Zo blij dat ik deze geweldige Curiosa webshop gevonden heb, zo vlak voor onze verhuizing! Wat een mooie, unieke, antique winkel. Erg blij met mijn emaille aankopen en leuke keramieken vaasje. Zodra we... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Boek in goede staat ontvangen. Ik had tegen meerprijs de inpakservice aangeklikt want het is een cadeautje en op de site zag het groene inpakpapier met strik er heel chique uit. Het boek kwam alleen i... ãã£ãšèŠã
Het product was volgens verwachting en werd keurig op tijd opgestuurd. Duidelijke e-mails over koop en verzending. Leuk: mooi kaartje met persoonlijke noot erbij. Ook positief: hergebruikte doos.
äŒæ¥æ å ±
- ã¢ã³ãã£ãŒã¯ ã·ã§ãã
- çŸè¡éªšè£å
- ã¢ãŒã ãã£ãŒã©ãŒ
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- æ¥çšååº
- ã»ã«ã³ããã³ã ã·ã§ãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn een webwinkel in kunst, brocante, curiosa, vintage & antiek. Kijk rond en laat je inspireren door onze mooie woonaccessoires voor warm en sfeervol wonen. Dagelijks zijn wij op zoek naar unieke items in binnen- en buitenland, zodat wij regelmatig onze collectie kunnen aanvullen. Zo blijft het leuk om geregeld onze webwinkel te bezoeken.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
zeer snelle levering
zeer snelle levering , was een last minute cadeautje , ben er blij mee
Vlot verzonden en goed verpakt
Antieke houten schoenspanners
Antieke houten schoenspanners zondag besteld, dinsdag ontvangen, supersnel. Keurig en stevig verpakt. Erbij zat een hele mooie kaart met een bedankje voor de aankoop. Erg attent. Artikel was precies zoals op de foto. Goede prijs/kwaliteit. Deze site is een aanrader om iets te kopen
Snel en verzorgd verstuurd netjes
Normaal gesproken doe ik nooit mee aanâŠ
Normaal gesproken doe ik nooit mee aan dit soort reviews maar in dit geval wil ik wel laten weten dat dit bedrijf het echt heel erg netjes doet. Zelfs een kerstkaart in de verpakking.
Hartelijk dank!
Het toegestuurde boek was super netjesâŠ
Het toegestuurde boek was super netjes verpakt en bijna nieuw.
Zelden zoân mooi 2e handboek binnen gehad op deze manier
Mijn dank hiervoor
Prachtige website en uitstekende items
Prachtige website en uitstekende items. Heel professioneel en nog vriendelijk ook. Zeer content!!
Snele verzending
Snelle verzending, alles mooi ingepakt en wij zijn heel blij met het offerplankje
Beter dan dit wordt het niet.
Beter dan dit wordt het niet.
Geweldige service, leuk contact en de bezorging super snel.
De verpakking was subliem.
Kortom, beter wordt het niet.
Ga zo door, ik ben vanaf nu vast klant. (mocht er iets van mijn gading bij zijn)
Groet, Jan
De volgende dag al in huis hoe fijn isâŠ
De volgende dag al in huis hoe fijn is dat met deze lockdown. goed verpakt en ik ben blij met mijn aankopen.
Direct een bevestiging bij de onlineâŠ
Direct een bevestiging bij de online aankoop.
Snelle en goed verpakte verzending.
Persoonlijk en handgeschreven kerstkaart er bijgeleverd zoals ik dit nog nooit eerder heb meegemaakt.
Zeer vriendelijk en een goed bedrijf, geen negatieve opmerkingen.
Alles was prima.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