www.thuiszorgwinkel.nl レビュー 29

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Belofte van snelle levering niet nagekomen

vanwege een meniscus probleem heb ik krukken besteld. De website stelt dat voor 14.00 besteld dezelfde dag verzonden. De praktijk is dat de aflevering 3 dagen later plaatsvindt. Dit is geen ‘nice to have’ maar een ‘need to have’ produkt en dus niet acceptabel

2026年2月6日

Beste meneer Oostenenk,

Dank voor uw bericht. Wat ontzettend jammer om te horen dat u ontevreden bent over de levering van uw bestelling.

Op onze website garanderen wij dezelfde dag verzonden maar niet de dag erna geleverd. Helaas is het ongemogelijk om deze beloftes te maken omdat wij afhankelijk zijn van de koerier.

Echter zie ik dat uw bestelling op vrijdag is geplaatst en hij de werkdag daarna al geleverd is. Gelukkig is hij dan toch nog geleverd.

Mocht u nog verdere vragen hebben vernemen wij dat graag.

5つ星のうち1の評価

het is niet oké om op je website te…

het is niet oké om op je website te zeggen voor 15 uur besteld, zelfde dag bezorgd als je dat niet waar kunt maken. de pakketdienst kan hier niets aan doen, jullie leveren niet op tijd. slechte service

2026年1月26日

Beste mevrouw Lequin,

Wat vervelend om te lezen. Echter kunnen wij nooit dezelfde dag leveren. Wij garanderen alleen op onze website voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Wij kunnen helaas bezorgen niet garanderen vandaar dat u dat ook niet op onze website zal vinden. Meestal wordt hij de werkdag erna dan geleverd maar hiervan zijn we wel afhankelijk van de koerier, daarom kunnen wij die beloftes niet waarmaken.

Helaas kan ik geen bestelling vinden op uw naam en kan ik niet direct contact met u opnemen. Wellicht kunt u mij nog even een mail sturen naar info@thuiszorgwinkel.nl zodat we er nog even naar kunnen kijken want wellicht is er toch iets verkeerd met u gecommuniceerd. Hier kunnen wij ook nog van leren.

Onze excuses voor het ongemak. Als ik nog iets voor u kan betekenen verneem ik dat graag.

Rollator

Ik heb na zeer deskundig advies een rollator gekocht, werd vriendelijk te woord gestaan en er werd de tijd genomen.

2025年10月24日

Beste Patty,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies en de service. We vinden het belangrijk dat iedereen persoonlijke aandacht krijgt en met een goed gevoel de juiste keuze kan maken. Veel plezier en gemak met uw nieuwe rollator!

Rolstoel besteld en geleverd

Voor mijn moeder een rolstoel besteld via een goede en duidelijke website. We zijn steeds door de thuiszorgwinkel.nl op de hoogte gehouden en de levering is keurig gegaan zoals afgesproken.

2025年11月11日

Beste Dirk,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. We vinden het belangrijk dat het bestelproces duidelijk is en dat de levering soepel verloopt. We wensen uw moeder veel comfort met de rolstoel!

Goed contact

Goed contact, goed product ontvangen.

2025年10月24日

Beste Beau,

Wat fijn om te lezen dat alles goed is gegaan met de levering. Mochten wij u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn vernemen wij dat graag.

5つ星のうち4の評価

De thuiszorgwinkel heeft de bestelde…

De thuiszorgwinkel heeft de bestelde producten voor mijn vader prima geleverd. En met onze vragen over het een en ander, direct en uitstekend verder geholpen. Wij zijn zeer tevreden en vinden dit een betrouwbaar bedrijf. 👍

2025年11月5日

Beste Els,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat we u goed hebben kunnen helpen. We geven uw compliment graag door aan het team!

Heel goed advies

Heel goed advies. Ik twijfelde over welk hoog/laag bed ik moest kiezen en zij hielp mij goed aan de telefoon. Het werd thuis geinstalleerd door vriendelijke monteurs. Het bed staat prachtig. Ik ben zeer blij

2025年11月12日

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u goed advies heeft ontvangen over de aanschaf van uw hoog-laag bed.

