Thy Doodledoo レビュヌ 23

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Allervigtigst har jeg fÃ¥et en fantastisk hund, min nu 1-Ã¥rige Bella, fra Thy Doodledoo. Hun har vÊret en sund, glad, kÊrlig og legesyg hund fra jeg hentede hende. DernÊst er Kenneth og Dorthe enormt v... もっず芋る

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Hvis du Þnsker at kÞbe dit nye familiemedlem, fra et hjem med kÊrlighed til deres dyr sÃ¥ er Thy Doodledoo det rette sted for dig. Vi er stadig knapt et... もっず芋る

Vi er helt fra start blevet mÞdt pÃ¥ en god mÃ¥de bÃ¥de telefonisk og pÃ¥ besÞgsdag. BÃ¥de Dorthe og Kenneth har besvaret spÞrgsmÃ¥l, givet gode rÃ¥d inden kÞb. Vi blev tilbudt at vÊre medborgere en Faceboo... もっず芋る

Dybt skuffende oplevelse – vil ikke anbefale nogen at kÞbe hund hos dem nogensinde. Vi kÞbte en sÞd hund hos Thydoodledoo i april 2025. Alt virkede fint i starten, og kennelen frem... もっず芋る

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

23件のレビュヌ

Allervigtigst har jeg fået en fantastisk hund fra Thy Doodledoo

Allervigtigst har jeg fået en fantastisk hund, min nu 1-årige Bella, fra Thy Doodledoo. Hun har vÊret en sund, glad, kÊrlig og legesyg hund fra jeg hentede hende. DernÊst er Kenneth og Dorthe enormt venlige og ikke mindst hjÊlpsomme. Jeg har haft ringet med adskillige spÞrgsmål til Dorthe både fÞr og efter, at Bella kom hjem til mig, og fået utroligt gode råd med på vejen. Det har vÊret en god og tryg proces.

2026幎3月31日
自発的なレビュヌ

Vi er helt fra start blevet mÞdt pÃ¥ en

Vi er helt fra start blevet mÞdt på en god måde både telefonisk og på besÞgsdag. Både Dorthe og Kenneth har besvaret spÞrgsmål, givet gode råd inden kÞb. Vi blev tilbudt at vÊre medborgere en Facebook gruppe med de andre kÞbere fra samme kuld, så vi kan fÞlge sÞskende.
I februar hentede vi så vores skÞnne lille uldtot og vi elsker ham bare over alt på jorden. Selv her efter hvor vi har haft spÞrgsmål er vi blevet mÞdt på den bedste måde og de har altid god tid når man ringer og virker oprigtig interesseret i at hjÊlpe ❀ Vi er meget tilfredse med hele vores forlÞb. KÊmpe anbefaling af Thy Doodle Doo!

2025幎2月8日
自発的なレビュヌ

Tryghed, kÊrlighed og kvalitet - kÞb din hund hos Thydoodledoo, det vil du ikke fortryde.

Vi har haft den bedste oplevelse hos Thydoodledoo, hvor vi for nylig kÞbte vores skÞnne maltipoo-hvalp. Fra fÞrste kontakt fÞlte vi os i trygge hÊnder – kommunikationen var imÞdekommende, Êrlig og hjÊlpsom, og vi fik lov til at mÞde hvalpen under rolige og trygge forhold.
Kennelen er tydeligvis drevet af mennesker, der virkelig brÊnder for deres hunde. Der er rent, hyggeligt og kÊrligt, og hvalpene bliver socialiseret pÃ¥ en mÃ¥de, der gÞr, at de fÃ¥r den bedste start pÃ¥ livet. Vi fik masser af information med hjem om foder, trÊning, pleje og den videre tryghed for hvalpen. Derudover var det rart, at vi efterfÞlgende kunne stille spÞrgsmÃ¥l og fÃ¥ gode rÃ¥d – det viser virkelig engagement og omsorg.
Vores lille maltipoo er sund, glad, tillidsfuld og har et fantastisk sind. Det er tydeligt, at han kommer fra et sted, hvor der bliver lagt hjerte og sjÊl i avlen.
Vi kan varmt anbefale Thydoodledoo til alle, der Þnsker en kÊrlig, trovÊrdig og professionel oplevelse. Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Tak for jer🐶🥰

