Na een moeizame start, lastig contact te krijgen, is het uiteindelijk gelukt om in contact te komen. Door drukte had de bestelling vertraging. Men ziet in dat er bij dit soort gevallen beter gecommuni... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een bestelling gedaan en bij levering helaas iets fout gegaan bij de vervoerder. Mail gestuurd en vrij snel een duidelijke en goede oplossing gekregen. alles nu netjes binnen en ziet er net zo goed... もっと見る
Bestelling geplaatst, duurde 2 weken om te ontvangen. Op website staat binnen 24u verzonden, maar duurt dus minimaal 2 weken. Vervolgens ook nog het verkeerde geleverd. In eerste instantie snel ge... もっと見る
Ik ben super tevreden met me kleren van Mansour! Kwaliteit en pasvorm zijn perfect. 1 broek was helaas veel Te wijd, maar Hosang heeft me goed geholpen door de broek te vervangen met een shirt die ik... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Mansour® is a luxury streetwear fashion brand.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Retourneren
Bestelling gedaan en ontvangen. Deze geprobeerd retour te sturen, maar een retourlabel aanvragen lukte niet via het klantenportaal aangezien deze nog op onderweg stond. Vervolgens via e-mail en whatsapp twee weken lang geprobeerd in contact te komen met de klantenservice. Deze reageren nergens op.
Behulpzaam na zelf contact opnemen
Ik had een bestelling gedaan. Helaas bleek 1 item niet op voorraad te zijn. Dat werd niet gecommuniceerd. Moet er zelf achter aan. Uiteindelijk na een mail ben ik goed en snel geholpen.
Er zou een gratis pet bij mijn…
Er zou een gratis pet bij mijn bestelling zijn ...
Is niet meegeleverd.
Kwaliteit van de kleding
Kwaliteit van de kleding: 5/5
Snelheid verzenden: 3/5
Problemen oplossen: 5/5
Snelle verzending en kwalitatief mooie…
Snelle verzending en kwalitatief mooie producten
Terugbetaling
Terugbetaling
Wanneer kan ik mijn terugbetaling verwachten?
Probeer al meerdere malen contact te krijgen via whatsapp en mail maar vooralsnog 0,0 gehoor/ reactie.
Begint nu erg lang te duren helaas.
Ordernummer M49301
Ik ben super tevreden met me kleren van…
Te wijd, maar Hosang heeft me goed geholpen door de broek te vervangen met een shirt die ik graag wou (zonder meerprijs). Dankjewel voor de goede service en tot de volgende!
Top!
Al meerdere keren besteld en altijd goede ervaringen gehad. Kwalitatief goede kleding en een goede branding! 🙌🏼
Retourpakket niet aangekomen, super opgelost!
Mijn retourpakket is nooit aangekomen bij Mansour, door problemen bij DHL. Na een aantal keren over en weer te hebben gemaild, is dit echt uitstekend en snel door ze opgelost.
Een bestelling gedaan en bij levering…
alles nu netjes binnen en ziet er net zo goed uit als op de site en zit heerlijk!
Valse informatie / geen levering
Meermaals contact opgenomen voor een bestelling die niet is toegekomen. Geen antwoord. Oplichters. Doorgegeven aan testaankoop en controle doorgegeven op deze vennootschap uit te voeren IN EU.
Kwaliteit van kleding is top
Kwaliteit van kleding is top. Katoen is dik van stof. Soms wat vertraging met de levering, maar tot op heden altijd netjes opgelost.
Mansour shirt besteld de kleur is zoals op de foto en de kwaliteit is goed
Zal zeker weer op nieuw weer wat bestellen op deze site
De kleding is van topkwaliteit en de…
Meerdere bestellingen gedaan bij Mansour ,de kleding is van topkwaliteit, orgineel design en de fit is ook goed.Een tip voor ze, beloof geen free totebag in de bevestigingsmail als je ze vervolgens niet levert.
DO NOT BUY
DO NOT BUY! Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. De kwaliteit is extreem slecht. De prijs is belachelijk duur voor wat je krijgt. Super dun goedkoop stofje. En dan kan je ook niet retourneren. Ik probeer al weken contact op te nemen zonder succes.

Mansour® からの回答
Goede kwaliteit shirts!
Bestelling komt snel
Bestelling komt snel, goede kwaliteit kleding. Het kan wel lang duren voordat de retouren zijn verwekt en je het geld terug krijgt.
Ga hier nooit meer bestellen.
Ik denk leuk, lokale ondernemer, leuke kleding. Ik 2 shirts bestellen op 6-7. Er staat 1-2 werkdagen levertijd. Op 8-7 nog steeds 'Zending nog niet ontvangen' bij DHL. Ik mailen en navragen. 10-7 weer gemaild, geen reactie. 11-7 weer gemaild. Ondertussen wel emails krijgen of je een review wil achterlaten. 11-7 in de avond reactie dat het super druk is en dat mijn pakket en dinsdag 14-7 de deur uit gaat, dus ruim een week later. Om 17u21 op 14-7 'Zending nog niet ontvangen' bij DHL, werkdag voorbij in principe. Ik mailen dat ik mijn bestelling wil annuleren. Krijg ik bericht dat hun 'cut off' tijd 00:00 is, wat in mijn ogen dus betekent pas 15-7 verzending. Uiteindelijk toch op 16-7 pakket in huis gekregen. Retourlabel aangevraagd en zonder te openen retour op 18-7. 20-7 gaf label aan dat het ontvangen was door hen. Op 28-7 geen enkele melding dat de retour ontvangen is en of ik mijn geld terug krijg. 31-7 nog eens gemaild erover. 1-8 reactie pas gekregen en op 6-8 terugbetaling.
Kijk als je zegt: 7-8 dagen levertijd, prima. Maar kom niet met 1-2 dagen en dan is het uiteindelijk 10 dagen en moet ik ook nog eens meerdere malen mailen voor informatie en dan ook nog achter mijn geld aan zitten. En op Google lees je meerdere gelijke reviews over de levertijd, dus 'het is druk' is een slap excuus. Dit is wat je doet: shirts verkopen, pakketjes verzenden. Heb dat dan op orde. Zeg wat je doet en doe wat je zegt.
Klantenservice / aftersales
Na enige vertraging in reactie uiteindelijk contact gehad en uiteindelijk netjes opgelost.

Mansour® からの回答
Trustpilot エクスペリエンス