Vi fik isoleret vores lagerhal
Vi fik isoleret vores lagerhal.
God kommunikation, overholdte de aftaler der blev lavet og var god til at informere om processen.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vi fik isoleret vores lagerhal.
Fredrik og medarbejdere kom for at installere skinnerne til solcellerne på taget. Mens dette arbejde foregik tog de sig tid til at tage min terrassedÞr af hÊngslerne, hÞvlede forsigtigt nogle mm af bunden, samt sleb og limede kanterne, så dÞren igen går at lukke. Venlige og imÞdekommende folk, der udfÞrte alt arbejde til 5 stjerner. Jeg er yderst glad for at vÊre blevet introduceret til Thiesen & Munksgård TÞmmerfirma via min helt fantastiske solcelle-leverandÞr Rene Arnsfeldt, SmartSol ApS.