2025幎12月3日

Kan varmt anbefale Thy Doodledoo

Kan varmt anbefale Thy Doodledoo. Vi har fået den fineste service med svar på alle vores spÞrgsmål gennem hele processen, og fik den bedste gennemgang som fÞrste gangs hundeejer, så man fÞlte sig tryg og godt klÊdt på. Har i dag en fantastisk kÊrlig hund med det skÞnneste sind.

2025幎12月2日
自発的なレビュヌ

Fantastisk, kÊrligt sted at få hundehvalp

Dorthe og Kenneth er simpelthen de mest skÞnne og seriÞse opdrÊttere. Intet spÞrgsmål er for stort eller småt, og man bliver taget i hånden gennem hele processen, hvad end det så er valg mellem den ene eller den anden type hund. Ydermere kan man komme og besÞge stedet, hvor hundene vokser op og besÞge dem og hundene jÊvnligt. Alt i alt har vi vÊret enormt tilfredse med vores beslutning om at få hund hos dem, og vi ville vÊlge dem igen, hvis vi skulle have en til. Et seriÞst og kÊrligt opdrÊt af skÞnne hunde, hvor man bliver taget godt i hånden.

2025幎2月4日
自発的なレビュヌ

Virkelig en stor tak til Dorthe og

Virkelig en stor tak til Dorthe og hendes mand for vores dejlige hvalp Viggo.

Et sted der rummer kÊrlighed og tryghed fra fÞrste opringning.

Vi har virkelig fÞlt en god kommunikation og nÊrvÊr omkring os og hvad vores Þnsker var.

Vi blev selv anbefalet og har anbefalet jer til flere.

2025幎12月1日

Når 5 🌟🌟🌟🌟🌟 ikke er nok

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem.
Hvis du Þnsker at kÞbe dit nye familiemedlem, fra et hjem med kÊrlighed til deres dyr så er Thy Doodledoo det rette sted for dig.

Vi er stadig knapt et år senere i sporadisk kontakt, det er for os med til at skabe helhedsoplevelsen.

Vi kan med garanti sige at, vi med stÞrste fornÞjelse kÞrer 800 km. NÊste gang vi skal hente vores nye familiemedlem.

2024幎12月20日

Hvis jeg kunne give mere end 5 ⭐ så

Hvis jeg kunne give mere end 5 ⭐ så gjorde jeg det⭐
Hos Thy fodleds oplever man stor kÊrlighed for hundene, en kÊmpe viden og passion ❀
Vi fik vores elskede Lilli for knap 2 år siden - og jeg har aldrig fået bedre oplevelse end hos Kenneth og Dorthe❀
Hele vejen fra fÞrste samtale omkring da man reserverede en hvalp hvor man bliver inviteret ind i en privat gruppe på Facebook - hvor vi kunne fÞlge Lilli hver dag med billeder og videoer❀ det hele er fra start til udlevering af hvalp så gennemtÊnkt og professionelt❀ kan til enhver tid anbefale Thy Doodledoo ❀
5 x ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

2024幎11月27日

Kan varmt anbefale Thy Doodledoo

Kan varmt anbefale Thy Doodledoo. Der har fra start til slut vÊret rigtig god kommunikation. Selv et halvt år efter kÞbet, stod Kenneth og Dorthe til rådighed med gode råd til nogle opdragelsesmÊssige udfordringer.

