Godt!
Vi bookede otte foodtrucks og var tilfredse med koordinering, eksekvering samt burgernes kvalitet.
The Burgery er et landsdÊkkende burger foodtruck-koncept, der leverer velsmagende burgere til alle typer arrangementer. Med mange års erfaring skaber vi unikke madoplevelser til både private fester, firmaevents og festivaler. Vores fokus på kvalitet, friskhed og professionel service sikrer, at dine gÊster får en uforglemmelig burgeroplevelse.
ãã³ããŒã¯
LÊkkert lÊkkert lÊkkert. Kunne spise de burgere hver dag
Den oplevelse jeg havde var helt ekstraordinÊrt. Bedste betjening og hold op hvor var maden lÊkkert. Dejligt men frisk grÞnt i burgeren og lÊkkert kylling, hold nu op hvor det bare smagte.
Servere kolde burgere og fritter. Vegetarburgeren virker til bare at vÊre en grÞntsagsbÞf fra fryseboksen i et supermarked.
Spiser aldrig hos the burgery igen
Jeg fandt en sÞlvpapirshat i min burger og et afbrÊndt mundbind i mit pÞlsehorn
Igen hentet burger på Ingerslev - perfekt smag
Det kan ikke anbefales!!/Ã
rhus havn.
Meget fedtet burger og smaglÞs bÞf..
Spar pengene eller find et andet sted..
Jeg vil ALDRIG anbefale dette sted til nogen.
Jeg havde bestilt og betalt over nettet, men da maden skulle hentes på Ingerslev, var min ordre blevet vÊk for det temmeligt forvirrede personale og der var ingen mad. De kunne heller ikke tilbyde at lave maden, så jeg måtte gå derfra uden mad. Nu har jeg forsÞgt at komme i kontakt, så jeg kan få mine penge refunderet, men der er intet respons.
Jeg vil meget gerne have mine penge igen, da der ikke er udvekslet varer, blot skuffelse.
Vil i vÊre venlige at lÊse jeres Messenger og tage kontakt til mig.
super oplevelse - kom til tiden og til vores store overraskelse var pomfritterne stadig sprÞde
Maden er elendig og alt for fedtet efter min smag (maden har faktisk ingen smag). Jeg vil klar anbefale alle, at vÊlge et andet sted at spise!