レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk firma at handle med. Bestilte en brÊndeklÞver og et krydsskÊr til. Ved levering var krydsskÊr forkert, og tog fat i firmaet, og har herefter fÃ¥et en fantastisk opfÞlgning bÃ¥de med mail og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fra ende til anden en god oplevelse med effektive arbejdsgange og sjÊldent set serviceniveau 1. Hurtig svar pÃ¥ telefonen af kompetente medarbejdere, som hÃ¥ndterer opgaven uden yderligere omstilling. 2... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

At de afleverer min pakke hos en
hos en kÞbmand i ishÞj nÃ¥r jeg bor i greve

At de afleverer min pakke hos en kÞbmand i ishÞj når jeg bor i greve lige ved siden af Waves . Eller på adressen da jeg ikke har mulighed for at hente den
Alice

2024幎5月3日
自発的なレビュヌ

Timoshop からの回答

Hej Alice, jeg har sÞgt på dit navn men kan ikke lige finde din ordre, jeg er selvfÞlgelig ked af den ene stjerne hvis det er noget vi har vÊret skyld i, kan du skrive hvad det er du har kÞbt så vi kan se på sagen. Det kan også vÊre du har forvekslet os med TEMU som er det kinesiske firma, vi hedder TIMOSHOP og er en virksomhed der handler med have park maskiner.

Kim Lauridsen TIMOSHOP TInghÞj MOtorsave A/S

5぀星のうち1の評䟡

Husqvana sÊt der mangler afgrÊnser kanel🀷‍♂🀷‍♂

Har lige kÞbt en husqvana 310mark 2, skal hjem og starte den op, men der er IKKE noget afgrÊnser kabel sÊt i kassen,har betalt 10580,00 synes det er Mega dårligt.

2023幎9月7日
自発的なレビュヌ

Hej Kim

Når man kÞber en Husqvarna robot så er afgrÊsnings kabel et tilkÞb til robotten det er også muligt inden på vores webshop at tilkÞbe afgrÊsningskabel, da det bliver anset som en professionel robot som normalt vis bliver installeret af en montÞr. Derfor er det et tilkÞb. Prisen på robotten er langt under normal prisen som ligger på 13499 i butikken, så jeg synes du har fået et godt tilbud.

Kim - Timoshop

TÊl dine fingre

Dagen efter mit kÞb af en robot blev den nedsat med 1700 kr. Intet under at den rare indehaver havde meget travlt med at ekspedere ordren.
Så tÊl dine fingre.

2023幎7月27日

Timoshop からの回答

Hej Michael jeg er selvfÞlgelig ked af at du har givet enkelt stjerne på trust pilot, du har kÞbt en Husqvarna 310 MK II på vores webshop og den har du fået til den rigtige tilbuds pris jeg tÊnker du forveksler den med vore Husqvarna 305 som er 1800 kr. billigere men det er også en anden robot, men du er velkommen til at tage kontakt og så kan vi tag den der fra, for Husqvarna 310 MK II har vi ikke kÞrt billigere end til 10495 som du har fået den til.

Kim - Timoshop

5぀星のうち2の評䟡

Reklamation

KÞb og levering var helt tilfredstillende. Men en reklamation på kontaktmail hos Timoshop er endnu ikke besvaret efter en uge. BrÊndeklÞveren er defekt, men der kommer ingen hjÊlp. Jeg ved ikke om maskinen skal retur eller repareres?

2023幎6月12日

Timoshop からの回答

Hej Leif tak for snakken i telefonen for jeg synes vi er kommet frem til en fornuftig lÞsning

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。