BENE - thisisbene.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er skuffet over denne butik. Produkterne sÃ¥ slet ikke ud som pÃ¥ billederne online, og stÞrrelserne var helt forkerte. Det var besvÊrligt at returnere varerne, og jeg endte med at miste penge i pro... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er sÃ¥ glad for min lÊkre BENE lace bodysuit! Kvaliteten er blÞd og lÊkker, og designet lever fuldt op til mine forventninger. Jeg elsker, at den kan styles op og ned, alt efter behov. Det er et st... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk body fra Thisisbene Comfort som yogatÞj og appearance som super Glam. Elsker at det sorte net er stretchy. Der er mange smukke designs og spÊndende smykker. SpÊndende tÞj! Vil helt si... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. ファッション デザむナヌ
  3. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

BENE is a niche brand, focusing on bodysuits.

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

22件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

The best body I ever owned

I got the turtleneck sleeveless bodysuit as a gift from Louise Scheel, the co-founder of BENE and I must say it is out of this world. The lace material used in this bodysuit is different from any other bodysuit I have ever owned due to its strong fibers. The bodysuit contains an ample amount of spandex, which perfectly fits and shapes my body. Currently, it is my favorite bodysuit, which I can wear with any outfit and at any event. I am definitely planning to buy more in the future.

2023幎3月29日

BENE - thisisbene.com からの回答

Dear Angy, so pleased that you like your turtleneck lace bodysuit. Thank you so much for your fantastic feedback. Hope we can help you with many more bodysuits in the future.
All the best from,
BENE, www.thisisbene.com

Jeg har kÞbt en lÊder body

Jeg har kÞbt en lÊder body - og hold op den er flot ❀❀
+ mega god service - thisisbene teamet er sÞde og hjÊlpsomme når man har brug for hjÊlp til stÞrrelse mv.

KÆMPE anbefaling herfra 🎉🎉🎉

2022幎11月1日
自発的なレビュヌ

Luksus bodystockings til hverdagen, festen eller sommernatten.

Normalt er jeg ikke den vilde aficionado omkring denne slags ratings, men det her er straight up oprigtigt og kommer lige fra hjertet. Det fortjener en deler! BÃ¥de fordi, jeg er helt tosset med konceptet, men ogsÃ¥, og nok mestendels, med de to skÞnne og dygtige bossladies bag brandet Louises Scheel og Benedichte Ekstrand 👯‍♀‚‚

BENE designer bÊredygtige bodystocks bl.a. ud af genbrugsmaterialer. Det er frÊkt, det er sporty og det er meget simpelt bare helt utrolig lÊkkert at have på!

Den smukke dragt, jeg er blevet den lykkelige indehaver af, er håndsyet og designet af vintage ishockey shirts. Elsker tanken om, når tÞj ikke bliver som spolebånds-genstande i en George Orwell roman, men er genbrugeligt, har en historie og sit eget unikke liv.

Tusind tak for dragten som er kÞbt med sommerrabat og for den ualmindeligt sÞde og gode service! 💙🀍

Jeg fÃ¥r helt lyst til at starte til ishockey eller mÃ¥ske snarere kunstskÞjtelÞb 🏒

2022幎8月12日

Min nye yndlings body!

Fik for nyligt en BENE logo bodysuit i gave af min kÊreste. Den er SÅ smuk og sidder perfekt 😍 Samtidig er den mega blÞd og rar at have pÃ¥. Det er helt sikkert ikke min sidste BENE body - KÊmpe anbefaling herfra!

2022幎8月18日

10/10 bodyer!🎯

Jeg har kÞbt flere BENE bodyer, og de er i fantastisk kvalitet og sidder lige som det skal. 10/10👏🏜🥰

2022幎8月6日

BENE - thisisbene.com からの回答

Og vi elsker at du kommer tilbage. Tusind tak og tak for de skÞnne ord.