Als wij nog iets in de toekomst voor u kunnen betekenen vernemen wij dat graag. Veel slaap plezier in uw nieuwe bed! :)

Alles ging mis

Alles ging mis 23 oktober een stoelfiets besteld,een week later gebeld waar die fiets bleef. Meerdere mails gestuurd. Eindelijk na bina 1,5 week ontvangen. Slecht verpakt alleen in heel dun folie en zo los in de doos.In elkaar gezet en geprobeerd binnen in de kamer,maar door de ziekte van mijn man lukte het trappen niet,de fiets was ook veel te licht. Gebeld dat ik hem terugstuur,maar mevrouw zo werkt dat niet kreeg ik te horen. Formulier downloaden van de site en foto,s maken van alle onderdelen. Kreeg een mail terug niet geaccepteerd er zitten krassen op m,n hoela als je zoiets slecht verpakt opstuurd. En dan nu de bezorging de schuld geven. zogenaamd is het 1,5 week onderweg geweest maar dat is dus niet zo. Ben hier erg boos over zal nooit meer iets bestellen bij THUISZORGWINKEL

2025年11月4日

Beste Thea,

Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker gezien de situatie van uw man. Onze excuses dat de levering en retourprocedure niet soepel zijn verlopen. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Helaas hebben wij geen online formulieren voor het retour process en vraag ik me dus af waar dit mis is gegaan. We willen dit graag goed met u oplossen. Zou u ons een e-mail willen sturen met uw ordernummer naar info@thuiszorgwinkel.nl

Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Alvast hartelijk dank.

Retour

Goed oplossing gekregen bij een retour, een zeer aanvaardbaar compromis

2025年10月28日

Beste mevrouw Hellemans,

Dank voor uw review. Fijn om te horen dat het allemaal goed is opgelost.
Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen vernemen wij dat graag.

5つ星のうち5の評価

De sta-op stoel en de service is echt fantastisch

De sta-op stoel is echt fantastisch! Ik heb deze gekocht voor mijn opa van 82. Hij had steeds meer moeite met het uitstappen uit zijn stoel. De stoel werd geleverd door een vriendelijke man die alles heeft aangesloten. Ik ben op tijd gebeld om een afspraak in te plannen om het product te leveren. Top service, erg tevreden.

2025年8月4日

Beste Rosa,

Wat geweldig om te horen dat de sta-op stoel uw opa zo goed helpt! We zijn blij dat de levering en installatie soepel zijn verlopen en dat onze service naar wens was. Bedankt voor uw vertrouwen en het delen van deze mooie ervaring.

Goed product

Goed product, snelle levering. Goede prijs ten opzichte van andere leveranciers bij aflevering eenvoudig rij klaar te maken. Kortom zeer tevreden methet product

2025年8月7日

Beste H van Kol,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over de prijs, de snelle levering en het gebruiksgemak. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Nederlands sprekende klok

Wij zorgen thuis voor mijn schoonmoeder die lichte dementie heeft. Sinds kort gebruikt zij de sprekende klok met Nederlandse stem. Ze is veel rustiger geworden. De klok zegt de tijd hardop, wat verwarring voorkomt! Ook prettig: op de site stond duidelijke uitleg.

2025年8月6日

Beste Martin & Sandra,

Wat fijn om te horen dat de sprekende klok zoveel rust en duidelijkheid geeft voor uw schoonmoeder. We vinden het belangrijk dat onze producten écht verschil maken in het dagelijks leven. Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw vriendelijke woorden!

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk telefonisch te woord…

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Daarna bezoek gebracht aan de showroom. Duidelijke uitleg. Netjes afgeleverd en vakkundig geïnstalleerd.

2025年7月30日

Beste X,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u onze service, uitleg en installatie als positief heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Super goede ondersteuning

Ik had wat twijfel over welke rollator ik moest aanschaffen. Eerste telefonisch contact en een afspraak gemaakt in de showroom. In de showroom goed advies gehad en een rollator aangeschaft. Super fijne service, er wordt echt met je meegedacht!

2025年7月17日

Beste Bert,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat ons advies in de showroom heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. We zijn blij dat u onze service als prettig heeft ervaren en wensen u veel gemak met uw nieuwe rollator!

