ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vooraf gegeten in muziekcafé Metropool. Was matig. Maar verder was het geweldig. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Maar bovenal een geweldig optreden van Peter Hook. Soms heb optredens die voor ons... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Zoek en koop tickets voor concerten, sport, theater, festivals, attracties op ticketmaster.nl
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Feuerengel was geweldig
Feuerengel zet zoân geweldige show op, geweldige zanger en muzikanten, de pyro effecten zijn ontzettend prachtig. 1000/10 ervaring en ik beveel het aan iedereen aan die Rammstein leuk vindt. Het is echt de beste tribute band.
Super leuke avond
Ik heb kaartjes gekocht voor mij en me moeder voor kerst en ze vond het geweldig. Echt een super leuke avond.
Slecht geluid
Slecht geluid - songteksten waren niet te verstaan, slechte bÌhnebelichting - Ellen stond continu te stralen in de schaduw, slechte hygiënische omstandigheden - in de zaal continu de lucht van ranzig bier en het balkon boven dat was afgesloten. Dit is niet wat ik gewend ben bij Netropool.
Unresolved Resale Payout Issue
I purchased a ticket for The Weeknd concert via Ticketmaster.nl, but later sold it through the 'Resell' feature since I already had tickets for another date. I provided my EUR IBAN for the payout; however, because Ticketmaster attempted to send the funds in TRY, the transaction failed due to currency mismatch and the money never reached my account. My bank confirms there is no pending transaction. I have repeatedly requested Ticketmaster to resend the payment to a TRY IBAN, yet I have received no solution. Your support team keeps repeating the same scripted responses and is extremely slow to react. I expected a much more solution-oriented approach from a corporate entity like Ticketmaster.
Tickets voor Socrates Malamas
Tickets voor Socrates Malamas / Julia Karapataki gekocht. En niet ontvangen. Tenminste, wel een email ontvangen, dat ik door in te loggen de kaartjes kan downloaden, maar om in te loggen moet ik een bevestigingscode ingeven. Opgevraagd op SMS en op email, maar geen van beide ontvangen. Dus webformulier ingevuld om dit door te geven. Na verzending krijg ik de volgende tekst:
---
Open de e-mail die we je hebben gestuurd en klik op de knop "Bevestig je e-mailadres" om je aanvraag te voltooien.
Zodra we je reactie hebben ontvangen, dienen we je verzoek in ter beoordeling.
---
Los dat het een wat kromme tekst is (waarom moet mijn verzoek om waar voor mijn geld te krijgen 'beoordeeld' worden?)... ik krijg geen mail om mijn email adres te bevestigen. Ja, SPAM folder gecontroleerd.
Kijken naar de telefonische bereikbaarheid, blijkt dat het bedrijf telefonisch tussen 12:00 en 14:00 bereikbaar is, en dit 60 cent per minuut kost. Leuke manier om extra te verdienen aan klachten.
Orderbevestiging ooit wel ontvangen. Maar daar zat geen ticket bij ingesloten. Was het echt zo moeilijk om direct met de orderbevestiging de ticket mee te sturen?
Was een geweldige show
Was een geweldige show. Respect voor de dames
K3 reunie
Alles is vlekkeloos verlopen. Het concert wat geweldig!
Beste expérience van k3 ogs
Omdat het heel erg leuk was de dansers waren goed en iedereen schreeuwde luidkeels mee.
K3 was magisch om een keertje mee teâŠ
K3 was magisch om een keertje mee te mogen maken! Wel was de zaal enorm warm en hadden we wat problemen met weggaan met de auto.
Ik ben al 8 jaar groot fan van NSP enâŠ
Ik ben al 8 jaar groot fan van NSP en holy damn. Om daadwerkelijk de muzikanten van zo dichtbij te zien optreden en met ze mee te zingen was echt insane! Ze zongen ook nog 2 extra liederen aan het eind en mixte zichzelf heel erg met het publiek. 10/10 ervaring!
Top service
Ik kon onverwachts niet meer staan en zonder problemen zijn tickets omgeboekt naar rolstoel, wat heel fijn was zodat ik toch heen kon.
Het was echt een top concert
Het was echt een top concert! Omdat de sfeer echt fijn was en K3 maakt je gewoon vrolijk!!
Klapstoelen
Artiest heb ik niks over te klagen.
Maar de zaak met de KLAPSTOELEN wel.
66⬠gegeven voor een klapstoelen concert.. ik zat zo niet lekker. Na mijn werk dacht ik dat ik kon genieten van de concert uiteindelijk zat ik op een rotstoel. Nooit meer maassilo.
Locatie was een grote teleurstelling
In al die jaren dat ik concerten van Cem Adrian heb bezocht, was dit veruit het slechtst georganiseerde optreden. We betalen een aanzienlijk bedrag, maar belandden in een ruimte met klapstoelen en tocht. Voor een artiest als Cem Adrian verwacht je een avond met sfeer en beleving, iets waar je je op voorbereidt en naar uitkijkt. In plaats daarvan voelde het alsof we in een kale hal naar een willekeurige voorstelling zaten te kijken.
De locatie en organisatie deden totaal geen recht aan de kwaliteit en status van de artiest. Dit was echt een grote teleurstelling.
Het was echt super goed
Het was echt super goed. Me dochter en ik hebben genoten.
Duidelijk
Ticketmaster is altijd makkelijk te gebruiken en staat altijd duidelijk in waar en hoe je er moet komen.
Perfect gefaliciteerd!!
Tickets concert goed, parkeerticket slecht
Met de tickets zelf is alles heel goed gegaan, we werden goed op de hoogte gehouden en kregen duidelijke informatie over het K3 concert in Ahoy.
Alleen met betrekking tot het parkeren heb ik wel een klacht. Ik kreeg een mail van Ticketmaster met de mogelijkheid om van te voren alvast een parkeerticket te kopen zodat ik verzekerd zou zijn van een parkeerplek. Dat heb ik gedaan, maar dit hele ticket is nooit gecontroleerd. We moesten in een grote hal parkeren en niemand heeft naar een ticket gevraagd. Ik had dus gewoon gratis kunnen parkeren en heb nu â¬20 betaald voor niets! Dat vind ik een hele slechte manier van doen en zou ik niemand adviseren!
Leuk klein zaaltje met veelâŠ
Leuk klein zaaltje met veel mogelijkheden om te staan (balkon, trap). Gezellige bar. Vlakbij parkeergarage Raaks. Inchecken ging vlot en de kluisjes zijn fijn, vooral het van te voren reserveren is top. Super genoten!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