Tibergs Möbler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

LÃ¥ng tid innan dom fick in varan jag bestÀllde. Det framgick inte att dom inte hade varan pÃ¥ lager. 2 veckor tog det innan den kom till mig. Det var inte samma varumÀrke men en produkt som var likvÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att handla och betala varan med förhands information leverans tid lÀngre fram om 4-8 veckor för uppdatering nÀr den invÀntar leverans 1-2 veckor till slutligen leverans dag att vÀlja eller accep... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag hjÀlpte mina förÀldrar att bestÀlla en fÃ¥tölj via webshopen. Websidan var lÀtt att förstÃ¥ och bestÀlla frÃ¥n. FÃ¥töljen levererades inom utlovad tid. En miss i fakturan rÀttades till omgÃ¥ende eft... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dom tog pÃ¥ allvar att min bÀddmadrass fick olja pÃ¥ under leverans och bestÀllde en ny fodral Ã¥t mig. Jag fick den nya. Vilket trevligt kundservice. Jag ge dom topp betyg och rekommenderar att handlar... もっず芋る

䌁業情報

5. 日甚品店

Tibergs Möbler に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Tibergs Möbler Logotype

Hos Tibergs Möbler hittar du ett noggrant utvalt sortiment av möbler och inredning för hela hemmet. Vi erbjuder allt frÃ¥n soffor, sÀngar och matbord till förvaring och belysning – alltid med fokus pÃ¥ kvalitet, design och funktion. VÃ¥r ambition Àr att göra det enkelt för dig att skapa ett hem som kÀnns personligt, genomtÀnkt och hÃ¥llbart över tid, oavsett om du söker en enstaka möbel eller vill inreda ett helt rum.

Tibergs Möbler har funnits pÃ¥ Bangatan 19 i Majorna, Göteborg sedan 1923 och Àr idag stolta över att leverera möbler till kunder i hela Sverige. I vÃ¥r butik, som strÀcker sig över 3 000 m² fördelat pÃ¥ fem vÃ¥ningar, hittar du ett brett utbud av möbler och inredning – frÃ¥n sÀngar och soffor till förvaringslösningar och matgrupper.

Vi samarbetar med vÀlkÀnda varumÀrken inom möbler och inredning, sÃ¥som Sits, Hilding, Rowico Home och Stolab. Med vÃ¥rt breda sortiment kan du enkelt hitta rÀtt stil – frÃ¥n modern och skandinavisk design till mer klassiska uttryck. Flera av vÃ¥ra soffor och sÀngar kan dessutom anpassas efter dina behov, dÀr du sjÀlv vÀljer modell, tyg, fÀrg och detaljer.

Du kan handla hos oss bÃ¥de online och i vÃ¥r butik i Göteborg, dÀr vi erbjuder personlig service och rÃ¥dgivning. Vi vet att det kan vara svÃ¥rt att vÀlja rÀtt möbler, och finns dÀrför hÀr för att guida dig – frÃ¥n materialval till planering av hela rum.

Vi strÀvar efter att erbjuda en smidig köpupplevelse, trygg leverans och möbler som hÃ¥ller över tid. Besök oss i Göteborg eller handla enkelt online pÃ¥ tibergsmobler.se – vi ser fram emot att hjÀlpa dig hitta rÀtt möbler för ditt hem.

Tibergs TjÀnster

圓該䌁業による蚘述

Vi erbjuder möbler till hela Sverige
Med 3.000 m² fördelat på fem våningar, Àr vår butik fylld med alltifrån sÀngar, till förvaringslösningar och matgrupper. Besök vår butik i Göteborg eller handla online på tibergsmobler.se. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig hitta rÀtt möbel för ditt hem.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 92ä»¶

レビュヌを曞く

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt att anvÀnda Tibergs Möbler som också hade en kampanj med rabatt på det jag handlade

2026幎6月24日

Hej Martina,
Vi tackar så mycket för ett fint omdöme!
SÃ¥ roligt att se att du haft en smidig shoppingupplevelse hos oss!
Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka.

Rekommenderas

Förbereddes på lång leveranstid. Inga konstigheter. Fungerade bra och nöjd med stolen.

Hej Helena,
Vi tackar för att du tog dig tiden att ge oss ett så fint omdöme!
Det Àr så kul att se att du Àr nöjd med ditt köp.
Varmt vÀlkommen tillbaka till oss i framtiden!

Bra pris

Bra pris, snabb leverans.

2026幎6月16日

Hej Anna Maria,
Tack för din fina recension av oss!
Vi blir så glada av att få höra att du Àr nöjd med ditt köp, det betyder mycket för oss!
Tack för att du valde att handla hos oss, du Àr varmt vÀlkommen tillbaka.

5぀星のうち5の評䟡

Fick exakt vad jag bestÀllde

Fick exakt vad jag bestÀllde, fint cafébord till balkongen

Hej Eva,
Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att cafébordet passar fint på balkongen.
Vi hoppas att du får många hÀrliga stunder utomhus och ser fram emot att få hjÀlpa dig igen i framtiden.

Trevlig och kunnig service

Trevlig och kunnig service, suverÀna möbler !

2026幎6月15日

Hej PO,
Stort tack för dina fina ord!
Det glÀder oss att du Àr nöjd med både servicen och våra möbler. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lÀmna en recension och hoppas få hjÀlpa dig igen i framtiden.

5぀星のうち5の評䟡

Fina stolar och pålitlig leverans utan

Fina stolar och pålitlig leverans utan krångel.

2026幎6月3日

Hej Helena!
Stort tack för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med stolarna och att leveransen fungerade smidigt.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Varmt VÀlkommen tillbaka till oss!

VÀnliga HÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

Mycket fina och stilrena produkter av

Mycket fina och stilrena produkter av god kvalitet!

2026幎6月3日

Hej Lisa!
Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med din bestÀllning, vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Levererades perfekt.

Levererades perfekt.
Mycket nöjd med byrån!

2026幎6月10日

Hej Margareta,
Tack så mycket för din fina recension!
Vi Àr så glada att höra att leveransen fungerade bra och att du Àr nöjd med din byrå.
Det betyder mycket för oss att få ta del av positiva upplevelser som din.
Tack för att du valde att handla hos oss, och varmt vÀlkommen tillbaka i framtiden!

Bra leverans i bra tid

Bra leverans i bra tid! Hade en fråga om möbel och kundtjÀnst svarade snabbt.

Hej Evan,
Stort tack för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att leveransen kom fram i bra tid och att du Àr nöjd med servicen.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och varmt vÀlkommen tillbaka till oss!

👍👍👍👍

Fick bra information

2026幎6月10日

Hej Maria,
Tack för ditt fina omdöme och för alla tummar upp!
Vi Àr glada att höra att du fick den information du behövde och att du Àr nöjd med vår service.
Varmt tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, det uppskattas mycket!

BÀnken som jag förvÀntade

BÀnken som jag förvÀntade, men tog tid innan leveransen (2 mån lÀnge)

2026幎6月1日

Hej Ina!
Tack för ditt omdöme.
Vi Àr glada att höra att bÀnken motsvarade dina förvÀntningar, samtidigt beklagar vi att leveranstiden blev lÀngre Àn önskat.
Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.
Tack för ditt tålamod och för att du valde att handla hos oss!
Tina

Snabb och proffsig hantering

Snabb och proffsig hantering.
Enkelt att bestÀlla

Hej Magnus!
Tack så mycket för din fina recension.
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med din köpupplevelse. Det betyder mycket för oss att få sådan feedback.

Mycket fin hatthylla

Mycket fin hatthylla

2026幎5月28日

Hej Matilda!
Stort tack för din recension.
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med din nya hatthylla.

Enkelt att bestÀlla

Enkelt att bestÀlla, snabb och trygg leverans. Trevligt bemötande.

Hej Elisabeth!
Stort tack för din fina recension.
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med din bestÀllning och vårt bemötande.
Det betyder mycket för oss att du Àr nöjd med din upplevelse.
Varmt vÀlkommen tillbaka, vi ser fram emot att få hjÀlpa dig igen!

5぀星のうち5の評䟡

Tyget till fåtöljen såg ut som webben

Tyget till fåtöljen såg ut som webben, det blev så fint som jag hoppades på! Och bra service, inte minst vid leverans.

2026幎5月28日

Hej Catharina,
Stort tack för din fina recension.
Vad hÀrligt att höra att tyget motsvarade dina förvÀntningar och att fåtöljen blev så som du hoppades på, det glÀder oss verkligen!
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och varmt vÀlkommen tillbaka till oss.

Bra produkt info

Bra produkt info, snabb leverans

Hej Mikael,
Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både produktinformationen och leveransen, det blir vi glada för.
Varmt vÀlkommen tillbaka om du behöver något mer framöver.

5぀星のうち3の評䟡

Två olika tider för leverans

Två olika tider för leverans. Tackade nej till en lunch pga Àndrad tid först dagen innan berÀknad lev. Hjulen ej med vid leverans av bord. Resa 2 mil tur och retur till ombud.

2026幎5月11日

Hej Gertrud,
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Vi beklagar verkligen att din leverans inte gick så smidigt som förvÀntat. Vi förstår att detta varit frustrerande och tar med oss din feedback.

Mysig möbelaffÀr

Mysig möbelaffÀr. Är

2026幎5月11日

Hej Camilla,
Tack för din recension!
VÀldigt roligt att du uppskattar oss.
VÀlkommen tillbaka i framtiden,

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och enkelt att bestÀlla

2026幎5月18日

Hej Patrik,
Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd din upplevelse.
Varmt vÀlkommen tillbaka till oss.

Lite problem med leveransen

Lite problem med leveransen, men det ordnade sig efter kontakt.

2026幎5月6日

Hej Marie,
Tack för din recension! Vi beklagar att det uppstod problem med leveransen, men Àr glada att höra att det löste sig. Tack för ditt tålamod och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。