På fÞrste besÞg hos hvalpen, var der hjerterum og masser af tid til spÞrsmål og nussen med hvalpen.
Da vi kom for at hente hvalpen på kÞbsdagen, var der grundig gennemgang af pelsepleje, foder, produkter, vacciner, ormekur m.m.
Hvalpen var ogsÃ¥ nyvasket ☺
Alt i alt en rigtig god oplevelse og en varm anbefaling herfra 💚

2024幎12月16日

En varm anbefaling

Vi har kun rosende ord at sige om Thydoodledo. Fra fÞrste kontakt blev vi mÞdt med god vejledning og hurtige svar, og det har givet os en stor tryghed i hele processen. Selv efter vi havde kÞbt vores lille pelsede ven, oplevede vi en oprigtig interesse og villighed til at besvare vores spÞrgsmål.

Det er tydeligt, at hundene vokser op i de bedste omgivelser – man kan mÊrke, at de er vant til kÊrlighed, omsorg og gode forhold. Vores oplevelse har vÊret helt igennem positiv, og vi kan varmt anbefale Thydoodledo til alle, der Þnsker en sund og glad hund fra et sted, hvor dyrevelfÊrd og kÊrlighed er i centrum.

2025幎6月19日
自発的なレビュヌ

Vi har fået vores elskede hund hos

Vi har fået vores elskede hund hos thy-doodledoo, vi valget vores lille hund efter kyndig vejledning fra Dorthe og Kenneth og ja hunde er dyre men det er en luksusbil også. Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt og ville med glÊde gÞre det igen hos dem.
Hunde som har masser af plads og får lov til at se skov og vand inden de flytter hjemme fra.
Vi elsker vores lille sÞde guldklump og tak for I har givet os denne dejlige hund.
Vil 100% anbefale at kÞbe hund hos Dorthe og Kenneth man skal lede lÊnge efter familier som gÃ¥r sÃ¥ meget op i sit “arbejde”
Vh Kristian

自発的なレビュヌ

Thydoodledoo kan klart anbefales!

Vi kÞbte i juni 2024 vores dejlige hund ved Thydoodledoo. Vi valgte Thydoodledoo da det var vigtigt for os at vi kunne se kennel og se hvordan hundene havde det. Vi havde vÊret på stand-by i et års tid og aftalte at kuldet i april netop ville passe os. Derfor fik vi en personlig besked om at nu var der et kuld, og kom hurtigt på venteliste til det. Vi har oplevet at der undervejs har vÊret taget godt hånd om det lovmÊssige og vi har haft klare aftaler hele vejen. Dorthe og Kenneth har vÊret meget fleksible i forhold til de udfordringer vi har haft med afhentningstidspunkt og hjulpet os til hvad der passede os. Undervejs i hvalpeprocessen er vi blevet opdateret ved både små og store fremskridt. Vi har kunne se hvor godt hundene har det og de var alle velsoigneret hver gang vi kom på besÞg. Det har vÊret en meget behagelig proces. MÞdedagene vi havde med vores lille hvalp var over al forventning. Vi kunne komme på forskellige aftalte tidspunkter inden for det åbne tidsrum og kunne hygge lÊnge med vores hvalp. Vi er fÞrstegangshundeejere og fÞlte os rigtig godt klÊdt på da vi skulle tage hunden med hjem. Vi blev sat godt ind i foder, pelspleje, udfordringer, trÊning, udvikling osv. til det dejlige kaffemÞde vi havde med de andre kÞbere til kuldet og vi kunne dele stort og småt inden vi tog hunden med hjem. Da vi oplevede nogle udfordringer med hvalpen i vores tilvÊnningsproces i ugerne efter, var Kenneth og Dorthe rigtig hjÊlpsomme med råd, vejledning og opmuntrende ord. Det blev ofte til lange samtaler om stort og småt for at vi faldt helt til ro.
I året efter vores tilhvervelse af det nye familiemedlem har vi haft en dejlig facebook-gruppe hvor vi kan fÞlge hinanden. Her mÞder Dorthe og Kenneth os stadig med varme og gode råd.
Vi er ovenud lykkelige for at vi tog til Thydoodledoo og fandt vores bedste ven. De kan klart anbefales!💕

