Vi har brugt Dragan til at slibe 200 m2 meter gulv. I flere etaper. Nogle har vÊre virkelig gamle og slidte og Dragan og hans folk knoklede for at fÃ¥ et godt resultat. Det har vÊret en super god... ãã£ãšèŠã
TipTop Gulvservice har udfÞrt afslibning af gulve inkl. behandling med hvidpigmentering samt 3 x RoyalMat 2-komp. lak (usynlig). Det ser super fedt ud! Vores sÞn valgte at komme tidligere til verden... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et afhÞvlet og slebet vores fyrretrÊs plankegulve i 2 vÊrelser med efterbehandling i form af lud og hvidolie. Det ene gulv havde gammel fernis og det andet havde gamle slibespor fra tid... ãã£ãšèŠã
Resultatet af behandlingen af vores gulve (slibning+lud + olie) blev simpelthen sÃ¥ godt. Morten er dygtig â og ved hvad han taler om nÃ¥r han rÃ¥dgiver en om mulighederne for gulvet â og derved sÞr... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tip Top Gulve har eksisteret siden 2000 og har derfor mange års erfaring indenfor gulvbehandling, restaurering og vedligeholdelse af gulve. Når man som os har over 20 år på bagen, bygger man gennem årene et stort netvÊrk af kunder over hele SjÊlland. Så mange, at vi i det fleste tilfÊlde bliver kendt som den lokale gulvmand / gulvsliber. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi kan dokumentere vores omdÞmme og kundetilfredshed. Vi samler målrettet på anmeldelser på Anmeld HåndvÊrkerŽs hjemmeside og det er også her du ser de nyeste anmeldelser fra vores kunder. BesÞg vores hjemmeside for mere info
SmidstrupÞrevej 4, 2960, Rungsted Kyst, ãã³ããŒã¯
- +4540373735
- info@tiptop-gulv.dk
- tiptopgulve.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
gulvafhÞvling
Tip Top gulvservice afhÞvlede og lakerede stuegulvet perfekt. Var meget omhyggelige.
Fornemt arbejde tll en fornuftig pris
Fast pris til en fast tid, kom til sin fulde ret i vores aftale med TIP Top Gulve
God service - flot resultat
Klare aftaler, god vejledning og flot resultat
Super effektivt!
Morten er meget behagelig samt duper effektiv og hurtig. Vil klart anbefale ham til andre samt bruge ham igen.
Fine og flotte gulve fra Tip Top Gulvservice
Vi har netop fået lavet gulve af Tip Top Gulvservice. Vi fik dem selv anbefalet, og anbefalingen levede op til forventningerne. Det er bÞvlet at få ordnet gulve, når man allerede bor i lejligheden, så det er vigtigt, at aftaler og deadlines overholdes. Det gjorde Tip Top Gulvservice. Desuden havde vi problemer med knirkende gulve og her var de behjÊlpelig med kontakt til tÞmrer, der kunne lÞse problemet. Nemmere for os og nemmere for dem. Vi har fået lavet flotte gulve uden sÊrlige skrammer eller hakker på hverken gulve eller paneler. Jeg giver derfor Tip Top gulvservice mine bedste anbefalinger.
Fint arbejde!
Tip Top Gulvservices afhÞvling og lakering af gulvene i vort kÞkken og vor spisestue er udfÞrt meget fint og til vor fulde tilfredshed.
Super professionel gulvbehandling
Aftaler overholdt, slibning tiptop, lakering tiptop. Vi er yderst tilfredse, og vil benytte TipToP Gulvservice en anden gang.
Fantastisk flotte gulve!
Morten og TipTop Gulvservice har udfÞrt fuldstÊndig upåklageligt arbejde, med helt fantastisk flotte gulve til resultat. Der er ikke en finger at sÊtte på gulvene og ej heller på Mortens kommunikation både inden, under og efter arbejdet i vores hus.
Jeg har allerde anbefalet ham til bekendte, og gÞr det gerne igen.
Fagmand
Morten er faglig kompetent, han kommer ud, svarer tilbage og ikke mindst påtager sig de besvÊrlige opgaver. Mit gamle plankegulv er blevet rigtigt flot og jeg er meget tilfreds og har fået valuta for pengene.
Hurtigt og effektivt arbejde!
God kommunikation, fin pris og hurtigt og godt arbejde. Ingen klager herfra, kan klart anbefales
Super arbejde
Altid frisk og aflevere til tiden aldrig haft en klage
Flotte gulve
Jeg fik slebet og olie-poleret mine gulve. Det var et flot resultat.
Flot
Virkelig flot arbejde, god vejledning og overholdt alle aftaler.
God service og super flot resultat
Hos TipTop Gulvservice har de virkelig god service og er super fleksible i forhold til ens eget behov. Resultatet er mega flot, og jeg er super tilfreds!
Jeg fik lavet mine gulve mens jeg var på ferie og kom så hjem til en flot lejlighed. Kan varmt anbefales.
Perfekt kommunikation og resultat.
TipTop Gulvservice har udfÞrt afslibning af gulve inkl. behandling med
hvidpigmentering samt 3 x RoyalMat 2-komp. lak (usynlig). Det ser super fedt ud! Vores sÞn valgte at komme tidligere til verden end ventet - så vi måtte aflyse vores oprindelige aftale i sidste Þjeblik - fuldt forståelse fra TipTop - og stor fleksibilitet med at finde en ny tid, da' vi var klar. Vil til en hver tid anbefale Tiptop Gulvservice :-)
Hurtig og effektiv service! Kun varmeste anbefalinger!
"TIP TOP" tiltrådte hurtigt til opgaven og mine gulve var lige så hurtigt fÊrdige. Jeg er meget tilfreds med resultatet og vil bruge dem igen
SUPER
Hurtig og effektiv planlÊgning. Aftalte tid blev overholdt. Super flot gulv. Kan bestemt anbefale Tip Top Gulv. Der er jo en grund til, at de hedder Tip Top Gulvservice. ððððððððð
Perfect service
Everything went as planned and results were great
Gulvbehandling
Vi har lige fået ordnet alle vores gulve, samtidig med at vi bor i lejligheden. TipTop har gennem hele forlÞbet vÊret pålidelige, informeret om hvornår hvad skulle ske og hvordan vi skulle forholde os, så ingen ubehagelige overraskelser. Men en behagelig overraskelse tilsidst, for så flotte gulve havde vi ikke turdet håbe på, og ingen fejl eller sjusk.
Vil absolut anbefale TipTop.