Twee ramen gekocht via Timlux en deze zelf geplaatst. Bij de levering waren de ramen bij het factuuradres geleverd i.p.v. bij het afleveradres. De bijgeleverde handleiding was in een paar opzichten... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Invulling data via of i.c.m. google functioneerde kennelijk niet goed. Adres was niet compleet (huisnummer) Adresgegevens check na online betaling is kennelijk niet gedaan. Na aanvulling gegev... もっと見る
Fijn professioneel bedrijf! Meedenken met het project (remote control op bestaand dakraam + rolgordijn) waardoor ik heel wat kosten heb kunnen besparen. Het rolgordijn was paar weken later leverbaar e... もっと見る
Bedrijf Timlux heeft 2x een dakraam geplaatst. Allereerst word er goed gecommuniceerd en duidelijk. De monteur (Arie), is zeer vriendelijk en heeft ons zeer goed en vakkundig geholpen. Alles word net... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Timlux is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en raamdecoratie. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
goede en snelle levering
goede en snelle levering. Alleen hadden wij een onderdeel teveel gekregen en van een ander onderdeel een te weinig. we hadden hierover gebeld en het was snel geregeld. de meneer die wij aan de telefoon hadden vonden wij iets minder klant vriendelijk want hij zei niet eens zijn eigen naam en de naam van het bedrijf en hij zei alleen hallo en sprak ons aan met je/jij. verder was alles wel goed en snel geregeld.

Timlux からの回答
Super fijn in contact
Super fijn in contact, snel én goede kwaliteit. Drie belangrijke pilaren voor een goede dienst.

Timlux からの回答
Snel en mooie kwaliteit!
Snel besteld, volgende dag geleverd en hing in 10 minuutjes. Echt top!
ZEER Tevreden
ZEER Tevreden !
Goeie contact gehad over hoe en wat,
Geholpen met het uitkiezen ! En eerlijk advies gegeven,
Snelle en zeer mooie resultaat,
Ik raad het zeker iedereen aan !
Aannemer is fan!
Wij doen als aannemersbedrijf vaak zaken met Timlux. Het zijn jongens die verstand hebben van daglicht oplossingen.
Ze schakelen snel als het moet en hebben goed materiaal voor een betaalbare prijs.
Goed dat we ze hebben leren kennen!
Zeer tevreden met Timlux Dakraam
Onlangs een dakraam aangeschaft. De mannen van Timlux waren alleraardigst en flexibel, het dakraam was in een mum van tijd geplaatst. Volgende keer zeker weer naar Timlux!
Vriendelijke behulpzame medewerkers
Vriendelijke behulpzame medewerkers. Communicatie via WhatsApp 👍
mooi product
Goede prijs/kwaliteit verhouding en top service!
Mooie producten voor een schappelijke prijs. Leuk en goed contact, personeel denkt mee in oplossingen en hebben een vlotte service! Aanrader wat mij betreft! Bedankt! 😎🤙🏻
Prima service
Goede en snelle service tegen een…
Goede en snelle service tegen een betaalbare prijs!
Alles was prima maar de handleiding kon…
Alles was prima maar de handleiding kon beter. De foto’s zijn iet altijd duidelijk.
Zeer goeie ervaringen met timlux
Zeer goeie ervaringen met timlux. Ze denken mee, helpen je en is binnen twee dagen geleverd
Bij minste twijfel wordt persoonlijk…
Bij minste twijfel wordt persoonlijk contact opgenomen!
Topfirma
Past perfect op ons fakro dakraam
Past perfect op ons fakro dakraam. Even de tijd nemen om het op te hangen, maar is goed te doen (ook voor de niet ervaren klussers onder ons). Geen spijt van de aankoop!
Topper
Voor de aankoop een goede info gekregen betreffende mijn probleem.
Snelle en correcte met van product.
Goede handleiding om zelf te plaatsen.
Zeer tevreden met deze aankoop.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。