erg gemakkelijk. De kortingscode invullen en het betalen verliep heel soepel met veel manieren om te betalen. Ik kreeg meteen een mail met bevestiging van mijn bestelling met daarin ook het bericht dat ik een mail zou ontvangen wanneer het product werd verzonden. Die mail kwam snel daarna en zoals al op de website stond aangegeven heb ik de tas de dag erna op 18 december ontvangen. De tas was verpakt in een stevige doos. Ik wilde hem eigenlijk voor mezelf onder de boom leggen, maar ik kon het niet laten om hem al uit te pakken. De tas zat netjes verpakt met beschermend materiaal. Metalen gespen op de tas hadden extra bescherming om te zorgen dat daar geen krassen op kwamen en om het leer te beschermen. De tas voldoet precies aan zijn omschrijving op de website en aan mijn verwachtingen, ik ben er ontzettend blij mee.
Ik had niet verwacht dat ik voor dit bedrag zo’n mooie leren tas van zo’n goede kwaliteit kon kopen, hier kan ik wel wat jaren mee vooruit. Als ik weer op zoek ben naar een nieuwe tas is de website van "thebagstore" de eerste website waarop ik een kijkje neem.
Al met al, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en alles wat daarbij kwam kijken.

Bedank, 5 sterren!

2020幎12月22日

Hallo Hoven,

Super tof dat jij de tijd neemt jouw ervaring bij ons zo mooi te beschrijven!
We waarderen dit enorm en zullen je graag weer helpen bij een volgend bezoek aan ons!

Heel veel plezier gewenst met jouw bestelling! 5 sterren voor jouw review! ;)

5぀星のうち5の評䟡

Besteld en dag erna al geleverd

Besteld en dag erna al geleverd. Zeer mooie tas.

2020幎12月21日

Hallo Maria,

Fijn dat de tas naar wens is!
Hopelijk heb je er veel plezier van!

Fijne dagen gewenst!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス