0 stjerner ville være mere passende. Bestilte en dørmåtte med eget hundefoto og navn, Modtog bekræftelse på en måtte med 3 hunde på og ingen navn. Jeg annullerede omgående ordren. De takkede og... もっと見る
企業が回答しました
Varen så ud som lovet(bjørnpuslespil) da den kom, rigtig fin. Bestilt 5. December, ankomst 20. December, og det var muligt at følge forsendelsen undervejs. Dog vil jeg ønske at man havde oplyst lever... もっと見る
Vare bestilt 9.12. kom 24.12. Havde rykket for leveringen - fik svar og kunne spore på trackingnummer. Vare helt som ønsket. Dog bør man være mere ærlig om leveringstid.
企業が回答しました
DÅRLIG KUNDESERVICE. handle her aldrig! Købte varer for 1000 kr som skulle retur da det ikke svarede til mine forventninger….her er min retur adresse på mine varer…. Building 29, 2nd floor, El... もっと見る
Ønsker du, at få nogen til at føle sig ekstra specielle? Så er du kommet til det rette sted. Vores produkter er de perfekte gaver til dine nærmeste. Uanset om det er til en særlig lejlighed eller en almindelig dag, så har vi alt du skal bruge. Vi garanterer, at du kun vil få det bedste, som du netop fortjener. Vi har lagt vores sjæl og energi i disse produkter, så du kan få et vidunderligt og magiske øjeblik uden at tømme bankkontoen.
, , , デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fik min pakke som aftalt glæder mig til at give tæppet til mit barnebarn når hun bliver 1 år super tilfreds
DÅRLIG KUNDESERVICE. handle her aldrig!
Building 29, 2nd floor, Electronic Information Industry Park, Fenghuang Avenue, Guichi District, Chizhou City, Anhui Province China
Zip code 247000 / Phone number, +8615856634617
Total umuligt at sende til den adresse og total idioti at skal sende retur til Kina når varen er købt på en dansk hjemmeside….fraråder ALLE at handle her…
Forbrugerrådet skriver at den hjemmeside som varen er købt hos skal stå for returnering af pengene, men det skider Tiazna på til trods for flere henvendelser…FØJ😡
Flot vare og bliv så glad for den og min kæreste bliv glad for den
Kan ik give ande en Max for den vare

tiazna.com からの回答
Jeg er tilfreds med tæppet !
Tæppet fra Morfar, er virkelig flot og klare skarpe farver.
Det er blødt og varmt, der er farver på den ene side.
Det er ikke for tykt, og er dejligt at kunne lægge dobbelt !

tiazna.com からの回答
At First i was worried, aften Reading The comments. But everything turned out great.
I Got my blanket like promised and In time, so great service :)

tiazna.com からの回答
Flot produkt og rigtig god kundeservice 🙏👍🥰

tiazna.com からの回答
First blanket had a misspelling, but no trouble getting a new correct spelled blanket.
Perfekt service.👍

Sent levering!! Selvfølglig varer fra Kina 😳 dansk hjemmeside?🤔
Tæppe kvalitet dårlig og ligner meget velour stof og meget tynd 🤮
Pris!!! Den værd er slet ikke i nærheden hvad jeg har givet for
😢
Måske en sag for operation X 🧐

tiazna.com からの回答
Jamen, med de tekster og farverne på pladerne er det umuligt at lade være med at købe dem hos jer. Jeg har købt til 2 børnebørn, som er på vej til denne verden, og vil blive givet i den forbindelse.
Jeg har ligeledes købt til mine nuværende børnebørn, men de får dem først til juleaften.
Jeg har også købt til min datter og søn, som også først får dem juleaften😉😀
Jeg har et stort ønske om, at I kan lave til svigersøn og svigerdatter, hvilket jeg har skrevet til jer om tidligere, og med ønske om, at det kan nås inden jul🤞🤞🙏🙏

tiazna.com からの回答
Svindlerfirma, man modtager ikke sin bestilling og de sletter kommentarer😡

tiazna.com からの回答
Vi har bestilt 2 styk tæppe til vores børnebørn medio august og betalt og vi har ikke modtaget nogle har send mail men høre intet fra dem og men kan heller ikke spor hvor varerne er hen.
Vi har intet hørt endnu, det skrev det vil kontakte os.
Fup og svindel firma

tiazna.com からの回答
Da jeg har købt og betalt et tæppe hos jer, men ikke modtaget det, forstår jeg ikke i ikke reagerer på mine mange henvendelser.
Vh. Freja Sørensen

tiazna.com からの回答
Bestilte min vare (bælte) d. 11/9 og det blev leveret i dag.
Bestilte med en vis skepsis, efter at have læst anmeldelser på Trustpilot. Men jeg har bestilt og modtaget min vare UDEN PROBLEMER 🙂👍

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。