Unik designer body i super kvalitet

Jeg er total fan! Har nu kÞbt min anden body hos BENE - en dark green leather bodysuit with ruffles - som skal pÃ¥ til fest🌟 Prisen matches til fulde af de mange smukke detaljer, en top kvalitet og ikke mindst hvor flot den sidder pÃ¥ kroppen. En unik showpiece du ikke fÃ¥r andre steder. Og sÃ¥ er det bare fedt, at BENE har taget stilling til bÊredygtighed i deres produkter - et stÊrkt signal jeg kan tilslutte mig💚

2022幎4月5日

KÊre Christina,
Begejstringen over din anmeldelse vil ingen ende tage! Tusind tak. Den grÞnne lÊder bodysuit er bare helt unik og vi håber den vil vÊre dit fÞrste valg til enhver festlig anledning, når foråret melder sin ankomst.

Hvis du elsker kvalitet og perfekt pasform 🔥 ⭐

Jeg har kÞbt en sort BENE lace body suit og har aldrig haft en lÊkrere body suit pÃ¥ 🌟 🔥 Super pasform og lÊkre materialer - og sÃ¥ endda bÊredygtige. Samtidig er BENE’s service og hjÊlpsomhed unik! Jeg ser netop pÃ¥, hvilket BENE produkt, jeg skal eje som det nÊste 🀩

2022幎3月7日

BENE - thisisbene.com からの回答

Uhhh Nanna, tusind tak for de skÞnne og utrolig oplÞftende ord. Dejligt at den passer og samtidig er lÊkker at have på.
Igen tak og mange hilsner,
www.thisisbene.com

Jeg har kÞbt en off shoulder body

Jeg har kÞbt en off shoulder body, som jeg er utrolig glad for. Den er rigtig original og smart, og jeg fÞler mig helt speciel i den.

2022幎2月27日

BENE - thisisbene.com からの回答

Hej Lotte, Ja, den body fremhÊver altså nogle gode ting, ikke mindst ens kraveben. Dejligt at hÞre, at du fÞler dig speciel i den. Det er jo det ultimative kompliment til designeren;-)
Mange tak, BENE

Flotteste og cooleste Body ⭐⭐⭐⭐⭐Er

Flotteste og cooleste Body ⭐⭐⭐⭐⭐Er så glad for min BENE lace bodysuit. Rigtig God kvalitet og fedt design, samt hurtig levering. Tusind TAK!
5 stjerner her fra.

2022幎2月14日

BENE - thisisbene.com からの回答

Hej Julie, Mange tak for de fornemme ord - skÞnt at hÞre, at du får brugt den;-) De absolut bedste hilsner,

Fremragende service

Jeg har aldrig oplevet så god kundeservice! Det var virkelig en fantastisk oplevelse, og produktet var også super lÊkkert. KÊmpe anbefaling herfra.

2022幎1月28日

BENE - thisisbene.com からの回答

Hej Julie, Det er jo seriÞst den bedste anmeldelse man kan få. Så af hjertet tusind tak. Men igen, stÞrrelsen er vigtig og du skulle have den helt rigtige stÞrrelse og bodysuit til dit nytårs outfit;-)

Comfort og Glam

Fantastisk body fra Thisisbene
Comfort som yogatÞj og appearance som super Glam.
Elsker at det sorte net er stretchy.
Der er mange smukke designs og spÊndende smykker.
SpÊndende tÞj! Vil helt sikkert kÞbe mere hos Thisisbene.

2022幎1月27日

BENE - thisisbene.com からの回答

Hej Louise, SkÞnt at hÞre, tusind tak. Og ja, stort set alt vi laver er i ’stretch’, sÃ¥ alle former kan fÃ¥ lov til at vÊre der og fremhÊvet pÃ¥ bedste vis;-) Det gÞr det, sÃ¥ meget behagelige at have pÃ¥.

