HÞje gebyrer betyder at afviklingen afâŠ
HÞje gebyrer betyder at afviklingen af gÊld kommer i anden rÊkke - så gratis er det ikke.
Inkasso i ÞjenhÞjde er det som kendetegner Tilgodehavende. Vi hjÊlper vores kunder med at finde gode lÞsninger på ellers svÊre situationer med deres kunder.
GodthÃ¥bsvej 27, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
Jeg er selvstÊndig bogholder, og når mine kunder oplever problemer med at deres kunder ikke betaler, så sender jeg altid sagerne til Tilgodehavende. Rasmus får inddrevet pengene hurtige, og han sÞrger for at holde en lÞbende opdateret undervejs, så man aldrig er i tvivl om hvor sagen står. Det gÞr det let for mig som bogholder at kunne holde mine kunder opdateret omkring status på deres sager. Plus så er det rigtigt billigt, og Tilgodehavende laver afregningsnotaer som er lette at forstå
Tilgodehavende skaffede mine penge hurtigt. Det uden at jeg skulle betale en krone for det.... Hvis jeg skal bruge inkasso igen, så er det helt sikkert dem jeg vil bruge
Det er ikke gratis som de reklamerer med. Det eventuelt indbetalte belÞb bliver fÞrst og fremmest brugt til at dÊkke store gebyrer og renter hos tilgodehavende.dk
Vildledende marketing.