Fantastisk firma at handle med. Bestilte en brÊndeklÞver og et krydsskÊr til. Ved levering var krydsskÊr forkert, og tog fat i firmaet, og har herefter fÃ¥et en fantastisk opfÞlgning bÃ¥de med mail og... ãã£ãšèŠã
Fra ende til anden en god oplevelse med effektive arbejdsgange og sjÊldent set serviceniveau 1. Hurtig svar pÃ¥ telefonen af kompetente medarbejdere, som hÃ¥ndterer opgaven uden yderligere omstilling. 2... ãã£ãšèŠã
Fantastisk sted at handle. Billigste pris på markedet nemt at bestille og betale og omgående forsendelse og allerede fremme nÊste morgen.Stort tak her fra.
vores oldebarn en dreng på 3år blev lykkelig for sin plÊneklipper og det var jo bare lykken for os hilsen ejvind nielsen
Stilbjergvej 86B, 6800, Varde, ãã³ããŒã¯
- salg@timoshop.dk
- timoshop.dk
Hurtig levering
Virkelig god service fraâŠ
Virkelig god service fra medarbejderâ€ïžhurtig leveringâ€ïž

Bedst til prisen
Helt PerfektâŠGod hjemmeside
Helt PerfektâŠGod hjemmeside, god pris og god information fra bestilling til jeg modtog mine vare. Klar anbefaling herfra ð
At de afleverer min pakke hos enâŠhos en kÞbmand i ishÞj nÃ¥r jeg bor i greve
At de afleverer min pakke hos en kÞbmand i ishÞj når jeg bor i greve lige ved siden af Waves . Eller på adressen da jeg ikke har mulighed for at hente den
Alice

Super service
Super service
Bestilte en Husqvara grÊsslåmaskine.
God service på telefon og den kom som aftalt efter 2 dage.
Super hurtig levering
God vejledning og hurtig ekspedition
KÞbte en Husqvarna 305âŠ
KÞbte en Husqvarna 305 robotplÊneklipper og har absolute intet at klage over. Super service ð
Virkelig hurtig og enkel proces fraâŠ
Virkelig hurtig og enkel proces fra bestilling til modtagelse af varerne ððŒ

Timoshop ããã®åç
Husqvana sÊt der mangler afgrÊnser kanelð€·ââïžð€·ââïž
Har lige kÞbt en husqvana 310mark 2, skal hjem og starte den op, men der er IKKE noget afgrÊnser kabel sÊt i kassen,har betalt 10580,00 synes det er Mega dårligt.

TÊl dine fingre
Dagen efter mit kÞb af en robot blev den nedsat med 1700 kr. Intet under at den rare indehaver havde meget travlt med at ekspedere ordren.
Så tÊl dine fingre.

Timoshop ããã®åç
Hurtig og gratis levering og stortâŠ
Hurtig og gratis levering og stort udvalg. Ikke sidste gang jeg handler der :-)
Reklamation
KÞb og levering var helt tilfredstillende. Men en reklamation på kontaktmail hos Timoshop er endnu ikke besvaret efter en uge. BrÊndeklÞveren er defekt, men der kommer ingen hjÊlp. Jeg ved ikke om maskinen skal retur eller repareres?

vores oldebarn en dreng pÃ¥ 3Ã¥r blevâŠ