BENE lace bodysuit

I bought the BENE lace bodysuit a few months ago. I am in love with the product! The bodysuit is so comfortable! I love it. My favorite piece in my wardrobe! ❀

2021幎11月20日

BENE - thisisbene.com からの回答

FANTASTIC - love the fact that our lacebody made it all the way to France. Thank you so much for the kind words - we absolutely love hearing when our BENE bodysuits are among our customerÂŽs favorites.
Lots good vibes,

Super oplevelse

Har kÞbt gave til fruen og blev meget overrasket det vildt professionelle set up. Fantastisk ide med det bÊredygtige element. Nemt at manÞvre rundt og handle på hjemmesiden. At produktet så ser fantastisk ud på fruen, er bare icing på kagen.

2022幎1月24日

BENE - thisisbene.com からの回答

Mange tak, Anders. SkÞnt at hun blev glad for den og du samtidig havde en god kundeoplevelse;-)
www.thisisbene.com

Ét af mine absolut bedste kÞb

Jeg er så glad for min lÊkre BENE lace bodysuit! Kvaliteten er blÞd og lÊkker, og designet lever fuldt op til mine forventninger. Jeg elsker, at den kan styles op og ned, alt efter behov. Det er et stort plus i min bog, at BENEs bodyer er produceret af re- og upcycled materialer. Efter mange vaske, har materialet ikke Êndret sig. Service, vejledning og levering er i top, imÞdekommende og effektiv. De bedste anbefalinger herfra!

2022幎1月24日

BENE - thisisbene.com からの回答

åhhh Louise, det varmer vores små hjerter at hÞre. Tusind tak for din dejlige anbefalinger ;-) Da den fÞrste body ikke sad i skabet i forhold til stÞrrelsen, er vi ekstra glade for at du blev så glad for dine lacebody,
Mange kÊrlige hilsner,

Bedste body!

Super lÊkker body, er virkelig glad for den. Meget hurtig levering, samt god vejledning mht stÞrrelse. KÊmpe plus at det er bÊredygtigt.
Bedste anbefalinger herfra!

2022幎1月21日

BENE - thisisbene.com からの回答

Mange tak Viktoria for dine fine ord og anbefalinger. Dejligt at du fik den rigtige stÞrrelse - det er altafgÞrende, så den ikke kommer bagerst i skabet fordi den ikke sad 100%.
www.thisisbene.com

Elsker at handle på BENEs hjemmeside

Elsker at handle på BENEs hjemmeside. Gratis fragt begge veje og super flotte billeder der illustrerer hvordan tÞjet sidder. Gode forklaringer til tÞjet med vask og str. Nemt at sÞge. BENE - vi er vilde med Jer.

2022幎1月20日

BENE - thisisbene.com からの回答

KÊre Mira, kÊmpe tak for de skÞnne ord om dine kÞbeoplevelse på thisisbene.com.
Vi gÞr vores bedste.

Super lÊkkert produkt der lever 100% op

Super lÊkkert produkt der lever 100% op til forventningerne. Desuden virkelig god kundeservice og levering dagen efter kÞb. Alt i alt en perfekt oplevelse!

2022幎1月18日

BENE - thisisbene.com からの回答

Hej Kristine, Kundeservice er meget vigtig for BENE. Derfor har vi hÊnderne over hovedet når vores kunder lÊgger mÊrke til, at vi gÞr os umage. Tak for at tagge os på insta. Det er skÞnt når vi får resultatet at se.
Mange hilsner,

EkstraordinÊr lÊkkerhed

BENEs body lace suit både ser og fÞles utrolig lÊkker. Den miljÞbevidste produktion er et stort plus og på trods af det, virker materialet meget slidstÊrkt. Den kan styles meget varieret, så den er allerede en klassiker her.
Derudover leveret med en ekstraordinÊr god service og vejledning.

2022幎1月13日

BENE - thisisbene.com からの回答

KÊre Michelle, Du har helt ret - din lacebody, kan virkelig styles op og ned. Håber du får brugt den til alle mulige forskellige anledninger;-)
Tak for anerkendelsen både hvad angår vores miljÞbevidste tilgang og vores service. Vi bliver simpelthen så glade!