De er ikke bare meget smukke, de er ogsÃ¥ yderst velsmagende og konsistensen er lige i Þjet til vores smag! Vores datter er vild med vandmelon fiduserne. Jeg blev overrasket og synes bedst om dem med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte fra the marsh factory og det var Sà lÊkkert, lÊkker konsistens lÊkker smag, det hele spillede bare! Jeg bestilte lakrids, strawberry cheesecake og appelsin mÞrk chokolade og alle var su... ãã£ãšèŠã
Ville bestille, men så at ALT var udsolgt. Sådan kan man da ikke kÞre en virksomhed. Var inde og se mange dage fremover, stadig udsolgt af alt.
Smagen var i bedste fald kunstig i alle de 3 slags vi havde bestilt (Lakrids, Straciatella og Citron) og konsistensen var mere som blÞd vingummi skum, uden bid og sejhed. Prisen taget i betragtning,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The Marsh Factory - Din Gourmet Skumfidusoplevelse Velkommen til The Marsh Factory, hvor vi forvandler sukker og magi til de lÊkreste gourmet skumfiduser pÃ¥ Fyn! Hos os finder du en verden af smag, hvor hver eneste skumfidus er hÃ¥ndlavet med kÊrlighed og lidenskab. Vores fabrik er ikke bare et sted, hvor vi producerer vores himmelske skumfiduser â det er ogsÃ¥ hjemsted for vores hyggelige café, hvor du kan nyde frisklavede lÊkkerier direkte fra vores produktion. Har du travlt? Ingen problem! Du kan altid svinge forbi og tage dine favoritter med som to-go. Eller endnu bedre, bliv og slap af i vores café med en kop kaffe og nyd stemningen. ForetrÊkker du at fÃ¥ dine skumfiduser leveret lige til dÞren? Vores webshop stÃ¥r klar til at tage din bestilling, sÃ¥ du kan nyde vores gourmet skumfiduser lige hvor du er. SÃ¥ uanset om du er pÃ¥ farten eller Þnsker at tage en pause i vores café, er The Marsh Factory stedet for dig. Vi glÊder os til at forkÊle dine smagslÞg! Venlig hilsen, The Marsh Factory P.S. Har du nogensinde prÞvet en skumfidus, der smager sÃ¥ godt, at den fÃ¥r dig til at smile? Hvis ikke, sÃ¥ er det tid! Kom forbi og se, hvad vi mener.
Edisonsvej 22., 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super lÊkre marshmallows ð.
Hurtig levering ð.
Havde sat nÊsen op efter lÊkre smagsoplevelse, dette blev ikke indfriet. Smager syntetisk.
Super gode skumfiduser. Smagen er rigtig dejlig og konsistensen er lÊkker
Den med lime og hvid chokolade var uspiselige resten var ok
Virkelig skuffende oplevelse. Efter at have set reklame på de sociale medier tÊnkte vi at det skulle da prÞves. KÞbte med cafe latte smag og allerede ved åbning af posen er der en lugt af harske nÞdder. Smager på ingen måde af cafe latte og derover er smagen neutral og intetsigende, på nÊr de meget harske nÞdder. Ikke et sted vi genbesÞger desvÊrre.
Super hurtig og god levering!
Jeg stÞdte på deres skumfiduser via en reklame på Instagram, og jeg er normalt slet ikke til skumfiduser, men qua at de så mega lÊkre ud tÊnkte jeg, at jeg ville prÞve dem.
De er mega blÞde, og har tekstur som en skumfidus men med forskellige nuancer i smagen som var de en kage. Jeg bestilte med kokos og chokolade, hvilke jeg varmt kan anbefale! (men helst med en kop kaffe til ellers bliver det meget sÞdt XD).
Hold nu op de er lÊkre. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra.
Har i dag modtaget mine vare og kan sige jeg blev positivt overrasket...de var rigtig lÊkre og det er ikke sidste gang jeg har handlet der
Jeg bestilte fra the marsh factory og det var SÃ
lÊkkert, lÊkker konsistens lÊkker smag, det hele spillede bare! Jeg bestilte lakrids, strawberry cheesecake og appelsin mÞrk chokolade og alle var super lÊkre og friske. Det var super nemt at bestille og hurtig levering, kÊmpe anbefaling herfra!!
Jeg bestilte en ordre hos The Marsh Factory i sommerferien, som desvÊrre endte med at vÊre flere uger forsinket.
Den reelt Êrgerlige situation opstår da jeg så endelig modtager ordren mens jeg er på ferie, og ikke er hjemme til at tage imod den. Ordren bliver så returneret fra posthuset til firmaet igen, men jeg modtager ingen refundering.
ForsÞger at komme i kontakt med firmaet, hvilket er en relativt udfordrende process. Da der så endelig kommer hul igennem, får vi at vide at firmaet ikke vil refundere pengene fordi det er min egen skyld at jeg ikke har hentet pakken.
De må jo sådan set selv om hvordan de vil drive deres forretning, men det er jo nok hvad jeg ville kalde en objektivt dårlig kundeservice.
Super velsmagende produkter og hurtig levering.
Smagen var slet ikke som forventet. Hverken bÞrn eller voksne spiste dem, prÞvede 3 forskellige slags og alle havnede desvÊrre i skrsldespanden. Konsistensen var lÊkker, og en rigtig fin indpakning. Hurtig levering, men desvÊrre ikke et produkt vi kÞber igen.

Themarshfactory ããã®åç
Min sÞster ville forkÊle mig og havde sendt mig 3 forskellige smagsvarianter og jeg var sÃ¥ spÊndt pÃ¥ at smage dem, for de ser jo sÃ¥ lÊkre ud. Den med citron var sÃ¥ syntetisk, at den smagte af det som maling lugter af. De to andre smage var med cafe latte og karamel og jeg fandt aldrig ud af hvad der var hvad, begge varianter smagte bare af jord. Min mand og nabo mÃ¥tte jo lige âsmage efterâ og konstaterede at de var uspiselige. Jeg aner ikke hvad der er gÃ¥et galt, dem som giver dem 5 stjerner og syntes de smager lÊkkert, mÃ¥ simpelthen have fÃ¥et et andet produkt end mig. Det kan umuligt vÊre det samme vi har smagt. Jeg er mÃ¥llÞs over at dette produkt kan sÊlges, gad vide om producenten selv har smagt? AltsÃ¥ jeg understreger lige hvor paf jeg er over hvor ringe de er og er virkelig ked af at mÃ¥tte skrive denne anmeldelse - plejer ellers ikke at skrive her pÃ¥ trustpilot medmindre jeg har noget godt eller i det mindste konstruktivt at sige. Men jeg mÃ¥ altsÃ¥ advare andre om, at falde for det lÊkre udseende, som er det eneste disse gourmet marshmallows har kÞrende for sig. Som sagt havde virkelig set frem til dem, elsker nemlig skumfiduser i alle afstÞbninger.

Themarshfactory ããã®åç
De svarer ikke på e-mails og har endnu ikke refunderet mine penge efter produktet blev sendt retur. Det er over 2 måneder siden.

Themarshfactory ããã®åç
Syntetisk smag, kÞbt citron og appelsin chokolade, det svier i munden efter man har spist demâŠ.
Dejlig frisk lavet lÊkkert skum. Nok den bedste jeg har smagt til dato.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã