Thuiswerktafel レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Top bezorger naam: ismael Topper was het hij was zeer vriendelijk liet me kleine zoontje van 4 de bezorgscooter zien en hij moet gas geven Verder de broodjes waren heerlijk echt een aanrader voor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Geweldige oplossing om fijn thuis te kunnen werken als je geen extra kamer hebt. Prachtige tafel, in no time open en dicht met ruimte om je spullen (laptop en papieren) te laten liggen. Goed advies ov... もっと見る

企業情報

1. 日用品店
  2. オフィス家具店

当該企業による記述

Thuiswerktafel is een nieuwe gepatenteerde eettafel en werkplek in één. Ruimtebesparend, ergonomisch én stijlvol. De perfecte oplossing voor iedere thuiswerker.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Super tafel

Super tafel, lang wachten maar dat was het waard. De mannen die de tafel kwamen installeren werkten snel en netjes en gaven prima advies . Ben ontzettend blij met mijn nieuwe werkplek.

2022年9月7日

Fantastisch

Fantastisch! Het gebruik, maar zeker ook de weg ernaar toe. Tot en met de installatie aan toe. Een ding had wellicht beter gekund; de tussentijdse updates van wanneer de tafel af zou zijn.
Heel blij met mijn plekje :)
Bedankt!
Rosanne

2022年8月9日
5つ星のうち5の評価

Gastvrij, duidelijke communicatie, prachtige en handige tafel

Alles als heel prettig ervaren. Eerst een afspraak gemaakt om de thuiswerktafel te bekijken. Zeer gastvrij ontvangen en duidelijke informatie gekregen. Op de terugweg naar huis de tafel besteld en inmiddels staat hij in onze woonkamer. Ook over de levering ervan is helder gecommuniceerd en de tafel en de door mij aangeschafte beeldschermen zijn zorgvuldig gemonteerd.

De tafel zelf is super mooi en stevig en eraan werken is heel fijn.

Hartelijk bedankt!

2022年8月4日

Real craftsmanship

Beautifully made, top quality material, real craftsmanship. Delivery took a while however communication over this was good and timely. Well worth the wait - has changed my home work space immediately. Delivery of the table and it's installation was as planned. Great team that took care in installing my monitor. Just a perfect table.

2022年8月4日
5つ星のうち4の評価

Netjes afgeleverd, jammer van de levertijd

Zeer tevreden. Levering liep flinke vertraging op, maar dat was wel te verwachten in deze tijd. Na ruim 4 maanden dan toch eindelijk de levering. Twee heren hebben hem netjes in elkaar gezet, mij geadviseerd over de te gebruiken schermen, montagemateriaal, kabelbinders etc.
Ben erg blij met het eindresultaat

2022年7月27日

Super blij mee

Super blij met mijn mooi thuiswerk tafel. Ik woon klein en wilde geen werkplek meer in mijn woonkamer. Dit is voor mij de ideale oplossing. Levering duurde even want de tafel is gewild,🤗 maar dat wist ik van te voren. Verder goed geholpen. Een echte aanrader!

2022年7月6日

Thuiswerktafel

Thuiswerktafel! In t voor traject kon ik met al mn vragen terecht. Goede communicatie en de aflevering en installatie was top. Het product is zeer aan te raden als je niet over een aparte werkkamer beschikt. Opgeruimd en Efficiënt. Mijn zoon noemde de tafel toen hij t voor t eerst zag ‘sick’ 😜🤣

2022年7月4日
Thuiswerktafel ロゴ

Thuiswerktafel からの回答

Heel erg leuk bedankt voor de leuke review en veel plezier gewenst van je "sicke" tafel :)

5つ星のうち5の評価

Na een bezoek aan de mooie showroom…

Na een bezoek aan de mooie showroom waren we direct overtuigt: deze tafel is dé oplossing voor ons! De tafel is inmiddels geleverd en gemonteerd en voldoet aan alle verwachtingen. Goed afgewerkt, praktisch en door het uitschuifblad kun je er met een goede houding prima de hele dag aan werken.

2022年6月10日
5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over het bedrijf!

Zeer tevreden over het bedrijf!
We zijn langs geweest in de showroom voor aankoop van onze 200x95 tafel. Heel vriendelijk te woord gestaan en goede uitleg over de tafel. Op alle vragen kon goed antwoord gegeven worden en er werd ook rustig de tijd genomen.
Zodra de tafel binnen is zullen we ook een review over de tafel achterlaten maar gezien het voortraject zal deze ook wel 5 sterren krijgen.

2022年5月5日

Thuiswerktafel…Wat een uitvinding!

Wat een uitvinding! En wat een Self Made Man deze Jan-Paul Scholten.
Ben net verhuisd naar een twee kamer appartement. Vind dat eigenlijk te klein want ik heb graag een werkkamer waar ik dan rustig werken kan en mijn spullen kan laten liggen op mijn bureau.
Dat kan ik nu dus ook. En ik heb een prachtige eettafel!
Meedenkend vermogen van Jan-Paul is bijzonder hoog. Ik heb nu twee schermen in de tafel laten plaatsen; 1 voor privé en 1 voor mijn werk. Zelfs 1 scherm verbonden met een PC. Het kan allemaal👍🏼!
Dank je wel voor het meedenken, uitvinden en evolueren van jullie product. Erg blij met jullie. Veel succes verder met jullie Thuiswerktafel. Groet,

Paul

2022年4月12日
自発的なレビュー
Thuiswerktafel ロゴ

Thuiswerktafel からの回答

Bedankt voor deze geweldige review! We wensen je hele fijne thuiswerkdagen in je nieuwe appartement toe.

Wij zijn overtuigd

We volgen thuiswerktafel al vanaf het begin via Socialmedia. Na ruim een jaar toch maar eens een afspraak gemaakt om de tafel te bezichten/voelen.
We zijn enorm vriendelijk ontvangen en hebben een eerlijke toelichting gehad over de voor-/nadelen van de tafel.

Wij zijn overtuigd en wachten met plezier tot de tafel wordt geleverd en geïnstalleerd.

2022年3月1日

Trustpilot エクスペリエンス