2025幎4月13日

Kan varmt anbefale Thy Doodledoo

Kan varmt anbefale Thy Doodledoo. Vi har kun haft positive oplevelser ved kÞbet af Lady, en dejlig Maltipoo. Ved besÞg oplevede vi at alle hunde var glade og velplejede, så vi var og er helt trykke ved vores handel hos dem. Prisen lå fast fra start. Vi besÞgte Kenneth og Dorthe for samvÊr med Lady inden hun var 8 uger og gammel nok til at undvÊre sin mor. Vi har et par gange haft brug for råd, og ved samtaler med Dorthe, har vi kun oplevet enorm hjÊlpsomhed.

2025幎8月15日

Det bedste sted

Jeg er fuldstÊndig rystet over at lÊse de negative kommentarer omkring Thydoodle doo
SelvfÞlgelig har vi lov at vÊre uenige men det er det bedste sted at få sin bedste ven fra..
De er sÞde og rare og gÞr alt for at dyr og mennesker blir glade og tilfredse..De stÃ¥r ved det de siger og lover og har ingen problemer i at se realiteter i Þjnene..Men jeg har sÃ¥ til gengÊld set hvad utilfredshed over at en hvalp ikke lige har den farve som de troede den ville fÃ¥ kan fÃ¥ folk op i det hÞje felt 😱
Thydoodle doo er “heaven on earth”for hunde 😍🐶💥👏

Rigtig godt sted

Vi kÞbte vores hvalp hos Thy Doodledoo i september, og hele oplevelsen har vÊret super fra start til slut. Fra fÞrste kontakt mÊrkede vi en enorm faglighed, tryghed og Êgte interesse for både hvalpene og os som kÞbere.

De er sÞde, imÞdekommende og rigtig gode til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l – bÃ¥de fÞr og efter vi fik vores hvalp med hjem. Vi har fÃ¥et masser af gode rÃ¥d, stÞtte og vejledning.

Vores hvalp var sund, tryg, velplejet og tydeligt vant til mennesker, da vi hentede hende.

Det har vÊret en utrolig tryg og positiv oplevelse hele vejen igennem, og vi fÞler os super godt behandlet. Vi kunne ikke have Þnsket os et bedre sted 🀩

自発的なレビュヌ

Vi har kun oplevet fantastisk service hos Thydoodledoo!

Fra fÞrste kontakt har Kenneth og Dorthe vÊret imÞdekommende, Êrlige og fulde af omsorg – bÃ¥de for os og for deres hunde.
De har besvaret selv de mindste spÞrgsmål og taget alle vores bekymringer alvorligt, og det har givet en enorm tryghed gennem hele processen.

Vores hund, Ollie, er det mest kÊrlige, trygge og velfungerende vÊsen, og det er tydeligt, hvor meget omsorg og kÊrlighed han har fÃ¥et, inden han kom hjem til os🐶

Man mÊrker virkelig, at hundenes trivsel er fÞrsteprioritet hos Thydoodledoo.
Vi kan ikke andet end varmt anbefale dem til alle, der overvejer en doodle. En helt igennem positiv oplevelse fra start til slut! 🐟

2025幎9月6日
自発的なレビュヌ

Vi har fået den bedste hund derfra ❀

Vi hentede vores skÞnne hundehvalp Thilde hos Dorthe og Kenneth tilbage i juni 2025. FÞrst og fremmest blev vi mÞdt af de sÞdeste og mest imÞdekommende mennesker, hvor man tydeligt kunne mÊrke, at deres hjerte bankede for at give hundene den bedste start på livet.

Selve afhentningen foregik således, at vi alle mÞdte op på det aftalte tidspunkt, hvor der blev gennemgået en grundig instruktion vedrÞrende hundehvalpens race, samt givet gode tips og tricks til, hvordan vores lille Thilde bedst kunne vÊnne sig til vores hverdag.