Met vriendelijk groet,

5つ星のうち1の評価

Ik heb mijn bestelling op tijd retour…

Ik heb mijn bestelling op tijd retour gemeld (binnen 14 dagen). Krijg ik daarna 2 reacties van personeel en de ene reageert zelf op de andere.
Dan kom je al niet professioneel over! Ik moet zelf mijn verzendkosten betalen. Daarna hoor ik niks van hun.
Krijg ik in ene een mail dat ik een pakket van hun ontvangt. Dus ik contact opnemen en gaven ze aan dat mijn pakket retour is naar mijn en mijn retour is afgewezen? Omdat het niet alles in originele staat is, dus huidige verpakking. Uiteraard als je het wilt testen. Daarnaast staat duidelijk op de verpakking van de onderbroeken van de plaswekker dat je eerst moet wassen voor gebruik. Heb ik gedaan en daarna getest of mijn zoon op de wekker zal reageren. Geluid getest dus en dat doet hij niet dus ik wil het product retourneren! Zegt die trien aan de telefoon je was toch niet je kleding voordat je gepast hebt? Nee dat klopt, daar staat toch niet duidelijk op de verpakking van de kleding dat je het eerst moet wassen voor gebruik!

In mijn klachtenformulier heb ik dit ook aangegeven, zegt deze trien; jij wilt toch geen gebruikte ondergoed ontvangen? Nee maar dat is niet mijn probleem?

Ik krijg niet mijn geld retour wat belachelijk is!
Koop hier nooit wat!

2025年6月6日
5つ星のうち2の評価

Ik koop Stomabanden bij dit bedrijf…

Ik koop Stomabanden bij dit bedrijf want kan ze zelf niet Bij Basko bestellen. De kosten bijna 100,- per stuk.
na 3 maanden laat het klittenband gewoon los!!! krijg ik bericht dat ik ze waarschijnlijk niet goed draag... wat een onzin ik draag ze al 5 jaar, bij de laatste 2 is het klittenband slecht maar de garantie is verlopen !!!!
echt heel erg slecht zoals ze klanten behandelen.

2025年5月15日
5つ星のうち1の評価

Superslechte service levert dit…

Superslechte service levert dit bedrijf. Ik heb een rolstoel overgenomen van iemand en omdat ik hem niet zelf direct bij hen besteld heb willen ze geen zwenkwiel leveren hiervoor. Het is een rolstoel van 1300 euro en dan geen zwenkwiel willen leveren. Hij komt oorspronkelijk wel bij hen vandaan.

2025年3月21日
5つ星のうち2の評価

Veel te laat geleverd, niet volgens belofte op website

Koop niet online bij Thuiszorgwinkel want beloofde snelle levering is een valse belofte. Ik heb besteld voor 15.00 uur op donderdag omdat ik op zondag een looprek nodig had voor visite. Op de website wordt beloofd dat voor 15.00 uur besteld het dezelfde dag verzonden wordt. Ik kreeg de volgende dag bericht dat het pakket nog niet geleverd kon worden. Ook op zaterdag, zondag en maandag werd het niet geleverd. Pas op de 5e dag na bestelling werd het geleverd! Dat was dus veel te laat. Thuiszorgwinkel komt de stellige belofte op de website niet na en verschuilt zich achter de pakketdienst. Zij hebben het soms te druk zei de klantenservice. Het lijkt me dan eerlijk om niet te beloven dat het pakket dezelfde dag verzonden wordt. Ondanks het feit dat Thuiszorgwinkel veel en veel te laat levert moet ik de retourkosten zelf betalen. Valse belofte en zeker niet klantvriendelijk.

2024年11月28日
5つ星のうち1の評価

Niets bestellen bij deze winkel

Niets bestellen bij deze winkel. Als je over een product belt dat niet goed is, dan wil de persoon aan de lijn hier niets over weten. Je wordt direct naar de algemene voorwaarden verwezen. Retour kosten moet je dus betalen, ook al is het product niet in orde. Je zou denken dat een winkel eigenaar in ieder geval minimaal geïnteresseerd is in de ervaring van klanten, en goede producten verkoopt maar dat gaat helaas niet voor deze winkel eigenaar. Beter ergens anders bestellen.

2024年12月11日

Trustpilot エクスペリエンス