Tiles r us tog emot pengarna men skickade inte de varor jag bestÀllt. Tiles r us skickar inte illbaka mina pengarna och svarar inte nÀr jag försöker nÃ¥ dem. Företaget Àr nu polisanmÀlt. Handla inte h... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabb service Gillar företag pÃ¥ nÀtet som tillhandahÃ¥ller prover/provbitar till rimlig kostnad innan man ska bestÀlla! Det gör att du inte behöver ha en klump i magen huruvida fÀrgen eller utseendet... ãã£ãšèŠã
Jag mejlade företaget dÃ¥ jag inte fÃ¥tt min bestÀllda och betalda provbit pÃ¥ över 3veckor.Bad om en förklaring, vilket jag fick nÀsta dag; provbiten hade förmodligen kommit bort i posthanteringen; Den... ãã£ãšèŠã
Lite trassel med leveransen av provbiten dÃ¥ de skickade en spÃ¥rningslÀnk som inte fungerade. Men biten dök upp. Detta vÀgs dock helt upp av extremt snabb leverans av de faktiska kaklet efter lagd orde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
KÃP KAKEL HOS EN RIKTIG KAKELSPECIALISTEN Tiles R Us kan alltid erbjuda unika kakel fynd â vi gör det bÃ¥de prisvÀrt och enkelt för er!Tiles R Us Àr Sverige bÀsta kakel butik pÃ¥ nÀtet â en vÀlsorterad webshop för kakel, mosaik & klinker. Som kund hos oss handlar du sÀkert, enkelt och alltid fraktfritt. Hos oss hittar ni ett brett utbud för alla kakelmiljöer som badrum & kök men Àven frostfria klinker plattor för utomhusmiljö som uterum eller terrass.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jete bra jobbat ð
JÀtte trevlig och behjÀlplig personal
JÀtte trevlig och behjÀlplig personal, stort utbud av klinker och kakel med möjlighet att bestÀlla klinker enligt önskemål från bl.a. Spanien.
Rekommenderas starkt
Gjorde en felaktig bestÀllning, vilket löstes snabbt och smidigt. Leveransen kom dagen efter. Rekommenderas starkt!
Tilesrus har en enkel och funktionellâŠ
Tilesrus har en enkel och funktionell hemsida, stort utbud av kakel och klinker till överkomliga priser. Sist men inte minst mycket snabb leverans!
JÀttehjÀlpsama och informativa
JÀttehjÀlpsama och informativa. KundtjÀnst svarar snabbt. Smidig service.
Ni hjÀlpte oss i en knivig situation
Ni hjÀlpte oss i en knivig situation. Vi Àr jÀttenöjda! Stort tack!
snabb leverans
En bra butik!
Bra service. Attraktiva priser. Stort sortiment. Villiga att ge rabatt vid större köp och vi fick viss rabatt vid köp idag eftersom vi handlat mycket i butiken tidigare.
jeg har ikke set sÃ¥ dÃ¥rlig kvalitetâŠ
jeg har ikke set sÃ¥ dÃ¥rlig kvalitet fliseð Klinker Marquina glaseret 60x60 som er fake,jeg vasker gulvet 3-4 pÃ¥ dagenð og stadig nÃ¥r man gÃ¥r pÃ¥ den sÃ¥ er der fodaftryk over det hele, den har en fedtet overflade som ikke kan vaskes af.
Köpte eps betong 72 sÀckar allt gickâŠ
Köpte eps betong 72 sÀckar allt gick smidigt, pengarna drogs frÃ¥n kortet och allt verkade bra. Men ett par dagar senare nÀr man satt igÃ¥ng hela jobbet med planeringen av vattenburen vÀrme samt 3 ton flytspackel som ska flytas pÃ¥ sÃ¥ fÃ¥r jag beskedet att det finns 6 sÀckar pÃ¥ lager. Sorry alltsÃ¥, inga fler affÀrer hos erðð
Klinker prover
Jag bestÀllde prover på klinker. De bitarna jag fick Àr så små (9x15cm) att det går inte att se och förstå mönstret på klinker. Det var bara slöseri med pengarna. De bara åkte i soporna direkt.
Riktigt bra pris
Riktigt bra pris. HÀmtat varor pÃ¥ plats. Ãven enkelt och snabbt bemötande pÃ¥ plats.
Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal! Vi Àr nöjda med materialet vi har köpt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã