䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

The Cosy Dot er et dansk firma med et stÊrkt design team. Vi har mange års erfaring inden for tekstil industrien og fokusere nu udelukkende på design og produktion af pyntepudebetrÊk.

3.7

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Super oplevelse

Super fine pudebetrÊk med smukt tryk. God kvalitet til prisen. Fedt med lynhurtig (og gratis!!!) levering og fri returret♥ Jeg kan varmt anbefale webshoppen

2024幎5月27日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og okay kvalitet ifht

Hurtig levering og okay kvalitet ifht. pris. Dog svarede farven ikke til billedet og jeg måtte returnere. Nem returnering og fik hurtigt penge retur.

2024幎2月21日

KÊre Ulla,

Tusind tak for din gode og Êrlige anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at hÞre, at du fandt vores levering hurtig og kvaliteten af vores produkter tilfredsstillende i forhold til prisen.

Vi beklager dog dybt, at farven på det modtagne produkt ikke matchede dine forventninger baseret på billedet. Det er afgÞrende for os at sikre, at vores kunder fÞler sig trygge og tilfredse med deres kÞb, og vi er derfor taknemmelige for din feedback, da den hjÊlper os med at forbedre vores produktprÊsentation.

Det er fantastisk at hÞre, at din returneringsproces var nem og at du hurtigt fik dine penge retur. Vi arbejder altid på at gÞre vores processer så smidige som muligt for vores kunder.

Skulle du have yderligere kommentarer, forslag eller spÞrgsmÃ¥l, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjÊlpe dig med at finde den perfekte pudebetrÊk, der passer prÊcis til dit hjem og din stil. 🏡✚

Tak fordi du valgte The Cosy Dot. Vi håber at se dig igen snart!

De varmeste hilsner,
Stefan fra kundeservice 🌈

Ingen penge for returneret vare

Jeg bestilte tre pudebetrÊk, som blev leveret hurtigt. De var dog i virkelig dÃ¥rlig kvalitet - syntetiske og “billige” i sit udtryk. Jeg returnerede derfor og nu er der gÃ¥et over en mÃ¥ned og jeg har intet hÞrt. Har skrevet pÃ¥ FB, via deres kontaktformular og direkte til kundeservice. GennemfÞrt dÃ¥rlig oplevelse.

2023幎12月19日
自発的なレビュヌ

Print som på billedet og mega hurtig levering

Godt materiale, gode print, tro til det man ser på billedet og meget hurtig levering. Har bestilt 2 gange, havde det på 2.dagen efter bestilling.
Handler der helt sikkert igen.

2023幎7月20日

Hej Anne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse på Trustpilot! 🎉

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med både vores pudebetrÊk og leveringstiden. At du bemÊrkede, at vores print er tro mod det, du ser på billedet, er fantastisk, da vi strÊber efter at sikre, at vores kunder får prÊcis det, de forventer.

Tak for at du handler hos The Cosy Dot.

Venlig hilsen,
Stefan fra The Cosy Dot kundeservice

God service ved fejl

Havde bestilt 7 pudebetrÊk, hvor de 4 af dem så ud til at vÊre "slÞret" i selve printet. Jeg kontaktede kundeservice, som svarede meget hurtigt at deres lager desvÊrre ikke havde kvalitetstjekket godt nok, da det var sket én gang fÞr, at de havde fået "slÞret" print fra leverandÞr. Jeg fik meget hurtigt sendt nogle nye og refunderet penge for et betrÊk.
De Þvrige betrÊk var super fine og de får 5 stjerner for deres kundeservice i Þvrigt:-)

2023幎4月27日

Hej Anja,

Tusind tak for din tilbagemelding 🙏. Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi beklager meget, at nogle af pudebetrÊkkene var slÞrede i printet. Vi arbejder konstant på at forbedre vores kvalitetskontrol for at undgå denne slags situationer fremover.

At skifte dine pudebetrÊk et par gange om Ã¥ret kan virkelig give dit hjem et frisk pust i indretningen, sÃ¥ vi er begejstrede for at hÞre, at du er tilfreds med de Þvrige betrÊk du modtog 🎉.

Endnu en gang tak for din forståelse og dit positive syn på situationen. Vi ser frem til at betjene dig igen på The Cosy Dot!

Stefan fra The Cosy Dot kundeservice.

Rigtig god service

Rigtig god service. Havde bestilt tre pudebetrÊk og opdagede at det ene var defekt. Skrev til kundeservice og de sendte et nyt med det samme.

2022幎12月27日

Hej Carina,

Tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber puderne pynter i dit hjem :)

Mvh
Stefan

Tynd og billig stofkvalitet

Tynd og billig stofkvalitet. Hvid bagside - passer SLET ikke til forsiderne. “Send retur til vores adresse” - men hvad er adressen?

Januar 2023: TAK for fin lÞsning! 🌞

2022幎12月19日

Hej Berit,

Ærgeligt du ikke er tilfreds. Jeg har prÞvet at svare begge gange du har skrevet, sÃ¥ hvis du vil tjekke din 'spam' mappe, kan det vÊre mailen er endt der. Havde tÊnkt at ringe her nÃ¥r det blev hverdag igen - for tÊnkte svaret kunne ligge der og vente :)

Men ingen problemer med retur - send ordren tilbage til os på:

The Cosy Dot

Så må sÞrge for at skrive adressen lidt tydeligere på hjemmesiden under retur og få billeder på af bagsiden af puden ;)

God jul og nytår til dig ;)

Mvh
Stefan