Thuistools レビュー 112

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vacuum machine besteld , deze was echter na de eerste maal gebruik stuk. Heb toen een mail gestuurd dat deze stuk was en heb direct een mail terug gekregen dat ze mij een ander gingen opsturen. na e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vacumeer apparaat besteld, volgende dag geleverd. Prima ding, Triton. Let wel op vocht bij vacumeren! Dank voor jullie reactie, Thuistools!!

5つ星のうち2の評価

Een TNTON{IFF TL298 bij U gekocht, echter de zakjes worden niet meer vacuum getrokken, graag uitleg wat er verkeerd is gegaan. Bedankt voor uw mededeling, graag in het Nederlands.

5つ星のうち5の評価

Wat een topervaring heb ik hier meegemaakt. Binnen de afgesproken levertijd werd mijn machine al geleverd en ik ben er echt supertevreden over. Ik ga zeker nog terugkomen bij thuistools:)

企業情報

1. 電化製品店

当該企業による記述

Wij van team thuistools zijn constant opzoek naar de beste combinatie vacuümmachines voor u (incl. eventuele toebehoren)!

連絡先

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, het apparaat werkt perfect ,het is eenvoudig te hanteren
Alvast bedankt

2022年7月9日

Beste Greta,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Fijn dat u de machine als handig ervaart en dat deze spoedig bij u geleverd was.

Mocht er verder nog iets zijn waar ik u mee kan helpen dan hoor ik het graag!

Vacuum machine besteld

Vacuum machine besteld , deze was echter na de eerste maal gebruik stuk.
na een week heb ik deze toegestuurd gekregen en deze werkt perfect; zeer tervreden van !!

2022年6月21日

Hey Koen,

Wat enorm tof dat, ondanks dat u in eerste instantie een defecte machine heeft ontvangen, u toch enorm tevreden bent over onze service en kwaliteit. Dat doet ons enorm goed en dat is uiteindelijk ook waar wij het allemaal voor doen.
Als er toch nog iets is waar u tegenaan loopt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

5つ星のうち5の評価

Die sail band is zeer slecht is dat…

Die sail band is zeer slecht is dat tevervangen

2022年6月8日

Hey Gerard,

Enorm bedankt voor uw feedback!
Ik zou u willen verzoeken om een mail te sturen naar info@thuistools.nl met het probleem dat u precies ervaart, en hierbij een foto van uw sealstrip. Dan zullen we het daar voor u afhandelen!

Prima service

2022年6月3日

Hey Lucia,

Wat fijn dat u onze service als prettig heeft ervaren! Het doet ons enorm goed om dat te horen.
Mocht er toch nog iets zijn waar u tegenaan loopt of iets waar wij u mee kunnen helpen dan weet u ons wel te vinden!

Alvast een fijn weekend.

5つ星のうち5の評価

Produit très pratique et facile à…

Produit très pratique et facile à utiliser.
Les sachets sont très pratiques et la livraison très rapide.. Je reccomande vivement

2022年4月21日

Hey Isabelle,

Bedankt voor je mooie woorden.
De goede service, kwaliteit en levering; dat is waar wij voor staan. Het doet ons enorm goed om te horen dat u dit als prettig heeft ervaren.

Als er nog iets is waar u tegenaan loopt twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

5つ星のうち4の評価

het is een fijn apparaat om me te…

het is een fijn apparaat om me te werken
service is zeer goed

2022年4月19日

Beste dhr/mevr,

Bedankt voor uw positieve review!
We vinden het super tof om te horen dat u te spreken bent over zowel de service als onze producten.
Mocht er toch nog iets zijn waar wij u mee kunnen helpen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Levering prima

2022年3月13日

Hey Polar,

Wat goed om te horen dat u te spreken bent over onze levering!
Nog een hele fijne zondagavond toegewenst.

5つ星のうち4の評価

Spijtig werd de track en trace code…

Spijtig werd de track en trace code alsook de distributie firma niet door gegeven en kwam mijn pakket pas 4dagen na de aangegeven datum van de distributeur bij mijn buren terecht .

2022年3月7日

Hey Rik,

Allereerst hartstikke bedankt voor het delen van je feedback!

Dat is heel vervelend om te horen. Ik ben het even voor u nagegaan en ik zie dat uw pakket 1 dag na uw besteldatum geleverd is bij uw thuis. U heeft uw bestelling geplaatst op 21 februari om 10:52 en op 22 februari is uw bestelling om 11:17 bij uw thuis geleverd. Dit is de tracking informatie die ik bij uw bestelling zie, maar u verteld dus dat dit niet klopt? Mocht dit het geval zijn dan horen we dat enorm graag! Dan nemen we namelijk direct contact op met onze verzendpartner DPD en zullen we even navragen wat hier mis is gegaan mocht u dit graag willen.
Het is ook gek dat u de track en trace code niet ontvangen heeft, zou u misschien nog even in uw spam of reclame box kunnen kijken want u zou de tracking informatie normaliter door moeten krijgen op uw email adres waaronder u bestelt heeft, namelijk: riklefevere0@gmail.com. Daarnaast communiceren we ook in de mail die u ontvangt na uw bestelling en op onze site dat wij onze pakketten verzenden met DPD zodat u hiervan ook op de hoogte bent.

Als iets van dit bovenstaande niet klopt laat het ons dan dus graag weten via ons e-mailadres info@thuistools.nl dan zullen we verder kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren en kijken hoe we u eventueel verder kunnen helpen!

