Otroligt otroligt fin! JÀttenöjd. Lite dyr, tycker priseT bör sÀnkas. Annars jÀttefin och fin låda. Fungerar utmÀrkt. (Skruvmejseln som medföljde passade inte dÀremot som den skulle)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Great experience, good service and easy to find what you are looking for on the website!
Klockan var superfin men det bÀsta var kundtjÀnsten. Hur enkelt som helst att kontakta via insta och de svarar direkt och Àr vÀldigt trevliga och seriöst hjÀlpsamma. Finns inget att klaga på!
Fin klocka som jag köpte till min son men lite dyrt. Dock bra service och det skall de ha!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr ett nystartat företag med rötter i Stockholm. Vår affÀrsidé Àr att skapa prisvÀrda, hållbara och stilrena klockor som passar just dig. Vi erbjuder 14 dagars returrÀtt och 6 månaders garanti på urverket.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- contact@timecraft.se
- timecraft.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rekommenderar absolut
PrisvÀrd klocka
Mycket nöjd!
Snabb leverans, bra kvalité, levde upp till alla förvÀntningar! Blir definitivt att köpa igen!!
10/10
Super bra kvalité! Snabb afffÀr och trevligt bemötande!
Great experience
Feta klockor
Bra kundservice. Snabb leverans. Min kille va as nöjd m klockan.
Nice watch for an affordable price
Fet klocka ska inte ljuga
Fet klocka ska inte ljuga. Köper igen!
JÀtte bra klocka men lite seg leveransâŠ
JÀtte bra klocka men lite seg leverans på en vecka, annars rekommenderas det.
Klocka av bra kvalitet
Klocka av bra kvalitet! Snabb och bra service, skulle absolut handla hÀr igen.
Snygga och högkvalitativa klockor
VÀldigt snygg och högkvalitativ klocka till ett bra pris. Blev vÀldigt nöjd nÀr jag öppnade lådan!
UtmÀrkt klocka som fÃ¥ngar folksâŠ
UtmÀrkt klocka som fångar folks uppmÀrksamhet i vardagen.
Allt var bra
Allt var bra, hade problem med frakten från min sida men de svara på mina frågor snabbt och smidigt ni
Nice klocka, snabbare leverans Àn förvÀntat.
Present till min Son
10/10 service och leverans
10/10 service,
JÀttebra kundservice fick snabbt svar på alla mina frågor och funderingar, fick hem klockan snabbt jÀttefint paketerat, jÀttetrevliga grabbar skulle rekommendera!
Riktigt schyst klocka
Riktigt schyst klocka, stilren och kvalitativ!
Ãven mycket bra kommunikation.
VÀrldens bÀsta kundtjÀnst
Alles ist gut