Dorthe viste os ligeledes, hvordan pelspleje og hygiejne foregÃ¥r hos hvalpene, samt hvad vi sÊrligt skulle vÊre opmÊrksomme pÃ¥ fremadrettet – bÃ¥de hygiejnemÊssigt og i forhold til kommende dyrlÊgebesÞg.

Med i prisen fik vi en startpakke, sÃ¥ vi havde mad til de fÞrste mange mÃ¥neder, samt legetÞj og et tÊppe, sÃ¥ Thilde kunne mindes, hvor hun kom fra. Derudover havde vi mulighed for at tilkÞbe yderligere kvalitetssikrede produkter, som hvalpene kendte – alt fra fiskeolie til pelspleje.

Som nye hundeejere var det også sÊrligt betryggende, at vi altid har haft mulighed for at kontakte Dorthe og Kenneth. Vi har uden tvivl fået den bedste, raske og sunde hund i vores Thilde og kan varmt anbefale alle, der Þnsker en familievenlig og kÊrlig puddelracehund, at vÊlge Thy Doodledoo ❀

2025幎6月1日
自発的なレビュヌ

Dejligste oplevelse ved kÞb af vores lille Coco

Jeg vil til enhver tid anbefale at kÞbe hvalp ved Thydoodledoo♥
Vi har kÞbt den dejligste lille Cavapoo Coco ved dem, vi oplever dem som meget kompetente, og har fÃ¥et en super fin behandling hos dem♥ Vi oplevede at vi som kunde blev snakket med om vores behov, og om netop denne race passede til os. Der var altid ro og dejlig stemning pÃ¥ besÞgsdagene, med fokus pÃ¥ os og den hvalp vi havde valgt.
Der er absolut intet med at deres hunhunde bliver brugt som en “hvalpefabrik” tvÊrtimod, fik moderen ro og vi mÃ¥tte vente noget tid pÃ¥ en hvalp, da de netop skulle have ro♥
Hvalpene blive stimuleret bÃ¥de med skov, strand og af deres bÞrn♥
Vi kan kun sige KÆMPE tak for at fÃ¥ Coco til os, hun er et pragteksemplar som vores dyrlÊge sagde. Hun er nem med alt, vi kan klippe klÞr, ordne Þre, groome og bÞrste tÊnder uden problemer, og det viser at det er en dejlig tryk hund.
Vinelsker vores lille Coco ♥🐶🐟♥

2025幎2月10日
自発的なレビュヌ

Vi hentede vores hvalp for snart tre

Vi hentede vores hvalp for snart tre uger siden, og den er helt vidunderlig. Den har det dejligste sind, og man kan virkelig mÊrke at den er passet godt på i den fÞrste tid. Den er tryg og tillidsfuld. Den er ikke bange for hÞje lyde, den er god med bÞrn og andre dyr.

Vores egen dyrlÊge sagde, at det var skÞnt at se en hvalp, hvor grundarbejdet er gjort så godt.

Det var tydeligt at mÊrke da vi hentede hende, at det er et sted fyldt med kÊrlighed til hundene, ligesom vi oplevede der var styr på tingene og tÊnkt på alt.

Vores varmeste anbefaling herfra.

2025幎11月9日

Vi har kun positive ting at sige om Thy Doodledo

Vi har kÞbt den sÞdeste hund hos Dorthe og Kenneth. Vi har kun godt at sige om hele processen hos dem. Vi er sÊrligt super glade for “overdragelse” med grundig gennemgang af alt fra pelspleje til den fÞrste tid hjemme. Vi har gjort brug af Dorthe ved spÞrgsmÃ¥l efter vi er kommet hjem med vores hundehvalp og hun har vÊret rigtig sÞd til at dele ud af rÃ¥d og erfaringer. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ deres hjÊlp og er ikke i tvivl om, at de har passet rigtig godt pÃ¥ vores hundehvalp indtil han kom hjem til os.

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。