We horen graag van u.

Zeer goed 👍🏽

2022年3月2日

Hey Lydia,

Wat tof om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling en hartstikke bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen in de vorm van deze 5-sterren review.

Mocht er toch nog iets zijn waar wij u mee kunnen helpen dan horen we dat graag!

Team thuistools

Heb 5 labels gekregen voor 200 zakken

2022年2月25日
自発的なレビュー

Hey Bart,

Hartelijk dank voor je 4-sterren review!
Wat bedoelt u precies met de 5 labels? Bedoelt u hiermee de stickers?
Mocht u meer van deze stickers willen bestellen kunt u dat altijd doen via de volgende link:

We horen graag van u!

5つ星のうち5の評価

Dikke pluim voor verwerking en…

Dikke pluim voor verwerking en levering.alles is naar wens

2022年2月22日

Goedenavond Franky,

Wat tof om te horen!
We doen elke dag ons best om de bestelling zsm af te leveren en het doet ons dan enorm goed om te horen dat u hier over te spreken bent.
We hopen u in de toekomst nog eens te kunnen helpen bij een eventuele volgende bestelling!

Nog een fijne avond.

5つ星のうち2の評価

Ik heb een mail gestuurd waarin ik heb…

Ik heb een mail gestuurd waarin ik heb gevraagd om een uitleg hoe ik het apparaat moet gebruiken want het lukt mij niet om mijn spullen te vacuummeren ik heb het apparaat maar opgeruimd want ik heb er niets aan zolang ik geen antwoord en uitleg krijg

2022年2月21日

Hey Arend,

Dat is enorm vervelend om te horen!
Zou ik u mogen vragen via welke manier u ons een mail heeft gestuurd, was dit via het contactformulier op onze website of heeft u een mail gestuurd naar info@thuistools.nl? Ik kan een mail onder uw naam namelijk niet terugvinden. Normaliter beantwoorden wij al onze mails binnen enkele uren, het is daarom ook enorm vreemd dat u geen reactie ontvangen heeft. Ik snap wel enorm goed dat dit heel vervelend voor u is.
Voor het gebruik van een vacuümmachine hebben wij per machine een duidelijk stappenplan opgesteld die u terug kunt vinden via de volgende link:

Heeft u nog verdere uitleg nodig of kunt u op deze manier verder? Ik kunt altijd een mail sturen naar info@thuistools.nl of reageren op deze review!

Nog een fijne dag toegewenst.

5つ星のうち5の評価

thuistools jullie hebben goed geholpen

thuistools jullie hebben goed geholpen.
en die vacuummachine apparaat doet het perfect.
ben er heel blij mee.
kan hem iedereen aanraden.

2022年2月20日

Hey Ger,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met thuistools te delen! Dat waarderen wij enorm en dit draagt ook bij aan de koopbeslissing van andere potentiële klanten.
Mocht er toch nog iets zijn waar wij u mee kunnen helpen stuur ons dan gerust een mailtje via info@thuistools.nl

Ik kreeg direct feedback

Ik kreeg direct feedback. Mooi zo.

2022年2月16日

Goedenavond Luc,

Fijn om te horen dat, ondanks de machine in uw geval niet naar wens werkte, u toch zo te spreken bent over onze service! Dat doet ons enorm goed. Als er nog iets is waar wij u mee kunnen helpen stuur dan gerust een mailtje naar info@thuistools.nl. Wij reageren normaliter binnen enkele uren.
Nog een hele fijne avond!

Goedemorgen Marjon,

Fijn om te horen dat je onze machine als fijn ervaart en je bestelling snel geleverd is! We doen elke dag ons uiterste best om goede producten en een snelle service te leveren, en het doet ons dan ook goed als we horen dat je hier ook tevreden over bent.
Nog een hele fijne dag.

Hey Sunny,

Hartelijk dank voor je 5-sterren review! Het is goed om te horen dat je bestelling spoedig geleverd is en dat je te spreken bent over ons. Mocht er toch nog iets zijn waar je tegenaan loopt of wat je je afvraagt, twijfel dan geen moment om contact op te nemen met onze klantenservice!

Heel goed product

Heel goed product. I ben heel erg blij mee

2022年1月16日

Goedenavond Jusuf,

Mooi om te horen dat u onze machine als heel goed beoordeelt in de vorm van deze 5-sterren review. Daar zijn we u erg dankbaar voor. Op deze manier helpt u namelijk andere potentiële klanten ook met het maken van hun beslissing.
Nog een hele fijne zondag avond toegewenst en we hopen u nog eens verder te mogen helpen!

Hardstikke goed

2022年1月13日

Goedenavond Cees,

Heel prettig om te horen dat u onze service als tevreden heeft ervaren en dit ook met andere deelt in de vorm van deze 5-sterren review. Hartstikke bedankt daarvoor!

Service

Prima en snel geleverd.
Service met dikke hoofdletters.

2022年1月13日

Hey Caspar,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo te spreken bent over onze service, dat vinden wij leuk om te lezen. We hopen je in de toekomst nog eens terug te zien!
Nog een hele fijne avond.

Team thuistools

Altijd tip top in orde!

2022年1月12日

Goedemorgen Peggy,

Bedankt voor uw 5-sterren review!
Mooi om te horen dat u na meerdere keren bestellen nog altijd te spreken bent over thuistools. We hopen dat we u nog lang van dienst kunnen zijn!
Nog een fijne dag en hopelijk tot snel.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。