Bestilte 2 smÃ¥ skÊrebrÊtter, men modtog ved en fejl 2 skÊrebrÊtter af lidt stÞrre karakter. Ved henvendelse fik jeg svar med det samme fra kundeservice (Dette pÃ¥ trods af at vi her taler sÞndag af... ãã£ãšèŠã
Min kÊreste bestilte 2 knive fra mancave til min fÞdselsdag. Pakken blev desvÊre udleveret til en anden. Efter at have kontaktet pakke udleveringen, skrev hun til mancave om lÞrdagen. SÞndag fik vi... ãã£ãšèŠã
Det har vÊret en stor fornÞjelse at handle med TheManCave. Jeg vil gerne anerkende den fremragende kundeservice, som Brian har leveret. Jeg havde modtaget et overskud af High Ball-glas samt et sÊ... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft fornÞjelsen at kÞbe ting fra The Mancave gentagende gange. Alt fra kÞkken udstyr (kÞkkenkniv + 2x steak sÊt, 8 vin glas og et utal af vin (Buttercup, rose samt deres rÞdvin). Generelt sup... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We believe life is too short to settle for the usual. Thatâs why weâve created a world for those who crave more â more adventure, more quality, and more excitement. From extraordinary whiskey and wine glasses to other standout premium gear, every product is designed to elevate your lifestyle. Itâs notabout living a normal life; itâs about living yourlife, and doing it in style.Welcome to a world of higher peaks andevery day magic. Welcome to anything but ordinary.
Amalienborgvej 59, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
- info@themancave.com
- themancave.com
Kvalitet
KÞbte 2 fede knive hos Mancave.
Det er virkelig lÊkker kvalitet, både visuelt og i praksis.
KÞbte vinglas som er sÃ¥ fine ð· megaâŠ
KÞbte vinglas som er sÃ¥ fine ð· mega hurtig levering og service i top. De bedste anbefalinger herfra.
Knivar och Glas
Jag har alltid letat efter det dÀr "lilla extra" som kan lyfta en vanlig middag eller en avslappnad kvÀll med vÀnner till något speciellt. Och jag kan sÀga att jag Àntligen har hittat det hos The Mancave! Deras utbud av glas och knivar Àr inte bara produkter, det Àr konstverk som gör varje anvÀndning till en upplevelse.
Om du letar efter nÃ¥got som kan förvandla dina matlagnings- och dryckesstunder till nÃ¥got utöver det vanliga, behöver du inte leta lÀngre. The Mancave levererar produkter som Àr bÃ¥de praktiska och otroligt stilfulla. Jag kan varmt rekommendera deras sortiment â du kommer inte att bli besviken! â€ïž
Super fede og lÊkre vinglas i topâŠ
Super fede og lÊkre vinglas i top kvalitet
Brilliant Blanco vinglas fra The MancaveâŠ
Har kÞbt vinglassene fra The Mancave fordi jeg ville have nogle glas med lidt ekstra kant og personlighed. Glassene er super fede og af hÞj kvalitet men også servicen omkring kÞbet helt i top. Hurtig levering og personlig hilsen. Jeg er fan!
Fantastiske knive til mit kÞkken
Havde egentlig kÞbt The Chefs Cut Knife og The Chopper Knife til min mand, men jeg elsker dem også selv. Fantastisk kvalitet og elsker, at etuierne beskytter både knive OG små fingre, så de kan ligge i skuffen så jeg ikke behÞver have dem til at hÊnge på en skinne.
Fantastisk lÊkre produkter fra detteâŠ
Fantastisk lÊkre produkter fra dette firma. Gode priser og hurtig levering. Anbefaler The Mancave 100%.
The Chefâs Cut Knife
Jeg har fÃ¥et fingrene i The Chefâs Cut Knife fra The Mancave, og hold nu op â den er virkelig noget sÊrligt. Bladet er lavet af 67 lag Damaskus-stÃ¥l, hvilket bÃ¥de ser super fedt ud og gÞr kniven vildt skarp. Den glider bare gennem alt, man skÊrer â helt uden besvÊr.
Det trÊskaft giver et lÊkkert og naturligt greb, og kniven ligger rigtig godt i hÃ¥nden. Man kan virkelig mÊrke, at der er tÊnkt over bÃ¥de udseende og funktion. Den fÞles bÃ¥de elegant og solid â som noget der holder i mange Ã¥r.
Alt i alt en virkelig flot og brugbar kniv, der gÞr madlavningen lidt federe. Jeg er i hvert fald kÊmpe fan!
5 ud af 5 stjerner â Kan helt klart anbefales, hvis du gÃ¥r op i godt kÞkkenudstyr.
The Wild Beast Steak Set
Jeg har haft fornÞjelsen af at prÞve The Wild Beast Steak sÊt fra The Mancave, og det lever i den grad op til sit navn. Fra det Þjeblik man åbner den superflotte trÊkasse, står det klart, at her er tale om noget helt sÊrligt.
Designet er udsÞgt â bÃ¥de knive og gafler har et elegant, maskulint udtryk, som passer perfekt til en veltilberedt bÞf eller en saftig burger. SÊrligt imponerende er, hvordan kniven skÊrer prÊcist uden at mase burgeren â en lille, men vigtig detalje, der vidner om gennemtÊnkt funktionalitet.
Kan kun anbefales her fra.
Fantastisk steakbestik
Dejligt steak bestik af hÞjeste kvalitet. SkÊrer igennem kÞd så let som ingenting.
Er smukt og ligger skÞnt i hånden. Alt er gennemfÞrt. Hvad mere kan man Þnske.
Kommer til at vÊre mit favorit bestik i mange år.
En oplevelse fra en anden verden ð€©
Modtog idag mine knive, til dato det bedste jeg har haft i mine hÊnder.
Design og alt er bare fra en helt anden verden, f⊠en oplevelse at skÊre med ð€©
Kan kun sende de varmeste anbefalinger, glÊder mig til at bruge dem de nÊste mange Ã¥r i kÞkkenet ðð¥©
Super fede produkter og hurtigâŠ
Super fede produkter og hurtig levering, er rigtig glad for mine nye vin glas.
Hurtig levering og max fede produkter
Hurtig levering og max fede produkter! Fik en kniv i gave og har selv suppleret lidt op :-)
Unikke drinksglas
Har kÞbt de lÊkreste glas, kendte ikke The Mancave, men er blevet vild begejstret over kvaliteten og designetð€© Super service og lynhurtig levering. Ikke de sidste glas jeg har bestilt pÃ¥ www.theManCave